77

Анонимен

преди 3 години

руската ваксина не струва.В русия хората не искат да си я слагат затова и имат за продаване.А който мечта е за каторга в сибир да заминава там го очакват.

76

Анонимен

преди 3 години

Така стана по-добре че няма ваксини, иначе щеше да има ваксини а хората да не се ваксинират а сега всички чакат с нетърпение ваксините.Дори антиваксирите тайно си слагат ваксини.

75

Tonita-7

преди 3 години

Всичко,що е ваксина да се купува:) Да има богат избор,че сигурно ги сънувате по цели нощи!:)))Бийте си от всичките за разнообразие!:)

74

В ЮАР...

преди 3 години

Пълно е с МЕНТЕТА на руска и китайска вксина. В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СЪЩОТО... ХАХАХААА .

73

от ЮАР

преди 3 години

ЛЪЖА г-жо проф. Петрова! Мръзсна долна лъжа!В ЮАР имаме и на Модерна и Спутник-5....Иронията е, че Спутник-а го искат повече бели....

72

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина Спутник не е , като да си поръчаш руска салата.

71

Анонимен

преди 3 години

Проф. Петрова да сключи договор с руснаците. И да си носи отговорността и гаранциите. При провал Съд. Празни приказки с ваксината не сеправят.

70

Анонимен

преди 3 години

Спутник V не била сертифицирана е опорната точка на дупедавците. Астра Зенека да не би да бе одобрена от Европейската комисия по лекарствата , ам това не поречи да комисионерите да поръчат най-голям брой дози от нея. И накрая не получихме дори и нужните количества за нормале имунизационен график.

69

Анонимен

преди 3 години

Абря ,що не се ваксинирате с американска

68

Анонимен

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНИТЕ, които не си дадоха ваксината предварително да бъде изследвана са руснаците.Направо се натискат да продават.Айде не на нас тия.

67

Анонимен

преди 3 години

А пък Орбан щото е голявмата работа се ваксинира с китайска ваксина, а не със руска.Предпочитам да се возя на Мерцедес, а не на Москвич.И най-лошите западни ваксини са по-добри от ветеринарната.

66

Анонимен

преди 3 години

Като не те интересува мнението на ЕК бягай при Митрофанова - тя ще те уреди.То самите руснаци не си искат ваксината - на нас ще ни я пробутват.

65

Баба мара

преди 3 години

руски китаиски индииски ваксини богат избор които каквото иска и еподходяща мнението на ек не ме интересува там сме без референдум

64

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТакава профузна diarrhea те гони, че отлагаме задната прашка!

63

Шефа

преди 3 години

Бойко го е страх да заяви руска ваксина!Той не е Орбан и вече е ожълтил гащите от неприятностите които го очащкват след 4.4.2021!Пъзльо си е по рождение , но съдбата МУ е отредила жестока съдба!Няма да опре до чекмеджетата!

62

Анонимен

преди 3 години

Фобчета скаппани! Залепете на стъклото на колата си бележка, като катастрофирате, да ни ви карат в Пирогов, зер той е руснак!Някои чествахме Деня на Освобождението на България - 3-ти Март! Свободата ни бе донесена на руските щикове и с цената на руски жертви! Не, веднага се пише за финландци! Финландският лейбгвардейски полк от началото на 19 век до края на ПСВ е бил в състава на Руската армия. Загинали са 23 бойци, всички до един - финландски шведи!На Докторския паметник има 531 имена!

61

До 69

преди 3 години

Защото Русия не е заявила иск за сертификат и не е подала документи !!!!!!!!!!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Въпроса за руските ваксини е освен хуманен е и политически! Професорката много добре го знае,а се прави на улава! По нейно време имаше също желязна завеса и не се купуваха лекарства от гнилия Запад!!!

59

Анонимен

преди 3 години

А защо Спутник няма сертификат, след като СЗО одобри първо него и най-елитното здравно списание публикува резултатите от ваксината?Защото парите на европейците трябваше да се налеят в немската фирма и да се подпише договор с турскито дойчовец, че и да му се дадат парите на зелено! Това здравно обосновано ли е, или е чисто и просто политика и интерес на 1 държава за сметка на 25?

58

Анонимен

преди 3 години

Има някои било професори,било метачи не искат да разберат( или умишлено подкокоросват хората), че купуването на ваксини не е като да купиш кило картофи на Женския пазар в София!