32

Анонимен

преди 3 години

Добре бе аз неразбирам нещо. В комунизма тука 3 било пълно с лъжи и измислена история от окупатора. Но в днешни дни има Интернет и човек може да се образова да чете и да стига до някаква истина. Тея макета имат Интернет, а вярват само на едни учебници, толкова ли са простовати, още като нация ?

31

Анонимен

преди 3 години

Това анти реклама на ГЕРБ ли е?

30

ха

преди 3 години

Заради тоя пантоф гласувах за днешния мъжкар,а тя каква излезе!?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Така е! Гешев, ако беше МЪЖ, щепше да го изкара за яката и да го наколади публично пред камерите, а после да му прансе обвинения а 50000 години!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

ама че омраз пак го изтупаха от мухала да говори за фолцваген да каже до къде стигна със сделките или то истинската сделка е присвояване на средства за вършене на нищо

27

Анонимен

преди 3 години

До МанякА ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ДРУГИТЕ СЪСЕДИ ГЪРЦИЯ,РУМЪНИЯ,ТУРЦИЯ И СЪРБИЯ НЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИТЕ С ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ.= А ВСИЧКИ СТЕ СЕ ВТОРАЧИЛИ В МАКЕДОНИЯ.

26

Анонимен

преди 3 години

Cockblock за маекдония! АКо искат разрешение, да предават 50% от БВП-то си на нас и така ;)

25

Слепи сте

преди 3 години

Проблемът ни с Македония се нарича Сърбия. От самото начало никога не са искали тази територия да се присъедини към България и винаги са работели за това. А сега в наши дни манипулират общественото мнение в Македония чрез медии и служби така, че който и да е на власт, да не може да печели избори без да оплюва България. Македония ще се промени, когато и се скъса пъпната връв със Сърбия. Не знам защо още не са го разбрали нашите политици и почти никой не говори за това.

24

Маняк

преди 3 години

Плевнелиев: Докато сме фашисти и татари с РС Македония няма да се разберем- колкото до заглавието много точно казано.

23

Фигурантът

преди 3 години

на България се казва Гумен Гадев.Плевнелиев беше и е истински президент.

22

Световноправителство

преди 3 години

Ето как награждаваме обучените от нас политици във вашата страна. Достъпа му до всички медии е осигурен по всяко време. Естествено ние заплащаме за това, за да може да се чувства подсигурен и спокоен в условията на Нов световен ред. Така правилните политици ще искат да ни служат. Които не ни съдействат ще бъдат отстранени по един или друг начин, защото са вредни за вас. Карайте се постоянно с братята ви по кръв. Обединенията са вредни, разделението е полезно

21

Анонимен

преди 3 години

Странно че ЕС е на страната на македония, явно роско чехъла пак неще не е разбрал. Както от герб не разбраха позицията на американския сенат за корупцията на герб

20

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да се разберем с РС Македония. Това е заръката на руската кочииина.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонименне е вярно. Най-жалкия президент е Паурпойнта с вдигнатото юмруче в разгара на Ковид пандемията. По-смехотворно животно от тоя нема. В чужбина се пръснаха да ни се смеят заради този. Питат ме: "Наистина ли..." и се давят от смях.

18

Анонимен

преди 3 години

Тотално спиране на привилегиите на малцинствта? КОГА!

17

аз-ът

преди 3 години

Поклон пред един истински българин! Благодарим Ви г-н Плевнелиев! Вие сте като бог----ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ооооибхохо го хо хо хо хо хо хааааааасс хаха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Ааааааа хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо.

16

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътАко искаш нешо, за него трябва се БИЕШ!

15

Анонимен

преди 3 години

този е най-жалкия президент който е имала България

14

Анонимен

преди 3 години

Плювката говори с полуистини и смесва нещата.Точно от него никой не иска да ни бъде морален адвоката нито някаква грижа от него.Точно той няма право да говори за европейски ценности, понеже го видяхме каква е карикатура като президент. Да не се опитва да яхне вълнАта с красиви заучени фрази и думи, защото от тази трънка заек няма да излезе за него.

13

Анонимен

преди 3 години

А спиране на социалните помощи? КОГА! КОГА ШЕ СПРЕ КРАЖБАТА!