198

Анонимен

преди 3 години

Другари гледайте видиото как посрещат Борисов в Родопите, като освободител и строител. Каквото и да казвате, пишете нищо не можете да направите. Хората го обичат, че работи в тяхна полза, даже се отричат от ДПС. Никой не ви чете отровните и глупави коментарии против него.

197

ФАКТИТЕ

преди 3 години

Гледах диспута по Панорама. Все стари клоуни - Маята, Генерала от Да-Бг, Републиканците и АБВ-то - все издънки от стари бърдаци. Единствено Костадинов от ПП ВЪЗРАЖДАНЕ си беше на мястото. Само той ще изведе БЪЛГАРИЯ от кризата!!!

196

а още е в гаранция

преди 3 години

Прав е Буци всичко което построй през годините вече е за ремонт.

195

Анонимен

преди 3 години

Хич не съм чела статията, само заглавието. Много ще ме извинява г-н ББ, ама това хвалене - как не му омръзна? Какво е направил - хората са разбрали, усетили, видяли. Защо само се хвали?

194

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Прочетете докладите на ООН и ЦРУ (и още много други) за България и много ИСТИНИ, които се премълчават от послушни и зависими медий и лица и "зомбирани" "сънародници"!!!!Всичко е една жалка картинка!!!! Българската нация е застрашена от изчезване,а "Барба Ганьос" продължава със жалките си опити да остане на власт..... Няма икономика, няма прокуратура, няма сигурност.....да не продължавам да изброявам...... ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРАЗНИ ДУМИ НА ЕДИН ЕГОИСТ СПОРЕД ЦРУ.......

193

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Прочете докладите на ООН и ЦРУ (и още много други) за България и много ИСТИНИ, които се премълчават от послушни и зависими медий и лица и "зомбирани" "сънародници"!!!!Всичко е една жалка картинка!!!! Българската нация е застрашена от изчезване,а "Барба Ганьос" продължава със жалките си опити да остане на власт..... Няма икономика, няма прокуратура, няма сигурност.....да не продължавам да изброявам...... ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРАЗНИ ДУМИ НА ЕДИН ЕГОИСТ СПОРЕД ЦРУ.......

192

Професионалист

преди 3 години

За 11г.не се отделихме от дъното на Европа по всички показатели.Много ви са ниски критериите другарю.

191

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Боко Тиквата продължава да "манипулира" във типчно негов стил, както беше и преди 89 г. ,но не си е научил "урока" от неговите "ментори"!!!!Само да кажа нещо за този ДОКАЗАНО ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ е, че България във момента е първа или втора във негативните световни статистики и последна(или предпоследна) във положителните статистики!!!Примери колкото искате, ако знаете как да се информирате......

190

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩом си се уредил с работа при тулупа,нема лошо.Ако си безработен,друго ще чуруликаш.

189

Анонимен

преди 3 години

Аз си спомням от обещанията следните неща: средна заплата към края на мандата на българолюбимците - 1500 лв. (БРУТО ЕСТЕСТВЕНО, макар да не се беше споменавало), както и че "до 2020 ще се строят магистрали, след това жп линии". В Северна България ни една от "многото" магистрали няма!! Нито заплатата ни средно е 1500 лв., дори и брутно. Лъжи, лъжи, лъжи...и пак лъжи. Но пък средно статистическият българин (т.е. мазохист) ще си ги преизбере.

188

Анонимен

преди 3 години

От 20 години не съм гласувал.За пръв и последен път гласувах за горския цар.Сега обаче ще отида на пук да пусна бюлетина за тулупа, защото е най малкото зло.Не мога да ги понасям опонентите му.

187

Анонимен

преди 3 години

Престанете всички медии всеки ден да ни занимавате "какво бил инспектирал Бойко Борисов4! Той прави предизборна кампания с държавни пари, държавен джип и държавна охрана. Това е сериозно нарушение на законите в България.Достатъчно пари и кюлчета в чекмеджето има - да си плаща за кампанията.Какво бил дал тук и там - не го е дал от джоба си, това са нашите пари, от нашите данъци!Никога повече ГЕРБ!

186

рашка_чибурашка

преди 3 години

Ами изпълниха го, за разлика от обещанията до последна капка кръв за "Светло комунистическо бъдеще" на Червения ИДИЛ от Бузлуджа, които нямат изборна победа от доста години насам и могат да управляват само с мандата на ДПС, както стана при последното злополучно управление на Олигарски ... !!!

185

ИЗБИРАТЕЛ

преди 3 години

КАКТО КАЗВАТ АНГЛИЧАНИТЕ НАЙМНОГО СЕ ЛЪЖЕ ПРЕДИ ЛОВ ...И ПРЕДИ ИЗБОРИ.А БОЙКО Е НАЙГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ В ДЪРЖАВАТА.

184

Анонимен

преди 3 години

11 години обещания .. не 4 ри ама ае нали умре сиганката от корона дето го хвалеше, та той явно си се хвали... Сега както се очаква за изборите ще измислят някъв локдоун и ще управлява навеки... Ама така е като на никой не му се иска да взима неащта с насилие за какво бяха тия протести разхождахме си се..

183

Анонимен

преди 3 години

ИвоКои сте вие бе ...Не ви ли е срам, че от милион и половина в София по протестите на фонтана под юмрука на фигуранта се събирахте по хиляда човека.Сега се събирате по 50 човека пред БНТ в петък , когато е панорама.Ако бяха решилия , щяха да ви изринат със земята, както се случи във Франция с жълтите жилетки.Вкараха стотици в болниците и ги заливаха с водни оръдия и газ.

182

Анонимен

преди 3 години

Буци,къде беше снощи.Отчето и компания ти бяха на гости,но никой не се срещна с тях.Не се чуваше и детски писък-Медените медии нищо не отразиха.

181

иво

преди 3 години

Боко Тиквата се прави на луд за да отърве затвора.Още на 5 април трябва да излезем по площадите и да поискаме въдворяването му при бай Ставри.

180

отврат

преди 3 години

Т ова не е държава.Гигантска администрация,продавачи и безработни.

179

Анонимен

преди 3 години

И аз шъ гласувам - Без да Гласувам!И това е форма на Вот!Писна ми от лъжци, крадци, корупционери, "патриоти" - които са готови дасе продадът на всеки за 30 сребърника, фалшиви идеологии, спортисти и актьори, и т.н,. и т.н.