178

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазияМного е вероятно.Леля ми беше готова да се пенсионира и смята, смята и вика, ама аз ще съм с 511 лева пенсия, а съм с 32 години трудов стаж, но ако останела още 5-6 години, можело и над 600 лева да получава.Да е жива и здрава само. Тя преподава на първокласници и това много е зарежда и я държи жизнена.В момента каза с парите за преслужено време и добавки за облекло и се падали около 1500 лева на месец.

177

Анонимен

преди 3 години

Гласувам за ГЕРБ. Двоумях се дали да гласувам с тази пандемична обстановка, още повече, че най-близката ми секция /Милано/ ми е на 100 км. Вече не се колебая. Крипто комунисти и руски слуги на власт няма да допусна.

176

реалнафантазия

преди 3 години

До 201,Дали именно това не е целта на занятието? Да задържат възрастните учители, докато професията им не стане привлекателна. Но заплата трябва да е поне от порядъка на 2000лв. за тази цел. Трудна работа, защото и другите ще искат... :)

175

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за ГЕРБ, вече съм го решил. Единствено те работят за развитието на страната, останлите са или бивши крадци или новоизлюпени хулигани, които мърсят сградите с яйца.

174

Анонимен

преди 3 години

samo 80 000 bsp bkp partiini chlenove...ama kak hubavo uspeshno falliyraha bg ikonomika, potopiha samoleta na todor juvkov v black moreto, prasnaha pachkite i kulchetata zlato na bg pensionerite po komunisticheski agenti i tehnite cirkovi artistki po sveta...bg ikonomika kak hubavo potana...pa setne kak hubavo ia zavarzaha s sindjiri za nemskata dedeer marka, tia pak imala bliznak federalna marka i skapi luksozni rodnini v belgia, luksemburg, monako...drugi drebni ujkim offshorni kralstva ;)))

173

Анонимен

преди 3 години

Всички трябва масово да гласуваме! ГЕРБ с победа над 50 % иначе жална ни майка.

172

истина до болка

преди 3 години

недоволните от Борисов са два лагера : едните са дечицата на мама дето искат веднага всичко и много , а другите са симпатизантите на импексова и фигуранта дето още страдат по светлото минало .

171

Анонимен

преди 3 години

Като вдигнат заплатите винаги вдигат и данъците и цените после не се ли научихте вече, ако си загубиш после работата заради кризата или някаква причина губите заплатата ама данъците си остават.

170

до анонимен

преди 3 години

а, Костов след първия мандат го изгониха.---------Щоту брътчедъ Костов, отказа да пусне "косовските бежанци" в Бг. по време на войната на сърбите с албанците.А, Европа не прощава подобна Нетолерантност и ни насади испанският Саксофонист, който нъ "оправи" за 800 дни.

169

Анонимен

преди 3 години

Леля ми е учител в пенсионна възраст, ама като разбра, че ще вдигат двойно заплатите им и се отказа. Иначе можеше да се пенсионира през 2019 година, а сега вика, какво ще правя с 500 лева пенсия, ще седя докато мога и не ме изгонят.

168

реалнафантазия

преди 3 години

Да видим при тези заплати дали ще се намерят хора, които да искат да заменят многото чакащи за пенсиониране учители. Но след като учителите имат само задължения, а учениците само права - надали... :)

167

Анонимен

преди 3 години

Капитализъм с човешко лице, най-сетне го построиха. Света говори за българския модел. В-к Правда ряпа да яде.

166

Анонимен

преди 3 години

Като толкова лъже Баце , защо 3 пъти го избират за премиер, а Костов след първия мандат го изгониха.Друг освен Баце не е преизбиран за премиер в Историята на България.Скоро ще подсмърчате , защото ще го изберат българите за 4 път след което ще се пенсионира.Но е нормално да го избират, като конкуренция му е тлъстата Корнела, гологлавия чалгар, Бабикян и подобни

165

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Говорите, че било комунистическо управление.Ами сега капиталистическо ли е ?!Вижте капитализма ни - див и уродлив.Вижте беззаконието навсякъде.Вижте...ако можете честно да видите.Веднага става ясно, че ни грабят, не управляват крадливи ДС комунисти.

164

Сашо от Варна

преди 3 години

Тоя отврат не е и за коментиране наред с другото кречетало чехльото

163

чакам

преди 3 години

да кАжи що изби 5-6- хиляди с тъпия си популизъмИ що отвори училищата и заведенита при нарастваща зараза - та да умори още 5-6 хилядиТва ли е обгрижването, да пращаш хора в гробищата

162

Анонимен

преди 3 години

Спомням си как обеща да сем НАЙ-корумпираната страна в ЕС, с НАЙ-ниска продължителност на живота, с НАЙ-ниския стандарт на живот и НАЙ-нещастни.Благодаря, Баце

161

Диетолог

преди 3 години

абе, какво трябва да плюскаш за да затлъстееш така?

160

Анонимен

преди 3 години

Тикво 11 години освен да вдигаш данъци ,цени и такси нищо не направи , добре че миналата година почнаха протестите да си размърдаш слонската тяло , оставка суджук

159

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с *** тук, дето явно са се радвали когато другаря Румен Гечев през 1997 година направи средната МЕСЕЧНА заплата в България 8 долара.Българите през 1997 година са работили за по 30 цента на ден.Днес средната заплата е 800 долара в България.Къде са 8 долара, къде са 800