37

Анонимен

преди 3 години

Созопол е едно от малкото градчета по черноморието запазило някакъв уют и специфичен дух. Там е най-хубваото място за почивка за българи, в което комерсиализирането, бетона и чужденците не са толкова натрапчиви, като например в съседен Несебър.

36

Киро

преди 3 години

Става дума за възстановка, не е реален исторически обект. Могат да го бутнат, нищо историческо или културно няма да се загуби. Заглавието подлъгва, че става дума за реална крепостна стена, а в статията пише ясно, че е построена преди 7 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Вече не ми пука.Направо и стара планина да я направите равнина.То няма такава дива и алчна нация.Тез безкруполните унищожители какви българки са ги раждали?

34

Анонимен

преди 3 години

В Созопол беше хубаво допреди15-20 години - сега е просто ужас, не знам какво намират туристите там...

33

Анонимен

преди 3 години

Да намерят свидетели и да свидетелстват под клетва, защото сега е дума срещу дума и не се разбира кой лъже. Ако е имало средновековна стена, до кога е била там и дали не е местена от сегашните собственици. Може и да е паднала от времето? Онази снимка,дето я размахва дали е оригинал или са му я избелили в Бургас във фотото? Сложен казус е и затова така са решили.

32

Анонимен

преди 3 години

Този Манолов. Мутра ли е? Че е бивш комунист е явно!

31

да не е събарял

преди 3 години

Тоя съборил стената, сега общината ще харчи от нашите данъци да я възстановява. Стига с това пилеене на пари на вятъра. Да го накарат да си я строй сам, какво общо има държавата, да му дава пари за тези камъни?

30

Анонимен

преди 3 години

О извинете, явно интелекта на герберунгелите е на по-висше ниво.

29

Анонимен

преди 3 години

В коментарите - един куп мозъчно нищожни екземпляри, неспособни да разберат от текст и видео, че стената не е"старинна и средновековна" а е възстановка, при това -посредствена. По казуса нямам мнение, но относно интелигентността на коментиращите - трагядия!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Турците си имат поговорка:"Да му имам акъла на българина,ама после!"

27

Анонимен

преди 3 години

Парите не миришат.Особено, когато са в Чекмедже.

26

The wall

преди 3 години

Този пичага си прави сметката, като ручнат камъните, като се отвори една гледка ииии....,като дигне цените-биричка-8лв/330, картофки с палма-6лв/142гр, цаца(по тяхному)-9,4лв/146гр иии..туристи, туристи на опашка за ресторанта-дупка. А пък самата стена даже със присвити очи изглежда супер фалшиво. Такива интерпретации са грозни, да бяха нарязали варовик като на Царевец-по мяза на стара стена. Или да идат в Истанбул да копират от там!

25

Айде бе

преди 3 години

Може ли да помолим посолството на САЩ великите американски самолети да се упражняват в хвърляне на ядрени бомби по българското л а * н о морие. Да ни помогнат да махнем мутробароковите К е н е * и. Да има пак природа и пясъци а мутрите на пара.

24

Анонимен

преди 3 години

В силните времена на България две глви щяха да гният набити на кол на стената,на самия тарикат и на съдията отсъдил това.С цялата милост на властта

23

Анонимен

преди 3 години

При ГЕРБ положението е, че кръчмите са по-важни от историятаПодпорните стени в пясъка са по-важни от вековните стени в скалите.Само че вторите са устояли векове на природните капризи, а герберските стени изтичат в канала след първия дъжд.

22

Анонимен

преди 3 години

Стените на император Константин още си стоят и никой не си и помисля да събаря,да не стане с една кратуна по-нисък,андън му?

21

Анонимен

преди 3 години

Какво да се чуди човек цяла държава съсипаха и разрушиха , една стена ли ще им се опре Какво да се очаква от хора даващи властта на една мутра вече 12 години и канещи се да направят един чалгар фактор в управлението на страната

20

Анонимен

преди 3 години

Правете си сметка колко лош матрял е тоя бай ***. По света биха издигнали нивото в самият ресторант и не биха посмели да разрушат нещо историческо които на практика привлича хората. Ама *** мисли със г*за си. От къде акъл.

19

Анонимен

преди 3 години

Крепоста не е ли строена преди някакъв си кaвaл да си купи имот?

18

Анонимен

преди 3 години

Е как я реставрирана така, че да попада в съществуващ имот, без да отчуждят тези няколко метра. Тука има друга игра.