12

Анонимен

преди 3 години

До 15 За умници като тебКакво съдържа COVID-19 Vaccine AstraZeneca Една доза (0,5 ml) съдържа: Аденовирус от шимпанзе, кодиращ вирусния шипов (spike) гликопротеин на SARS-CoV-2 ChAdOx1-S*, не по-малко от 2,5 × 108инфекциозни единици.*Произведен в генетично модифицирани човешки ембрионални бъбречни (human embrionic kidney, HEK) 293 клетки чрез рекомбинантна ДНК технология.Този продукт съдържа генетично модифицирани организми (ГМО).

11

За иди0ти като теП

преди 3 години

Защо не се информират хората за съдържанието на ваксината? Нещо криете .........информацията е на един Google search разстояние.

10

А плоскоземите

преди 3 години

Казват...няма желаещи!

9

Анонимен

преди 3 години

Защо не се информират хората за съдържанието на ваксината? Нещо криете ли

8

Хахаха

преди 3 години

Споко бе, като няма това, което искате и ви предложат друго, моля тръгвайте си! Но уверявам, че леглата вече свършват. Там предложение няма да получите.И коментари с тежък диалект не са по-убедителни и по-интересни.

7

Жени

преди 3 години

А ако си преценил и избрал ваксина консултирайки се с лекар и ако я нямат тази ваксина какво правят? Пълна облачност е в гллавата на този министър. Крайно време е за ОСТАВКА.

6

Анонимен

преди 3 години

Закъсняха , само в София днес има над 600 нови случая и то от направените 6000 ПСР теста.

5

1-н

преди 3 години

ХахахаЛекаря преценявал каква ваксина да ми се поставела...смешнициПоставя се тази, която съм написал в подписаното информирано съгласие...иначе ставам и си заминавам...Тия номер- вир елате- ние че ви набодеме кво искаме нема да стане

4

Анонимен

преди 3 години

Аз се регистрирах и избрах рнк ваксина, но излиза предупреждение, че с ноят избор по-добре ще си планират количествата, и няма гаранция какво ще ми бъде поставено. Костадинчо пък сега ми обяснява как не разбирам какво трябва да ми се сложи и ще преценявал лекар. Така като гледам доста часове ще изгорят и хората само ще се разкарват до там и обратно. Това ли беше целта на портала?

3

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с Астра-Зенака....................ако искате да умрете от рак на матката (жените) или рак на тестисите (мъжете)!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Бре тоя народ се изтепа за ваксини! Като за топъл леб се изтепааа! Само нещо не мога да се зацепя с тия цифри?! Вчера па четем тука, ваксинирали се през последното денонощие 20 хиляди, после гледам по Нова (измама) ъъъ телевизия пишат ваксинирани за денонощието 4000. Е па с тия цифри ме омотахте. Един път ваксинирани общо 350 хиляди, в следващия момент четем 250 хиляди. Направо последния да загаси ламбата.

1

Анонимен

преди 3 години

Добре е. На фона на няколко милиона...