26

Анонимен

преди 3 години

Босилеградският край какво общо има с РСМ не разбрах. То така може да цитирате и Царибродския край и българите в Украйна и Молдова. Босилеград е в Сърбия на политическата карта в момента, но там живеят българи, които не са промити като тези в РСМ. Като пишете и озаглавявате статии, мислете.

25

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО: Не си разбрал. Болисеградскте българи, около 20 000 са се премесили в Македония. Това казва човекът

24

Един

преди 3 години

Ако си направят по един днк тест всичките ще излязат българи ама нейсе:))

23

Българин

преди 3 години

Само да смеят да пипнат босилеградските българи и ще им разтаковам майката на макетата комплексирани.

22

Anonimen

преди 3 години

Abe vie davate li na turcite da karat koli s turski registracioni nomeri po cela godina bez da plastat nisto v Blgaria

21

За

преди 3 години

Бъдете здрави и се пазете и оставете тези политици,историци и други ици да се оправят и не се подлагайте на манипулация.

20

Аз

преди 3 години

Много е интересно,че в тези форуми има експерти за всичко. Като сте толкова можещи и знаещи станете историци,политици или други експерти и оправете нещата. Лесно е само да се критикува без значение кой и защо. Аз не мисля,че този спор ще се реши,ако няма добро желание от двете страни.Според мен в такива спорове трябва да се влиза с разбирателство и да се изслуша двете страни и тогава да се намери решение.И другото нещо старите хора са казали:На сила хубост не става. Освен това хубавите работи...

19

Вида

преди 3 години

гражданите на СР Македония могат да решат всичките си проблеми като поискат да проведат второто съединение с родината - ще влязат веднага в ЕС, няма да имат спор с България за историческата истина и ще свърши това грозно лакействане пред сърбоманите и потъпкване на идентичността им. Като обичат толкова Сърбия защо не се пишат сърби?

18

До Македонетца

преди 3 години

Прав си брато, няма българско малцинство в Македония, има българско мнозинство !

17

точно

преди 3 години

До Борис И аз щях да напиша това, но прочетох твоя коментар. Приказва се на едро, без елементарно съобразяване с фактите.

16

Македонетца

преди 3 години

Къкъв Българин в Македония няна таково мълценство в Македония

15

Анонимен

преди 3 години

Предлагам който македонец с български паспорт не се преброи като българин, да му се отнема паспорта. Защото е излъгал, че е българин, като го е придобил. И ще видите как ще има най-малко 100 000 българи в Македония.

14

МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ

преди 3 години

Положението на македонските българи е предопределено от кремълските колонизатори, от сръбските им лакеи и от македонският циг..анин Георги Димитров, който по заповед на кръволока Сталин, преследваше българите от Пиринска Македония да се регистрират като македонци. И до днес не се е променило отношението но руските ни шпиони по македонския въпрос, които в Брюксел гласуваха за легитимиране на ОМО Илинден. Въпросът с македонизма ще бъде решен при Новия световен ред, когато враговете ни ще изчезнат

13

Само че

преди 3 години

Българите там не са просто общност, а основната част от населението ! Друг е въпросът как искат да се наричат, но кръвта на вода не става !

12

Milka

преди 3 години

До NBНещо бъркаш. Виж старите карти. Поинтересувай се за първите издания на Британската енциклопедия.... Преди 18 век Русия я няма на картите. Има Московия и Тартария.

11

NB

преди 3 години

Македония и Украйна................такива държави няма..................има само България и Русия!!!!

10

Сата НАТО

преди 3 години

Босилеградския край е в Сърбия, а не в МК, ама нищо, човеко е експерт...

9

Диана

преди 3 години

До Анонимен7Абе виждам, че на някой тук не му харесва да е българин, но тогава да не си вади български паспорт, а да си ходи където иска...Турците у нас са останали напълно съзнателно! Никой не ги е насилвал да живеят в България и да бъдат българи! Те сами са си избрали България за своя страна и са българи по народност и турци по етнос. Македонците са българи по етнос - не македонци! Няма такива хора с македонски етнос!

8

Диана

преди 3 години

До Турчин.Има голяма разлика - турците са в България по собствено желание, докато българите са окопирани и манипулирани там...Къде се бъркаш, дето те няма...Или искаш да кажеш, че вие не сте българи? Че така кажи, да си ходите, значи...В България всички са българи и който не смята така си отива...Просто и ясно!

7

Анонимен

преди 3 години

До Диана. Съгласен. Трябва да спрем да наричме турците в Българиа българи. Те са турци.