110

ДЖО БАЙДАН

преди 3 години

ДА СЕ ОТЛОЖАТ ИЗБОРИТЕ ЗА 18 АПРИЛ,ИСКАТ ХОРАТА.

109

Анонимен

преди 3 години

До 95/116Няма "експеримент" с тези ваксини. Те са надлежно тествани. Не е вярно, че не се изисква съгласие от пациента при поставяне на противогрипни ваксини, явно не сте се информирали. Преди да ви сложат такава се обяснява какви странични ефекти може да има както и ефективността им. Устното съгласие също е юридически акт.Същото важи разбира се, за всяка друга ваксина, както и за множоество други медицински процедури, никоя от които не е "експеримент".

108

Анонимен

преди 3 години

Всичко е абсолютно дъхранено пандемията у нас е контролирана голем смех

107

да хакнем Ангелов

преди 3 години

Може да му хареса:)

106

МНЕНИЕ

преди 3 години

Държавата се Разпада - Можеш да си запишеш час при Здравния Министър за да те ваксинира ЛИЧНО , а не можеш да се свържеш по телефона или на Място с ЛИЧНИЯ ЛЕКАР .Баси мамата .

105

Анонимен

преди 3 години

До 11Целата на атаката не са данните. Целта е да се внесе хаос в системата и да се забавят ваксинациите максимално.

104

Анонимен

преди 3 години

НАП и МЗ паднаха. Надяваме се МВР и ЕСГРАОН да удържат.

103

Анонимен

преди 3 години

Пълна глупост! Нека отговорят защо "Информационно обслужване" допуска с едно и също ЕГН да се регистрира повече от 1 път ?!

102

11

преди 3 години

Тва е партенка за реклама. Никой хакер няма да си мръдне пръста за тая система при положение, че отдавна имат всички данни от хакването на НАП-а.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101"Явно да, щом ни искат доброволно писмено съгласие преди ваксинация... :) ..."Съждението е невярно: съгласие за прилагане са изисква и за една упойка или още редица медицински процедури (независимо дали в устна или в писмена форма, има и двата варианта).

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101"Вярно ли е, че ваксините са медицински опит? "Дефинирай "медицински опит".

99

До 95

преди 3 години

Ти подписа ли съгласие за медицински опит?Аз знам какво съм подписал и не е това за което пишеш.Не се ваксинирай, спотайва се между смелите и живуркай.Но не занимавай с голямото си откритие.

98

Тежка атака

преди 3 години

Но на Шипка всичко е спокойно....Чия е тази хибридна война? Кой я води?Войната е нещо конкретно? Чул нещо и меца по коментарите.

97

Горкия

преди 3 години

Още не е разбрал че ковид19 е оръжие на хибридната война, както и ваксините и мерките и всичко...

96

Анонимен

преди 3 години

Горките ковидзомбита, за малко да им съборят сайта за самоубийства :))Ако са били хакери, щяха да го държат постоянно съборен. Аз мога да го държа постоянно съборен, без да съм "хакер", но аз искам да се записват повече крипита, за да изчистим планетата.

95

Анонимен

преди 3 години

До 99 "Аз се наемам да ти отговоря..." - Веднага го задавам. Мислех, че е ясен, но няма проблем, ще уточня... :) ... Вярно ли е, че ваксините са медицински опит? ... :) ... Явно да, щом ни искат доброволно писмено съгласие преди ваксинация... :) ...

94

Анонимен

преди 3 години

До СегаОх, слава богу, сега БСП вече няма за какво да циври.:))))))

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95"Ако това, което съм написал не е вярно, то ще се радвам някой да опровергае мнението ми с аргументи, а ако може и с цитат на някой закон..."Аз се наемам да ти отговоря, ако си зададеш въпроса (ако имаш такъв де).:)

92

Сега

преди 3 години

ЕК е разрешила Руската ваксина за ЕС.

91

Анонимен

преди 3 години

Ей пак някой друг им виновен. Те тотален хаус създадоха пък друг виновен. Национален ваксинационен план и изведнъж за да скрият ниския интерес към ваксините юруш на маслините. И какво сега, цял свят ваксинира с предимство възраснтните ние по идея на някой изключително некомпетентен решихме да въведем система юруш. Бездална работа.