66

Анонимен

преди 3 години

Всичко по принцип всичко блокира ,но е умишлено )и то не само при ваксините !

65

Д.Д.

преди 3 години

Има ли осигурен достъп до ваксини за желаещите. Абсолютно всички мерки трябва да бъдат премахнати. Всеки има право на своя избор, но това управленско безумие маскирано под "човешкият живот преди всичко" трябва да приключи.

64

А

преди 3 години

То и държавата блокира от ръчен режим на управление от джипката. Айде, на 04 април ще метем.

63

Анонимен

преди 3 години

Масов наплив? Колко да е масов? 50 000 макс? Това нищо не е в днешно време.

62

Анонимен

преди 3 години

Добре си работи. Аз се регистрирах. На 13-ти ше се боцна.

61

Анонимен

преди 3 години

Юруш не остана, юруш

60

Rocky Balboa

преди 3 години

ТАЗИ "ДЪРЖАВА" БЛОКИРА ОЩЕ ПРЕЗ 681 ГОДИНА!НЯМА ВАКСИНИ,НЯМА КАДЪРНИ РАБОТНИЦИ,НЯМА ЗАКОНИ,НЯМА ПЪТИЩА,НЯМА ИКОНОМИКА,НИЩО НЯМА В ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА.

59

Барни Ръбъл-Киролов

преди 3 години

Ще я инспектирам и ще тъгне.

58

Анонимен

преди 3 години

Ваксините, за които се бутате, не са тествани, вие мрънкате че приложението не било тествано... Мисловна дейност- не присъства.

57

До 59

преди 3 години

Ще ти сложа малко вълна и утре ще те продам за овен на пазара. Това не е чак толкова фрапиращо, но което наистина цепи, е че докато го правя, ти ще блееш вживявайки се в новата си роля.... иронично, но факт хехе

56

Martin Bormann

преди 3 години

Има една умна народна приказка: "не си прави сметки без кръчмар". СЗО точно това прави а колелото се върти. Господаря днес става ратай утре.... смех :)))

55

Да по глупав начин

преди 3 години

Всичко се прави по най-глупавият начин управлението, икономиката, социалната политика - всичко. Ваксините трябва да са платени и само за тези, които да се ваксинират да са си плащат и то авансово. Сега простите хора на авантата без значение какво е да е уж безплатно. Аз не съм съгласен от моите данъци и пари държавата да пръска пари за краткосрочни и неефективни ваксини за хора които щом толкова искат да си ги купят сами.

54

Martin Bormann

преди 3 години

Като гледам целия цирк си спомням приказката за "Лъжливото Овчарче", номера минава днес, утре, след месеци, но в един момент номера спира да минава и дори да промениш малко историята хората пак намирисват фекалиите...... Всяко нещо си има начало и край.... тези които си мислят, че дърпат конците май се оказаха на просстите овчици хехе

53

Анонимен

преди 3 години

Ще блокира я. Нали комунистите от "Информационно обслужване" са я правили.

52

До 54

преди 3 години

Ти ако дърпаш конците, ще искаш ли интелигентни хора дето не ти се връзват? По лесно е с *** мозъчета съгласен си нали?

51

Martin Bormann

преди 3 години

Цифрите по заразени и умрели от този вирус все още бледнеят от статистиката за обикновения грип? За какво е целия този цирк? За какво е цялата дезинформация?

50

Анонимен

преди 3 години

Просто се изумявам как о вчите глави сами се натискат да си бият ваксина, чието действие трае само 6 месеца и след това пак ще трябва да се ваксинират, и пак, и така до живот. На всичко отгоре не се знае какви заболявания ще отключат ваксините, тъй като не са минали няколко месеца дори от тяхното прилагане. Наистина хората у нас и по света тотално из простяха.

49

Цеца Курвичкович

преди 3 години

По профила на тоА,веднага става ясно че е от герб!

48

Боко Тиквата

преди 3 години

Тъй като по наше твърдение цял свят говори за българския модел, очакваме и наплив от чуждестранни специалисти, които да копират и приложат ваксинационния ни план в техните държави.

47

Анонимен

преди 3 години

"Е-системата за ваксини блокира на моменти от наплив на желаещи"Блокират, ама като се събере една шепа народ, което във вашия случай се води "наплив", щото толкова си можете.