47

Анонимен

преди 3 години

...aко някой мисли, че затваряйки ще прекратим вълната и няма да има трета вълна, много се лъже.=====Точно така е!________Да. Третата вълна вилнее вече от известно време!

46

Анонимен

преди 3 години

"... няма да умираме масово от него"Няма да е масово, а само от време на време. А и миналата година "върхът" беше по-нисък от "падината" този януари. И пак продължи до началото на август. Откъде тази увереност, че сега ще е три седмици, не знам.

45

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОГОТО СИ ИСКАТЕ САМО НЕ ЗА ГЕРБ И ДПС!!!ГЕРБ ИЗТОЧИ ДЪРЖАВАТА И Я СЪСИПА ФИНАНСОВО!!!А ДПС СИ ГЛЕДА ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС!!!САМО ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ И ДПС ПРИЕХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ С НЕГО!

44

Анонимен

преди 3 години

Репресираните в собствените си домове ....._________Кои са "репресирани в собствените си домове"?

43

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че съм задраскал абсолютно всички партии и коалицийки, защото отдавна в Бг няма читави хора, занимаващи се с политика.Г-н Борисов те разбира, одобрява избора ти, и ти обещава следващия мандат да се постарае още повече за хората, които не гласуват срещу него.

42

Анонимен

преди 3 години

Германия ще ни прати нов Месия. Ще му даде пари от германските държавни фондации да си направи партия, да участва в изборите и да ги спечели. След това само на него ще дава еврофондове и ще си затваря очите за престъпленията му.Народът ще гласува само за този, на когото дават еврофондове.

41

до 45

преди 3 години

Проблемът е, че съм задраскал абсолютно всички партии и коалицийки, защото отдавна в Бг няма читави хора, занимаващи се с политика.

40

Аз

преди 3 години

Точно за изборите ще сме на върха. Яко ще се мре. Отивам още в 7.00 да гласувам за да изхвърля измамниците от власта.

39

до 41

преди 3 години

Както и предполагах, нямаш представа за кой да гласуваме. Иначе Тиквата , "Царя" и всички останали ги избирате точно вие, за когото няма значение за кого ще гласувате, важното е да е против някой! На *** народ - *** политици!

38

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм, че ГЕРБ са вредни и трябва да се махнат. За кого предлагаш да гласуваме? Кой ще е полезен за България и за нас самите?Ако не можеш да отговориш на този въпрос ти предлагам следната процедура.Вземаш списъка на всички партии. Задраскваш ГЕРБ и всяка коалирала се с ГЕРБ партия. Задраскваш и ДПС, защото макар и на хартия да не са се коалирали с ГЕРБ, ясно е, че са ортаци.На всяка друга партия хвърляш десет пъти едно зарче и записваш сумата. Изборът ти е партията с най-много точки

37

Анонимен

преди 3 години

...aко някой мисли, че затваряйки ще прекратим вълната и няма да има трета вълна, много се лъже.=====Точно така е!

36

Анонимен

преди 3 години

От САЩ дадоха знак, че васалното правителство трябва да си ходи. Народът ще изпълни поръката на Големия черно-бял брат.

35

Анонимен

преди 3 години

До до ИвоВредните трябва да се махат, а кой ще дойде не ме интересува, аз не чакам като теб някой да ме оправи. Има си закони, политиците са слуги на народа, а не наобратно.

34

до Иво

преди 3 години

Съгласен съм, че ГЕРБ са вредни и трябва да се махнат. За кого предлагаш да гласуваме? Кой ще е полезен за България и за нас самите?

33

Анонимен

преди 3 години

До три седмици може да спрат парите.

32

На пън

преди 3 години

Явно последен на пън веке е настал.

31

факт

преди 3 години

и после затвор!?

30

Анонимен

преди 3 години

Репресираните в собствените си домове предпочитат Ковид и свобода, отколкото да са здрави и в затвор с намордник. Дори е трудно да се прецени кое е по-лошо Ковид или мерките.

29

иво

преди 3 години

Гербаджийските номера надминаха всички нормални граници.На 4 април трябва масов вот срещу хунтата.А на 5-ти всички излизаме на площада за да поискаме арест за Боко Тиквата.

28

Анонимен

преди 3 години

Тук вече е сигурно, че ГЕРБ ще загубят и ги изритахаВсички истински антикомунисти и седесари ще гласуваме за г-н Борисов и автентичната десница!Вие сте загубили още преди изборите!