77

гласоподавател

преди 3 години

БСП даже не иска да спечели изборите. Така, в опозиция е най-комфортно. Да приказваш на воля, без да носиш отговорност. А субсидията си тече ли тече ...Така е и с президента. Взема си заплатата, пука му. Наесен ще каже: "Нямах правомощия - нищо не свърших." Кво, туй да вземаш пари без да работиш ако не е корупция, здраве му кажи.

76

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да бъде безпартиен, безпристрастен и независим. Избийте си тези клишета от тиквите.

75

Доктор

преди 3 години

Както стана ясно от публикуваните снимки и видеото , Фигурантът се чувства най-комфортно когато ближе ! Заснет е в много комфортна поза - човекът е близач ! Така се изявява и в национален план - ближе БСП и Москва ! Това е естествен нагон у военните - цял живот търтеи, сучат държавата като лежат ! А война нямаме !

74

българин

преди 3 години

Акотрябва да бъдем честни президентът би трябвало да е безпартиен и независим от партиите.Е,този сегашният не е такъв! Издигнат е от БСП и много личи.Дали някога ще имаме безпартиен президент?

73

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблемът-от БСП му пишат какво да говори и той само го прочита.Каквото му каже Илана Йотова това говори и изпълнява.Цял живот това е правил-изпълнявал е заповеди.Радев е професионалист-изпълнява стриктно и безпрекословно заповедите на БСП!

72

Анонимен

преди 3 години

Кой им плаща на тия?

71

Анонимен

преди 3 години

ПЪПЕША НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ЧУВСТВА КОМФОРТНО, ОСВЕН АКО НЕ Е НАРЯЗАН!

70

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да го плюете, аз ще гласувам за него.

69

Корморан

преди 3 години

А за Грипените казват ли дали сме се минали , че не сме ги купили ?

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Радев наистина си е недоразумение, каквото беше и Желев-проблем на случайността. Но този е безумец направо. Колко-то до американските сенатори се оказва, че написаното от тях е копипейс на това, което им е написал проф.Минеков от триото. Той сам възкликна при Диков, че това е неговия текст, който им е изпратил. Представяте ли си за какво става дума, пълно малоумие. Друг е въпроса защо го правят, но нищо чудно за хора фалшифицирали избори, за да дойдат на власт. Така е в Америка!

67

Анонимен

преди 3 години

miteto mu obarkal kachestvenata klizma ;-)

66

до к.69

преди 3 години

А, имахме и имаме доста по-големи недоразумения. На 3 март проф.Илчев, бивш ректор на СУ, без да разбере, че микрофоните на залата не са изключени, възкликна "Какви *** НИ УПРАВЛЯВАТ!" Това беше мнението му за умственото ниво на управляващите от ГЕРБ... К.72 пък в коментара си написа, че "Борисов издигна Радев за шеВ..." ! Ако превърнем тази дума в ж.р., например за Цв.Караянчева, тя ще стане "шеВица"... Много неучени и много прости хора ни управляват и коментират. Начело с БъБъ.

65

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Този и като КОМАНДИР на ВВС нищо не направи! ПЛАЩАХА СЕ КУПИЩА ПАРИ ЗА РЕМОНТ НА СТАРА ТЕХНИКА И НЯМАШЕ МАШИНИ ЗА ГЕРГЬОВДЕН НА ПАРАДА! ЧОВЕКЪТ Е НЕКАДЪРНИК! ББ ГО ИЗДИГНА ЗА ШЕВ НА ВВС! САМО ДА СЕ СНИШАВА И ДА ПРАВИ ДАЛАВЕРКИ И УРЕЖДАНЕ НА СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ! ДЕСИ ГО ТЪРПИ ЗА ОБЛАГИТЕ! БИВШИЯТ И МЪЖ НЕ Е ХУБАВЕЦ, НО ПОНЕ ЕДИН ПЪТ СЕ Е УСМИХНАЛ!

64

Ха ха

преди 3 години

До 54Ти бил ли си в дома му, та си толкова сигурен, че няма пари и кюлчета. Може неговите да са ги използвали за снимките и после да си ги е прибрал....

63

Анонимен

преди 3 години

Такова недоразумение в политиката не сме имали!!!

62

Анонимен

преди 3 години

А това работа ли е на тия "сенатори"? Да си гледат краварника и да си траят.

61

Анонимен

преди 3 години

Амчи да подаде оставка и да си клитоблудства с Деса у Славяново!

60

Анонимен

преди 3 години

Комфортно му е само като си взима заплатата...

59

Ввв

преди 3 години

Ненавистта му към премиера и бързането да обяви дата за изборите, която както се очертава ще в средата на поредната вълна го вкара в капан да бъде наречен убиец след време.. Това трудно ще помогне за избирането му за втори мандат...

58

ХМ!

преди 3 години

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТЕЗИ НА КОИТО Е ТОЗИ САЙТ СИ ПОСТАВЯТ КАКТО СИ ИСКАТ ПЛЮСЧЕТА И МИНУСЧЕТА ЗА ДА УГОДЯТ НА ГЕРБ