9

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаЗа пореден път смятам да гласувам за ГЕРБ срещу твоята промяна!

8

Тикволандия

преди 3 години

За Бойко държавният бюджет също не значеше нищо. Задачата на финансовият му министър е била не да спазва бюджета, а да крие приходи и да реже инвестиции, за да може Бойко да раздава пари от джипката.И за това вече три мандата на Бойко и ГЕРБ сме все на опашката на ЕС.

7

Тикволандия

преди 3 години

До Георги Илиев Митев: В парламента се приемат и закони, но за журналистите е най-лесно да търсят и пишат за скандали. Ако опозицията не е съгласна с някой закон (а е имало за какво) най-лесно е това да се представи като скандал. А и на гербаджийската дружинка това и върши чудесна работа - чрез "патриотите" всичко минава. Ако се опънеха за нещо - Марешки и ДПС гласуват "ЗА".А за Бойко парламента не значеше нищо. Я е ходил там два-три пъти, я не. Те това е парламентаризъм по гербаджийски.

6

Време за промяна

преди 3 години

Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Експертно или програмно правителство. Ако тези, които са за промяна искат да работят в интерес на избирателите си, ще намерят около какво да се обединят.Най-лошият сценарий би бил ако пак започнат да се делят на леви, десни, и т.н. и ни докарат пак Бойко.

5

Анонимен

преди 3 години

Всички за БСП и Слави, време е да изметем ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 3 години

Кои ваксИни, освен имената на ваксините нищо не знаем за тях. Може пък да са хубави, мълчанието на щаба относно разликите в трите вида ваксини поражда онспирациии и съмнения относно качеството на ваксините. Дорде се начудим другите министри обясниха на гражданите си, гражданите им разбраха, че ваксините сад обри и се Снабдиха с ваксини и се презапасиха. Само нашите не обясниха и останахме без ваксини и не се презапасихме.

3

Анонимен

преди 3 години

Кой колко пари е забогатял ,,а за ваксините ,колкото и да не искате руската ваксина ,нямате избор ,заедно с така наречения мюсюлмански съюз ,тоест уж ЕС ,се като напълниха с милиарди сметките на определени хора )

2

Анонимeн

преди 3 години

Минало свършено, да помислим сега кого избираме,

1

14

преди 3 години

Да си спомним за онези 600000 невалидни бюлетини и да помислим...