14

Анонимен

преди 3 години

1,4-динитрофенол, инхибитори на грелина, протонно облъчване на хипофизата.Основата на капитализма е трупане на пари върху изкуствено създадени проблеми. Няма как да стане. От феодален социализъм скочихме на социалистически капитализъм - по малоумнна форма на див капитализъм.

13

IT-спец

преди 3 години

мога да добавя че дори и да се водиш с наднормено тегло пак може да си здрав, съдя по себе си, тренирам за маса и сила не за релеф, ходя по 2-3 километра дневно когато времето позволява, имам мазнина по корема понеже обичам много биричка но не пия безалкохолни газирани напитки, ям само готвена храна, пържено ям 1 път в месеца максимум, 184 съм 114 кг, правя си кръвни тестове на 2 години и са перфектни.

12

Анонимeн

преди 3 години

Стреса е на първо място като причина за затлъстяването.За да спра стреса, ми е необходимо минимум :1. Една средна европейска заплата на месец2. По 10 дена отпуска пролет, лято и зима3. Работно време от 8-16,30 часа за да имам време да спортувам, да си видя семейството и приятели.Скромен съм, това на първо време ме удовлетворява и ще отслабна.

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Здравословния и природосъобразен начин на живот, изисква определени усилия, които не всеки успява да полага постоянно.Ако премахнете храните които не трябва да ядете, остават т.нар. полезни.Понякога тялото само ви показва, какво му е нужно.Това е така, само при условие, че сте се очистили от токсините в голяма степен.Започнете още днес, с малки стъпки, на дълъг път.Успех !

10

Анонимен

преди 3 години

Докато всеки не осъзнае колко е важно да си здрав и да се храниш правилно, нищо няма да се получи.

9

Анонимен

преди 3 години

*лафките

8

Анонимен

преди 3 години

Затваряне на ласките в училище и връщане на столовите. Заключване на външните порти на основните училища като в Англия. Така нито хлапетата се шляят, нито *** и Пульо влиза без основателна причина.

7

Away

преди 3 години

Само с желание няма да стане. Спрете всякакви газирани бълвочи, ограничете захарта, алкохола, пърженото и хляба. Повече слати и плодове. Повече движение, плуване, колело и малко тежести 2пъти седмично. Звучи сложно и травиално но, без усилие няма да стане. На 52г. съм тежа 77 кг. на 180 височина. Единствено което се изисква е действие и постоянство, всичко друго е бла, бла и чесане на езици.

6

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Не знаех, че в България имаме проблем със затлъстяването.Е преди малко оставих над 30лв в магазина и що да видя - държа една полупълна тъжна кесийка в ръката си.

5

Анонимен

преди 3 години

Яжте сланина, пръжки с лук и всичко ще е наред. Всеки ден ям филия със свинска мас:)

4

Анонимен

преди 3 години

А с тъпотата що никой не се бори?Ей тогава ще останат 10-20 човека ....

3

Яжте

преди 3 години

бял хляб и кренвирши още

2

Хоп

преди 3 години

Тичане си е решението!

1

Боце

преди 3 години

Като ядем повече тлъсти паржоли и тялото ще започне да разгражда тлъстините. Има такава диета на Аткинс. Много я обичам.