32

Анонимен

преди 3 години

Какво ще питате тази ЕК. Та тя е неадекватна, и политически зависима от САЩ. Освен това ЕС води геополитическа война със Русия. ЕС дава ваксини на България колкото да не е без хич. ЕС е користна и егоистична. Длъжни сме да се оправяме сами. Бойко не може ли да разбере това. Явно не може. Колко хора трябва да умрат докато се доставят 10 милиона ваксини за народа? Колко? Да каже Борисов и министъра му! ТРЕТАТА ВЪЛНА Е В РАЗГАРА СИ!!

31

Анонимен

преди 3 години

Айде, нормалните хора да се ваксинираме, а останалите 300-400 хиляди шарана, за които всичко е измама и пропаганда да .... супата. Нормален човек няма да се върже на жалката им пропаганда.

30

Анонимен

преди 3 години

Айде, "ваксинирайте" и останалите 300-400 хиляди шарана и спирайте с тая жалка пропаганда.Нормален човек няма да се върже.

29

Министерот

преди 3 години

Хахаха, значи още като ме погледнат и ще ми познаят здравословното състояние, та да ми определят най-подходящата ваксина. Докторите да не са врачки, бре. Дигай ръкава, набивам ваксината и освободи място за следващия.

28

Анонимен

преди 3 години

И всички да се ваксинираме, мерките няма да отпаднат. Помнете ми думата. Ще измислят нови щамове и периодично ще затягат, после ще оплават за малко, колкото да си поемем въздух и пак ще затягат. И ще се видим принудени постоянно да се ваксинираме и страхуваме. От новото нормално няма да има отърване.

27

Анонимен

преди 3 години

Тржвше да дойде пандемия ,че да разберат,че имало Интернет и сайтове. А КАТ кога ще влязат в 21 век ? Знаем, че сред най глупавите ама... все пак.... кога?

26

Анонимен

преди 3 години

Ама стига сте обръщали внимание на всякакви кресливи тайфички с особени фабрични дефекти - плоскоземни, антиваксъри и не знам какви си! Нищо не зависи от тях!

25

Covid - 19

преди 3 години

30 не се ваксинирай...ще те намеря, дори и Ф пасольството.

24

Ваксинирано шимпанзе

преди 3 години

Ваксинирайте се бе. К'во рИвете. Бъдете отговорни и освободете производителя от отговорност

23

Ако си на Windows

преди 3 години

На кой е сайта на здравното министерство, че са го кръстили "his.bg"?:)........напиши "nslookup his.bg", или на Linux "dig his.bg"

22

Анонимен

преди 3 години

На кой е сайта на здравното министерство, че са го кръстили "his.bg"?:)

21

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите що не се скриете в някоя пещера да се молите на Бог еди кой си и да оставите нас "тъпите и простите" да си живеем живота! Какво ви пречим с това че ще си сложим ваксина?Нали няма да ви я бодем на вас? А и като повечко като нас се ваксинират ще отворят всичко и живота ще стане по-нормален! Или вас ви кефи всичко да е затворено?

20

18

преди 3 години

Можеш да избереш пункт максимално близко до теб.Няма да се разкараш понече от до кварталния ресторант.

19

А те как ти пречат

преди 3 години

Този продукт съдържа генетично модифицирани организми (ГМО)......обясни каскет?

18

Анонимен

преди 3 години

До21 Успех и честито на печелившите

17

Анонимен

преди 3 години

До 16А какво съдържа Пфайзер, Модерна? Интересно ми е!И все пак да не забравяме, че Астрата е произведена в заводите в Европа, а тук ГМО е забранено! В САЩ забранено ли е?

16

До 16

преди 3 години

Е, и? Да не искаш био-ваксина? Веган-ваксина?***-ваксина?Гей-ваксина?

15

Анонимен

преди 3 години

Утре от щаба ще обявят новия кафяв коридор, като не им останат ваксини.

14

антиваксър

преди 3 години

Щастливци.................завиждам ви благородно.

13

Анонимен

преди 3 години

Калпави са ви приятелите драги гербери! Как можахте да оставите Урсула да води преговорите!? Защо ЕМА не наеме допълнително хора за да преглеждат документацията по-бързо?Оказа се че матряла в Брюксел не е много качествен!