38

Газдов

преди 3 години

Принципно, BAe 146 е малък регионален самолет, който изминава под 4000 км. Освен из Европа с него няма къде да иде. Бабата и досега си е летяла на големи самолети като е ходила из колониите. Те нямат колония на под 5-10 хил. километра, някои са на 15 хил.

37

Анонимен

преди 3 години

Ще ги продаде, ще си купи нови или каквото си пожелае! Най богатата жена в света може да си позволи абсолютно всичко! А колко са хеликоптерите линейки в България?? В Англия са над хиляда!!!!!!

36

Сър Кари

преди 3 години

Я тази усети че и е настъпило времето за отвъдното с оная мумия и реши да продаде ,изяде и изпие всичко.Ще плати на няколко мъжки про... Пък те след нея на палатки и мизерия ега си монархията.Мисли само за дъртият си ***

35

Анонимен

преди 3 години

Т ъ р т ей

34

Анонимен

преди 3 години

Вещицa добре че принц Хари успя да спаси поне жена си и сина си. За съжаление майка си не успя да спаси от острите нокти на оная горе на снимката.

33

Анонимен

преди 3 години

ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ДА ПЪТУВА ТЪЗ НЕ СЕ ПЪТУВА С ЕСКАДРИЛА А СЪС СВЕТИЯТ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ

32

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

31

Анонимен

преди 3 години

Е, нищо сега като дойдат пауните ще се вози на тях.

30

Бря я

преди 3 години

Елизабет II продава кралските самолети, остава без ескадрила , на метла се лети по удобно

29

Анонимен

преди 3 години

Е как да не я ожалиш бабичката , на дърти години трябва да се моли друг да я вози в самолет.А жената е имала преди 4 самолета , а сега горката е останала без нищо.И на мен ми се случвало имам кола ,нямам кола, а представете си имате четири коли и останете без кола , е неприятно е.

28

Това е фак нюз

преди 3 години

В заглавието "ПРОДАВА", а от статията се подразбира че ще ги пращат за скрап.

27

House M.D.

преди 3 години

Откога станахме английско графство, че да ни интересува?

26

Saki

преди 3 години

1.1 мил.долара за боядисването на опашката на самолета ? Тази боя от натрошени диаманти ли е била ?

25

Анонимен

преди 3 години

И да Китай забогатява.Но милиони още живеят при условия при които не би искал да живееш.Такива неща като платен годишен отпуск извън официалните празници тепърва навлизат. А работата по 12 часа 6 дни в седмицата е стандарт.Можеш да попиташ работещите на терминала в Пирея който китайците закупиха как се усещат.Там вече синдикат няма. Това в Гърция където стачките по принцип с национален спорт.

24

До 8-11

преди 3 години

Запълнил си главатАс от нета.Австралия ли я ли е под прекият контрол на Китай?Страната в която е разположена една от най-важните американски бази за сателитно наблюдение.Страната която участва активно в Афганистан.Която е част от новата инициатива срещу Китай заедно с Индия(също екс брит колония) и САЩ.Не бъркай това че Китай е основен вносител на авст ресурси с което озитата се борят с политическа зависимост.Като за Канада и Н.Зеландия дори и това не важи

23

Аха

преди 3 години

Сигурно за да може да плаща охраната на Меган !

22

gio

преди 3 години

900 пауна (1,1 милион долара).Почвам да отглеждам пауни при тази цена на паун!!!

21

Франция е велика

преди 3 години

Всеки ден се пише за кралски величия за да се набива на народа подчинение и да навежд главата. СмрадТези ангилизи вечни яе тънат в гуувна не можейки да се отърват от кастовото си общество.САЩ, ФРанция и комунистите са велики, защото са успели да отритнат хомота на монархията завинаги, всчики страни с монарси не са демокрации истински и истински свободни - всекидневно им се набива, че над тях е някой монарс и после бог и те са нищожни..

20

Анонимен

преди 3 години

Един паун ще струва 1230 и кусур патки, да знайш

19

Presspapier

преди 3 години

Алфред ХичкокИма един филм за Птиците се сетихИ на разни други филми по света и у нас