150

Анонимен

преди 3 години

Ами че то още не са минали три месеца от първите ваксинирани,как са разбрали че от ваксините се получава имунитет за 6-8 месеца!Явно пак е някакъв фокус на политиците.А за чии са ни такива ваксини,че то ставаме зависими от тях,демек като наркоманите.

149

.

преди 3 години

Кога ще стане на ниво Българското здравеопазване, защото в момента е гола вода ?

148

Кико

преди 3 години

За комунистите всичко е "черно" което не е от тях направено! Хакерите са хора на Инпексова който под "вещото" ръководство на Партията (майка) ни водят към "светло" бъдеще!

147

lewskar

преди 3 години

Има едно професорче по всичкология , където управлява "ИО" държавната IT . Това професорче толкова пъти го хакнаха в коя ли не система , че незнам как още се показва да лъготи хората по телевизията. Тоя Специалист по всичко най-добре да направи услуга на обществото и да вземе да се скрие някъде.Тоя Айнщайн на БГ технологията всичко друго прави освен да си върши работата , но понеже е от " наште" още го държът а колко по-млади и кадърни хора има ама не са " братиньо"

146

.

преди 3 години

Пак се издънихте г-н министър.Не се справяте със задълженията си на необходимото ниво.И ваксини не успяхте да осигурите на хората, само голи обещания, явно това е запазената марка на герб

145

Анонимен

преди 3 години

Атаката е лъжа. Заради грешка в системата хората трябваше безброй пъти да си попълват данните. Сами са си виновни. Сайтът беше недостъпен няколко пъти сутринта - нещо за което също лъжат, че не се е случило.

144

Анонимен

преди 3 години

Даннуте в НАП бяха грешни за много хора. Особено по-заможните.

143

Анонимен

преди 3 години

До 138Збачи трябва се ЗАБРАНИ. Щото е долна лъжа! Измама!!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Тя системата е като отворена книга...Очаквайте поредна многомилионна глоба от ЕК.

141

епидемиолог

преди 3 години

Запомнете нещо, когато фармацевтичните компании не поемат отговорност за ваксините си, да се принуждават хората по какъвто и да е начин да си ги слагат не само противоречи на логиката, но е и престъпление. Изядоха дебелия като натесоха нарколепсия с една грипна ваксина на стотици деца и сега се застраховат. А и другите им противогрипни ваксини много шамари и оплаквания отнесоха.Туй че хората се избивали за тези чудодейни ваксини е лъжа. Повечето са принудени от разни ограничения и уволнения

140

anonimen

преди 3 години

опитвам регистрация и за ирнк ваксина никъде нищо в София. някой да е видял център със свободен капацитет за файзер?

139

NB

преди 3 години

Нямало пробив..........................хаха..............я си назначете кадърни специалисти по информационна сигурност!Знаем какво стана в НАП..............личните данни на милиони българи бяха откраднати!!!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143 Ама моля те , далеч съм от мисълта да убеждавам хората в каквото и да е има достатъчно информация Всеки може да чете , да си прави изводи

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141 Еми ще видим Поне за Пфайзер съм срещал ,че осигурява имунитет между 6 и 12 месецаруснаците казват - тяхната за 2 години :))))))Пък какъв е проблемът , все някой трябва да участва в изпитаниятаСледващите генерации ще са благодарни на сегашната за участието във ваксинирането Ще си получат проучена , изпитана ваксинаКакво да се прави Можеше да уцелим времето на едрата шарка примерно Едва ли щяхме да водим подобни разговори , а всеки щеше да иска да се добере до ваксината

136

.1%

преди 3 години

Важно е в статията да се спомене, че интереса за ваксинация бил огромен, ей така междудругото хахаха аз пък мисля, че е нищожен.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Това време е минало и за това са преценявали хора, които цял живот това са учили.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Такива като теб явно в нищоказване се упражнявате, но това има един положителен ефект. Така както не убеждавате някой да се ваксинира, така и не разубеждавате някой да се ваксинира. Нетния ефект от приказките ви е 0. Така е ОК.:))))

133

Анонимен

преди 3 години

До 138 Така е Но тези неща стават с изпитания , наблюдения, което изисква време

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Ваксините за КОВИД ще карат със сигурност повече от 8 месеца, а верояно и повече от 11 (но за това със сигурност трябва да се изчака). Важното е, че когато си бил имунизиран, дори имунитета ти да отслабне до следващата ваксинация той не е все едно никога не си получавал ваксина!

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Ами те това хората го направиха! Знае се, че след 6-8 месеца все още има силен имунен отговор и вероятно за толкова минимум са и очакванията!