37

Анонимен

преди 3 години

Гаранция,че тук коментират поне 80% млади хора! Вижте деца,влезте в нета и ЧЕТЕТЕ,ама четете бре! Интелигентни хора сте! В нета пише и за Бившето борче и мутра д-р Борисов! Пише и за Гешев послушкото вярно кутре на д-р Борисов! Пише и за генерал Радев! Чететееее! Па после коментирайте! На мен ми е ясно,че само дедо си Борисов знаете и помните само! За това държите на него! Чететееее,па после решавайте за кого ще гласувате! Приятно четене!

36

Анонимен

преди 3 години

До 41 Може и на Борисов и на Гешев Да Не им се размине! Единия,че си избра личен глав прокурор при жив такъв с Не изтекъл мандат! А другия,че се съгласи да участва в този цирк и маскарад! Ти наистина ли подценяваш цял един народ? Мислиш че хората не видяха истината? Или Ти самият си сляп?

35

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОа не щеш ли показно да ти разшири ауспуха като войнишко кепе? Така ще можеш да станеш член на политбюро на бсп.

34

Анонимен

преди 3 години

Политолози: Президентът не се чувства комфортнослед някой друг месец Гешев ще го уреди в комфортна килия!

33

Сата НАТО

преди 3 години

Борисов кога ще си ваксинира двете внучета показно? Да разберем, че наистина има ковид и верва във ваксините?

32

КАРБОВСКИ

преди 3 години

Е ВИНОВЕН!

31

Абе знае се, че....

преди 3 години

СЛАВИ ЩЕ ВИ ОПРАВИ!

30

Славуца

преди 3 години

Президент!!!

29

Ташо

преди 3 години

Заболе ме левия тоя аграр как се чувства.

28

Анонимен

преди 3 години

Тези така наречени " политолози". Да не забравяме,че вече 10 години са хранени от властта в лицето на бившият комунист и мутра и бивше борче д-р Борисов! Ами той от позицията си във властта г-н президент,си позволи да му каже критиците в прав текст!-:) Тези политолози да приемат истината! д-р Борисов си тръгва след изборите! Времето му изтече! Време е за промяна! Гласувай масово на тези избори българино! Силата е в теб!-:)

27

На Тоя

преди 3 години

Верно ли му избега и тежковоза Деса...

26

Ми

преди 3 години

Да си заминава, на България и трябва достоен президент, не някой който имитира Путин, ама е на светлинни години от оригинала.

25

до 27

преди 3 години

Гинко билоба има в аптеката от другата страна на булеварда. Като не помните и не си пиете лекарствата - се излагате. Дъщерята на Борисов беше отдавна в Америка, където завърши. Преди доста години се върна и живее с баща си, двете си деца Бойко и мисля Иван беше малкото момченаце (не съм се интересувал-както и да е..)Мисълта ми беше, че лъжете като от катун. За това Борисов набира преднина. Колкото повече лъжете и колкото повече фалшиви компромати пускате - толкова повече бетонирате Борисов.

24

Анонимен

преди 3 години

Миналата година той се опита да подложи пандемията под съмнение.------- Че защо да не я подлага на съмнение миналата година? А кога да я подложи на съмнение? И тая година ли трябваше?

23

Анонимен

преди 3 години

Радев е пич!Спи с моделките на Карбовски!Деси да си почива в Америка.

22

Активист на БСП

преди 3 години

До 19:И Бойко изостави децата су-голямата дъщеря е в Америка при майка си, малката е в Барселона при мис Мокри ***...

21

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо ще ви каже на вас една пиночетска република. Накъдето и да се обърнете, само генерали, няма нито един цивилен човек, за който да се гласува. Това ли ви е демокрацията?

20

ТТ

преди 3 години

До Калеко АлекоЩеше да си смешен, ако не беше много жалък.И отде тази злоба?

19

Анонимен

преди 3 години

Резидента е любовница на Решетников.Цял свят го знае.

18

Анонимен

преди 3 години

Радев, жена ти те остави, Деса избяга като те хвана с моделките и Карбовски :)))Много си изпаднал бе, кьопек