20

Мяу

преди 3 години

По цени сме надминали Европа, по минимални облагаеми заплати сме 85 години след Европата.

19

Анонимен

преди 3 години

Махнаха се ингилизите и взехме да изпъкваме така ли?Хахахахахах!

18

Анонимен

преди 3 години

Тикволандия бавно се движи към европейския стандарт на живот.Не защото напредва, а защото стандартът на Еесовската Зона яко буксува.

17

ДолниКопеуета

преди 3 години

Онзи,с нощното шкафче отдавна се е придвижил .

16

Калеко Алеко

преди 3 години

Така е, българите бавно се движат към европейския стандарт на живот от 11 години насам, преди това ги погребваха в траповете на Белене и цанков камък, източваха спестяванията им от банките в офошорки на Вирджините, или приватизираха активите им за жълти стотинки ... Сега едни опозиционери, фигуранти и отровни триа са се напънали да ни връщат там откъдето тръгнахме и е време да им покажем, че това няма как да се случи, колелото на историята се върти напред и връщане назад няма ... !!!

15

Ха ха!!!

преди 3 години

По Цени ги настигнахме, в някои отношения и надминахме!По Доходи - има време, ще се 'стараеме'...По Бюрокрация, Чиновници - сме много по напред (номер 1 в света по брой Администрация на човек от населението!)По Корупция - абсолютен Лидер!Та заради някакви "Доходи" ли да се косиме - е иначе всичко ни е по добро от 'европейците'...

14

Мяу

преди 3 години

100 години назад и 35 на страна!!

13

Ракиджия Североизток

преди 3 години

Почнаха коментари от типа "Аз вярвам само във Боико" като тениските

12

Щерю

преди 3 години

Това притеснява Радев, БСП, Манолова, Трифонов и Москва, я-я...

11

у

преди 3 години

Трябва да се извършат следните промени у нас за да станр живота по добър: ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТИ НА ВСИЧКИ ЖИЛИЩА С ЦЕНИ ОТ 200 ЛЕВА НА КВ.М. ЛИБЕРИЗАЦИЯ НА ЦЕНИТЕ НА ЕЛ ЕНРГИЯ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ВСИЧКИ ДЕЙСТВАЩИ ТЕЦ В БЪЛГАРИЯ ПРИЕМАНЕ НА ЕВРО ПРИ КУРС ОТ 5 ЛЕВА ЗА 1 ЕВРО

10

Анонимен

преди 3 години

4ти мандат за ГЕРБ съвсем заслуженоРевете позитанци

9

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!

8

Путинистка логика

преди 3 години

След 10 години Бойко, България 650 лв. минимална заплата.В България е много зле, беднотия и мизерия.След 20 години Путин, Русия 277 лв. минимална заплатаВ Русия е много добре, икономиката върви силно, Путин е голям лидер. За 20 години власт големи успехи.

7

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

6

Анонимен

преди 3 години

Като охлювчета сме

5

Анонимен

преди 3 години

Другарите само плюят ама никой не отива към Русия или Северна Корея.

4

мили хора от нато

преди 3 години

Важното че американското правителство дари автомати на македония,северна де.

3

Анонимен

преди 3 години

Българите бавно се движат към африканския стандарт на живот. Гледах класации в които България е сред африканските държави май беше по покупателни способности ;)

2

Попай

преди 3 години

Ако българите не се предвижат до европейският стандарт, той ще стигне до тях

1

Анонимен

преди 3 години

И то много бавно. Може би след сто години.