97

До103-Ангел

преди 3 години

Финансово "грамотни" младежо,тогава вкарай сега всички твои спестявания в коптори и чакай да ти Цъфнат Налъмите!

96

Анонимен

преди 3 години

Ахахах егати смешкото..пазете си 1000та лева и чакйте инфлация да ви ги изяде :D и тоя ми го дават по тв.. неслучайно българите са най-финансово неграмотната нация в света!

95

Ангел

преди 3 години

Финансово грамотните хора знаят ,че по време на криза, когато всички продават ТИ трябва да купуваш . След 2-3 месеца кризата ще удари , финансовите пазари ще се сринат и тогава трябва да инвестираш 110% от капитала си,милярдерите са взимали на заем когато са били милионери !!!Акции , имоти.фючърси и др. финансови инструменти , .Всичко ще е евтино.Сега е момента една част от общестото да обеднее за сметка на забогатяването на други !! Вие решавате от кой ще сте!

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА, разбрах, Русия е фалирала и е спряла производството не нефт и газ, за това скача бензина и газта и нефта. Ами ще плащате повече за газ и нефт. А в Русия е почти без пари топлото.

93

Mangal'orian

преди 3 години

Харчете по-малко от колкото печелите.

92

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка Професорът е прав,ако имаме да речем едни 100 хиляди спестени лева начинът по който можем да опитаме да се спасим е 50/50 или 50%държим кеш останалите 50% ги разхвърляме в злато-физическо,недвижими имоти-земя,акции на фармацевтични-компании,и за цвят няколко милиона Сатошита!

91

Анонимен

преди 3 години

До до 94 от София,беденМизерията приятелю е състояние на дyха, а 20 000лв. няма да ти стигнат да ме докараш до твоето състояние на дyха. Но както си прецениш, парите са си твои.

90

Анонимен

преди 3 години

Честито! Сега е време да си платите сметката затова, че всеки се правеше на икономист последните десетилетия. Неглижирахте и девалвирахте мнението на специалистите и слушахте всякакви демагози и популисти. Някои така и не разбраха, че от една лекарска грешка умира един, а от една икономическа могат да умрат милиони и да се затрият цели цивилизации.

89

до 94 от София,беден

преди 3 години

С кеф ще се лиша от тях и ще ги дам за една конкретна кауза - само и само ти да си без пари и в пълна мизерия, кеф!

88

някой

преди 3 години

До: номер 93 (Беден, София)Не си само ти в бедата. Ако това би те утешило, и Елизабет II, кралицата на Англия яко го е закъсала. Беда след беда я сполетя. Преди години изгоря замъка Уиндзор, пък тя горката, не си го беше застраховала, като къщите в Перник кога пострадаха при земетресението. Стиска се жената, не и се дават пари за застраховка, и тогава се принуди да отвори Бъкингамския дворец за туристи, белки събере пари за ремонта на Уиндзор.

87

Петък

преди 3 години

И защо, имате кредити?Народе, опомни се, бедна ти е фантазията какъв живот водят ЧСИ, на гърба на лакомията ти.

86

Анонимен

преди 3 години

До Беден, СофияСпокойно, скоро няма да ги имаш и ще ти падне този товар от плещите.

85

Беден, София

преди 3 години

Аз имам 20 000 / двайсет хиляди лева спестявания, какво да ги правя, за нищо не ми стигат, яок ме удари кризата!

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91За някои са един обяд, но за други са животоспасяващи лекарства за половин година. Интервюто не за инвестиране, а за оцеляване по време на икономическа криза с мащаби, които човечеството не познава. Досега винаги е имало или спасителна валута, или спкойни и стабилни региони, които да помогнат за възстановяването... Сега няма. Целият свят е Ковид. Не са ти 90-те да обърнеш левовете в марки.

83

геерал майтапчийски

преди 3 години

похарчете си всичките пари бещабът ще ви нахранитой ще ви спаси

82

Анонимен

преди 3 години

Професоре,хубаво хортуваш ама в крайна сметка при очакваната доста голяма инфлация ми се струва че е малко грешно да държим тия готови парици(който ги има) под дюшека!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Първо говори за излишен (не основен, инвестиционен) имот, и второ се опитва да ти каже, че ако имаш дългове, недостатъчно доходи и нямаш пари дори за данъците на този имот, ще "изгориш" далеч преди номиналната му стойност да се увеличи. Сега разбра ли?

80

Анонимен

преди 3 години

Тръгне ли инфлация тия с кредитите са изгорели,особено ако стигне 20%.

79

Анонимен

преди 3 години

Е то 1000лв и за погребение не стигат вече.Не че не са пари,ама някои обядват с толкова.

78

Тъпир

преди 3 години

До ПитърАми изгледай го и вероятно ще си промениш отношението (ако разбираш от икономика), защото е рядко адекватно изказване неговото, макар и сбито.