26

до 27

преди 3 години

Обяснението може да го търсиш от арменския поп.За мисленето трябва мозък, шапка не помага.Нещо неясно?

25

Анонимен

преди 3 години

до 30Грешиш за Китай.

24

Анонимен

преди 3 години

Русия може и да не е най-добрата страна в света, понеже тепърва започва да върви по друг път и ще мине време докато го извърви, но засега е единственият реален коректив на еднополюсния модел на САЩ. Китай срамежливо подава глав там, но Китай няма сдържаща сила от ядрени бойни глави, затова още не е в списъка.Така че, нека грабливата птица отвъд Голямата вода да си наляга пapцaлитe и да забрави за ролята на световен полицай.

23

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Ако скоро сте били в Ню Йорк ще знаете, че след 8 вечерта всички се движат с кола или таксиС изключение на 2-3 милиона бездомници, които си тикат ръчните колички с парцали, картони и скрап пеша!

22

Анонимен

преди 3 години

Бай Тръмп не водеше войни и изтегляше войската от чужди страни.Бай Дън обаче е друга бира.Той е военолюбец и ще напада чужди страни.Това оръжие дето се произведе през мандата на бай Тръмп трябва да се харчи някъде,иначе икономиката на САЩ ще спре.Без война САЩ нямат шанс,защото имат рилиони дългове,които Китай притежава!!!!!САЩ са пътник без да правят войни.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25"а не както искахме ние и както беше исторически правилно"Я ми опиши как "искахте вие"?

20

Анонимен

преди 3 години

То който и да дойде президент в Америка, за нас все тая. За сиромаха кога е било бял ден? Големите си въртят пешките по дъската, а зрителите си чешат езиците.В Югославия не стана ли същото? Американците под претекст за демокрация се намесиха и сложиха по местата пешките както им харесва на тях, а не както искахме ние и както беше исторически правилно.Накрая си построиха и база да поддържат трафика на дрога и огъня между враждуващите. Америка не е наш приятел, нито съюзник. Тя е началник.

19

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо ще ви каже на вас една нелиберална демокрация и едни несменяеми премиери диктатори.

18

Гостенин

преди 3 години

Проблемът не е толкова самия президент, колкото обкръжението му и и идващите на талази левичари във САЩ и Европа.Оруел 1984 ще ни се стори песен.Вече е налице жестока автоцензура във всекидневния живот, изкуството и литературата.Очакваме да последва 451 по Фаренхайт на Бредбъри - пълно прочистване на Интернет от неудобни мнения и противоречие на Новговор!После следва Аз, роботът във противоположен сценарий. И накрая Машината на времето на Х.Уелс, та да отглеждат левичарчета-прасенца за папо

17

Анонимен

преди 3 години

До 15 ЗозоБил ги оставил Дончо ! А какво може да направи на Путин и Ердоган ? Нищо. Това не са нашите наведени слуги от българията

16

РЕПТИЛ

преди 3 години

Вие история учили ли сте?САЩ излизат от т.н. Голяма Депресия заради II Световна Война. Тогава продават оръжие на всички, даже Прескот Буш като представител на Уол Стрийт има снимка с Хитлер когото финансират. Правителството на САЩ конфискуват златото от народа си (оставят по един пръстен на човек), а европейските страни си изнасят златото за САЩ уж за по-сигурно.Сега САЩ искат да подпалят голяма война ама далече от тях и така да излязат и от тази си огромна криза. Европа и Русия са на прицел.

15

Анонимен

преди 3 години

До 19 АнонименТой го е гледал на филм това

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14"Ако скоро сте били в Ню Йорк ще знаете, че след 8 вечерта всички се движат с кола или такси."Ти кога беше в Ню Йорк за последен път?

13

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Байдън така като свие юмруче да го разклати нагоре-надолу, означава, че се е изтропал в гащите и обслужващия персонал трябва да дойде да му смени памперса :)

12

Анонимен

преди 3 години

до 9 и 13 за Африка:Африка е пълен провал на световното левичарство: СССР въоражаваше де що види племен вожд на гости у Масква. Левичарството пък рева и се тръшка, че на Африка и трябвали ваксини, лекарства и храна. Та заедно отгледаха няколко поколения, дето гледат на белия човек като на ходещ портфейл и да им е длъжен за вся и всьо.

11

до 7

преди 3 години

Няма как да сравняваш Орбан с ердоган, дори само защото единият е премиер на християнска държава в сърцето на Европа, а другият просто ислямист с неоосманистки имперски амбиции, момче младо.А относно Орбан, него освен в обявяване на неудобни истини, няма в какво друго да го обвинят. Така че... пушилката ти е напразна.

10

Зозо

преди 3 години

Бай Дончо през целия си мандат остави Путин и Ердоган да правят каквото си искат. Резултатът е на лице - и двамата се помислиха за велики, намеса в Сирия, Либия, Армения.... Свърши тая. Сега ще има шамари за всички.

9

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат толкова много вътрешни проблеми, че външни не им трябват. Нарастване на бедното и маргинализирано население, нарастваща расова нетърпимост, огромна престъпност. Ако скоро сте били в Ню Йорк ще знаете, че след 8 вечерта всички се движат с кола или такси. Живота и спокойствието от преди 15- 20 години е само бленуван спомен. Разделение и чувство за измама, както и много страшно желание за реванш.

8

Гостенин

преди 3 години

До 7 относно Ердо:Та даже има наглоста да иска пари и оръжия от САЩ!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"Не заплашва сигурността на САЩ. Гладуват си тихо, *** от болести, нямат ядрени оръжия като Китай и Русия."Хааххахахахахааа.Африка е ПРЕВЗЕТА от Китай. Ако гладуват и *** не е заради САЩ!