67

Бочи

преди 3 години

Жертвам електората за на БСП заради собствена изгода. Важното е кръчмарите и БГ мамите да ме подкрепят - няма да затварям нищо. Спасявайте се!

66

Василев

преди 3 години

Селяни прости, преклонете се пред гениите които измислиха модерното интелигентно оръжие ковид, защото вие сте неконкурентно способни на прогресиращата азиатска китайска икономика!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

65

Последния връх

преди 3 години

ще мине, когато ви накарат да отговаряте за хилядите жертви, които можеше да бъдат избегнати при по-добра организация и дисциплина. Ама нали чекмеджетата ви са по-важни от живота на някакъв си матрял.

64

Анонимен

преди 3 години

Ковид не е едно заболяване, а комбинация от много заболявания и то съпътстващи.

63

Анонимен

преди 3 години

Замайват ви с вируси сред вятър и мъгла.В сумрака скришноЩе мога да крада

62

Анонимен

преди 3 години

До House M.D. Ами ти какъв акъл търсиш от един санитар дето е за дезинфекция на селски нужници?

61

Анонимен

преди 3 години

До 69 Жан Виденов беше единственият, който се противопостави на западните банки -лешояди ,които искаха да се теглят, както сега заробващи заеми!

60

House M.D.

преди 3 години

Другарят Аню най-после си призна, че ваксините не действат.

59

АнонимеН

преди 3 години

САМО НЕ ЗА ГЕРБ ИЛИ ДПС!!! ДПС Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГЕРБ НЕ НА БСП!!!ДПС РАЗТУРИ КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ ЗА ДА ВЪРНЕ БОРИСОВ НА ВЛАСТ!ДПС ПРИЕ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ДА ОСТАВИ БОРИСОВ СЪС ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВОТА!!!ДПС Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ!---------ЛЕВА В БЪЛГАРИЯ НЕ Е 10 000 ЗА ЕДНО ЕВРО САМО ,ЗАЩОТО ИМА ВАЛУТЕН БОРД КОЙТО ПАЗИ!!! ФИНАНСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ Е МНОГО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА НА ЖАН ВИДЕНОВ!

58

Анонимен

преди 3 години

Слави и другарчетата му нарочно се крият като партизани и не излизат по телевизиите, за да не лъсне празноглавието им.

57

Анонимен

преди 3 години

Охранен боков бо.кcл.ук!

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60И ако ги питаш защо не харесват ДБ започват с легендите набити от ченгеджиите в главите им " Костов, който ограбил България", как Христо Иванов бил и той съюзник на Борисов (Истината е, че Христо веднага си даде оставката, щом разбра, че не може да реформира съдебната система). Слушайте тези хора как се държат в Брюксел и селенията и глупотевините на ГЕРБ, разни "патриоти" и други недоразумения. Но най-голямото недоразумение, този път с убийствен изход, ще бъде Слави и сие.

55

АнонимеН

преди 3 години

ОЩЕ ЕДИН БОРИСОВСКИ МАНДАТ И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ!)!!!НАД 20 МИЛИАРДА ПОВЕЧЕ СА ВЕЧЕ ВЪНШНИТЕ ЗАЕМИ НА БЪЛГАРИЯ ОТКАКТО Е БОРИСОВ НА ВЛАСТ А ПОЛЗИТЕ НЯМАТ И 2 МИЛИАРДА КАТО МАГИСТРАЛИ И МЕТРА!ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ Е ВЗЕМАНЕ НА НОВ ВЪНШЕН ЗАЕМ ОТНОВО И ОТНОВО!

54

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е единствения работещ избор, но хората тукДемократите от Демократична България ибрикчийстваха два пъти на Борисов. Сериозно ли смяташ, че това измятане е забравено, та си шляпаш нагло партийните лозунги?

53

Анонимен

преди 3 години

Ще мине *** мул

52

балама

преди 3 години

Мен ми се струва, че тоя път и 45г. няма да ни стигнат... за "светлия период".

51

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е единствения работещ избор, но хората тук имат някакъв странен балканско-комунистически манталитет и всеки път се стрелят в крака. Уж да не се минат, а все се минават. В ДБ е старата демократична десница, а не в няколкото ренегата около Борисов.

50

Анонимен

преди 3 години

И след туй пак върхове!

49

Анонимен

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОГОТО СИ ИСКАТЕ САМО НЕ ЗА ГЕРБ И ДПС!!!____И АБВ и БСП са същото котило.Плюс още много дребни партийки-поддръжници ... за коалиции за избори.

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНаясно съм, че така гласувам пропорционално за тези, които влизат в Парламента, ако задраскам всички и гласувам с недействителна бюлетина ще е същото - такава е системата ДОНТ. За кого предлагаш да гласувам така, че наистина да има полза от гласа ми? Иначе ясно, че Тиквата ще спечели, то в България не останаха читави хора.