6

Диана

преди 3 години

Според мен, ако на държавните органи у нас са известни данни за потъпкване на човешките права на българите в СРМ,то те трябва да се отнесат към международните органи за защита на човешките права...И...трябва да престанем да наричаме българите в СРМ македонци-няма такива "македонци", това са "българи"..Докато ние сами наричаме сънародниците си там "македонци", никога няма да постигнем правдата там, според мен-не можем да се борим да доказваме, че хората там са българи, а да ги наричаме македонци

5

Турчин.

преди 3 години

Браво. същото се отнася и за турската общност в България. Никога няма да намалее.

4

Чичо Любо

преди 3 години

РСМ при влизането си в НАТО заради ината си пропусна 8 години. Гърция поставиха въпросите си, не си промениха мнението по нито един и на РСМ й трябваха 8 години да разберат, че инатът им няма да мине. Сега проявяват инат и към България. Ще чакаме да видим са колко години ще им уврят главите и ще изпълнят всички договорни задължения към БГ.

3

NB

преди 3 години

Като не искат да признаят, че имат обща история с България.............сега македонците да учат албански..............толкова са зле горките..............зомбита с промити мозъци!!!

2

NB

преди 3 години

Македония.....................такава държава няма..........................България вече граничи с Велика Албания!!!!

1

1

преди 3 години

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! Наливането в РСМ на средства, време и енергия е НАПРАЗНО!Те са БЕЗНАДЕЖДНО сърбизирани. Ако има българи, които искат да си останат такива, да се прибират в България!България даде достатчно свидни жертви за Македония. Мечтата за Македония си ОТИДЕ. Време е за РЕАЛНОСТТА само с БЪЛГАРИЯ. Вардарска Македония е загубена за българското културно наследство, време е да си дадем тази сметка и да ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД!