77

Анонимен

преди 3 години

Тоя нещо не казва нещата правилно.Хем ако имаш имот да продаваш,че балона надут,хем щяла да расте инфлацията.Къде е далаверата тогава?!!!Продаваш,цените литват нагоре и си изгорял!

76

Питър

преди 3 години

Пуснах си видеото, в интерес на истината.

75

Тъпир

преди 3 години

До ПитърТи май само заглавията четеш а? Човекът казва да си стискаш хилядата лева ако са ти единствените с ясното съзнание, че ще се обезценят, но могат да се окажат жизнено важни. Съвсем други постановки ти разигра ако са ти 30 000 и 50 000лв.

74

Жена

преди 3 години

До АнонименИ жените да са общи, но те да си избират с кой кога.

73

Анонимен

преди 3 години

Този е пратен от банките за да увери гражданите да не си дърпат парите за да не се срути банковата схема.

72

Питър

преди 3 години

По цъкането на минуси си пролича колко "потребителите" тук разбират от икономика.... Самода ви светна, че "икономика" означава именно СЪВКУПНОТО ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ в една държава, плюс приходите от износ.А сега ми кажете какво ще се случи с българската "икономика", когато всички започнат да си стискат хилядата лева, както съветва този "професор"

71

Анонимен

преди 3 години

Кпувайте си къщи на село не работете на никой никога за заплата каквото и да става Един ден ще се обърнете назад и ще разберете, че живота ви е отминал безвъзвратно прекарли сте примчеррно целия си живот на едно бюро или да бачкате някъде. Направете си комуни и някакви ТКЗС та със приятели и си работете, туй е истинския комунизъм там е бъдещето. За комунизъм не са нужни партии да ви тъпчат, вие сте си партията.

70

Анонимен

преди 3 години

До ПитанеЩото фалираха и затвориха половината руски и арабски нерантабилни находища и от това спадна предлагането.

69

Анонимен

преди 3 години

Разумни харчове и заделяйте нещо настрана - така разбирам аз това което е искал да каже човекът.Не че не може да се инвестира в нещо, но с мярка и без мисъл за огромни, бързи печалбиКато говорим за имоти, аз очаквах да паднат поне малко цените им, но нищо подобно не виждам в момента - какви са вашите наблюдения?

68

Анонимен

преди 3 години

До Абе йордекТо в България всеки всичко знае. Затова коремните хирурзи са епидемиолози, архитектите, са счетоводители, счетоводителите юристи, юристите икономисти... Най-образовани обаче си остават бакшишите!

67

Питане

преди 3 години

Защо се вдига петрола, нали гриийн енерджи такова Меркел перки у полето с ветер ток да правят, соларни панели?

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПървата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните. Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли - около 340 лева. След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли - към 260 лева за храна.

65

Анонимен

преди 3 години

до Боко ТКупи си нови шкафчета, че има още за крадене...

64

Анонимен

преди 3 години

До ПитанеТи па намери кой да даваш за пример за икономическа и гражданска свобода. :) Там е така, защото си знаят, че по-зле от това няма на къде. Сега петролът малко се вдигна и другарят Пудинг пак ще се издигне в очите на народа си като страхотен лидер.

63

Случаен минувач

преди 3 години

Циркът ще продължава до установяване на нов световен ред.Това е по волята на тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - навсякъде фалират фирми, безработицата расте, спестяванията заминават! Това искат самопровъзгласилите се за световни господари!

62

Питър

преди 3 години

Леле, леле.... Този човек въобще не трябва да е икономист, а той тръгнал да дава акъл от телевизора... Толкова им е зле на британците, правителството плаща 15 месеца заплати, нека им е зле...Голямата депресия е започнала с намаляване на харчовете, а е свършила с огромно наливане пари от държавата. Турция е пример за страна, която десетилетия се е развивала със стагфлация.. Криенето на парите под дюшека е рецепта за пълна катастрофа в некадърно управлявана държава като България!

61

Боко Т

преди 3 години

Ако имам шкафче с пачки и кюлчета да ги пазя ли?

60

Димитров

преди 3 години

доКупувайте земяКаквото и да се купува трябват много пари. Няма значение акции ли са, злато или земя с 10-20-30 хилки не става. Тая земя и да я купиш ще заробиш много пари, които ще са от полза за децата ти ама ти с какво ще живееш? От рента не става. Сложно е, така че ако нямате много пари не се чудете в какво да ги инвестирате ами си живейте живота (нямам предвид да ги изпиете по кръчмите)

59

Анонимен

преди 3 години

ще има инфлация, няма силна валута, но си продайте имотите??? Сигурни ли сте, че е така?

58

преслава

преди 3 години

Харчете, ако имате 1000 лева, похрчете ги! Така се бори криза! Харчете на воля! Купувайте, ползвайте, хвърлете и си купете ново!