6

Анонимен

преди 3 години

Това е част от Промяната на фигурант - близач - тиранина румен радев ветото! Оставка, съд и доживотен затвор за държавния изменник и най - мракобесен метежник радеф!

5

Анонимен

преди 3 години

Това са Божи знаци. Първо нямаше ваксини, после дойдоха ама за около един катун хора, сега ел системата се скапа...Аз срещу толкова ясни знаци не вървя. Много исках, ама вече нямам желание.

4

Комик

преди 3 години

Ако не е тъжно, щеше да е смешно!Цялата ни работа е такава. В последните години, се навъдиха майстори дето изси.рат едни "нововъведения", които за нищо не стават, но преди това се скъсват да рекламират и да се хвалят, колко голяма работа е това което са скалъпили. Важното е, да отбележем във файла, че сме го направили, а дали и как работи, няма значение. Щом след като го пуснеш до 15 минути не е изпушило или запалило, значи е супер успешно. Това е стил на работа вече почти навсякъде. Жалко е!

3

разсмя ме

преди 3 години

Да отиде на инспекция главният "програмист" с жипката.Може пък и да тръгне модулчето.

2

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Плебсе, от загриженост за теб една Е система като хората не могат да направят, но То си щастливец, толкова страхотни неща се правят по света за Твоето добруване, щастливец си Ти, заслужаваш всичко това!

1

Анонимен

преди 3 години

Това са платени антиваксъри. Анонимните им плащат за да попречат на спасението на човечеството. Само се записват без намерение да ходят. Терористи! Ама защо тия наши електронни системи се скапват така лесно?