12

Краси

преди 3 години

В РБ на 10 завършили средно образование/половината по милост/,се падат 15 места във ВУЗ-овете !

11

Анонимен

преди 3 години

И 1823-то място е много за този развъдник на визжизти.

10

6

преди 3 години

Питам се какво ви пречи, че има и някакви "имагинерни" специалности? Ми нека си ги завършват... после работодателите ги подреждат и всеки си намира мястото :)

9

Коментар

преди 3 години

На 600 място ама всяка кифла и мутрафон с вишу и диплома!Нищо че все са с вишу Връзки с Обществеността,ПР,Социология,Философия и др. Подобни имагинерни специалности))

8

Анонимен

преди 3 години

До Бай ХСкъпи Байо, да сравняваш футболен отбор с университет е като да сравняваш Бай Х със Спейс Х.Накратко - стой кротко, сел тако, маай пръжки с евтина бира и бъди щастлив, че си от Левски, а не от СУ - така си по-напред в класациите!

7

Си Дзинпин

преди 3 години

Си Дзинпин слага край на великия рестарт в Давос,,Речта на Си Дзинпин убедително доказва, че голямото нулиране, насърчавано от Давос, няма шанс. Плановете за изграждане на нов робовладелски световен ред, който *** са възпитавали в продължение на десетилетия, рухнаха ,, *** СА ЕС И НА БОКО НОРОДО КУЛТУРИСТИТЕ ЧЕНГЕДЖИСТИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ .

6

БПФ

преди 3 години

До БПФВпрочем това е приликата между СУ и Калифорнийския - и тук професор бе уволнен, защото каза истината, известна за всички - за едни тъмнички субекти !!!

5

S

преди 3 години

Най-голямата грешка,която младите могат да допуснат е да учат,живеят и работят в България.

4

БПФ

преди 3 години

Калифорнийският присъства ли пак в топ 50, след като професор беше уволнен, защото отказал да пише високи оценки на тъмничките студенти, БЕЗ да ги изпитва? А оня университет, дето отказали да учат класическа литература, щото всички автори били бели? Тия класации отдавна са пълна пародия !!!

3

Бай Х

преди 3 години

Ако направим съпоставка с ранглистата на УЕФА за клубни отбори, на първите три места са Байерн, Барселона и Реал Мадрид ... Левски е под номер 280, (а знаете какво представлява отбора в момента) Сега си представете какво е да си под номер 588 в ранглистата за университети.

2

Анонимен

преди 3 години

Пернишкият на кое място е?

1

Анонимен

преди 3 години

Дипломата показва че си учил, но не и че си се научил