32

Анонимен

преди 3 години

Честно казано 551-во в Света не е никак зле, особено за държавен университет.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31БЕЛ си го учи ти. Навсякъде търсят немски, френски или английски и турски

30

демокрация 89

преди 3 години

Платено и ще учат само децата на богаташите, за да станат депутатит с имунитет. За останалите има доста работа по нивите или прислужник в ЕС.

29

А

преди 3 години

Тези класации бяха такива преди години.Сега американските университети са развъдници на комунисти и социалисти.

28

Истинската причина

преди 3 години

Неолибералната клоака Харвард е на първо място по джендърясване.

27

Американ

преди 3 години

До До 25:Бря! Как се казва и кои са тези две важни фирми?Или само си бръщолевиш?

26

hahah

преди 3 години

Какво 551 място. Навсякъде във всеки сайт пише,че СУ е извън топ 1000 .... Как не ви е срам такава глупост да напишете.

25

До 25

преди 3 години

Скоро имахме среща на класа. Елитен клас бяхме- много завършиха по света . Ха познайте кой беше най - успелия?!? Съученичка , която завърши СУ и си остана тука! Сега е СИО в две фирми, международен високо ценен спец , канен навсякъде по света за консултации и интервюта .Не че, ние завършилите в ЮК, САЩ или Германия сме зле...но определено всеки искаше нейната визитка . Горди сме с нея

24

Анонимен

преди 3 години

а къде е УНСС или по скоро Карл Маркс??? Там са завърили авторитети като проф.Р. Гечев, Мика Зайкова, П. Орешарски, С. Александров, 70% от Люлин и поне 100к. от сeлата в държавата. Топ университет ветовна класа. Като няма квода правя пала панамерата и минавам бавно пред универса, винаги има поне 2-3 готови мaймунки за забавления.

23

До 7

преди 3 години

Ех, Гуньоо Американски,....Който е кадърен той си е кадърен и тук и зад граница. Който си е лузър ...и някой да му плати Харвард да завъши , и милиарди да му дадат да живее в Ню Йорк, пак ще си е лузър. Ей това е нещо което е крайно време да разбере всеки средно интелигентен човек.

22

До 22

преди 3 години

Е, със сигурност мога да кажа че и кракът не ти е стъпвал там..

21

Хммм

преди 3 години

Айде да бъдем честни - много маркетинг има тука и доста" безпристрастни " точки , които могат да се присъдят само на университети в богати държави с мегаролиси . Но и гениите и талантите могат да се изграждат навсякаде където има Учители , които да ги подкрепят и подпомогнат когато трябва . А Унитата в тези списъци се опитват да ги привлекат за да им вдигат реномето ....е да, и са чудесни да ги имаш в СВ ..

20

MI5

преди 3 години

Някой да каже за едно изобретение на БАН за цялото му съществуване на световно ниво - футболистите поне стнаха 3-ти на световното в САЩ?

19

Анонимен

преди 3 години

Николай Хайтов е завършил лесовъдния отдел на Агрономическия факултет в Софийския университет през 1943 г.Макар че,не е зашършил Харвард..

18

И 551 място е много

преди 3 години

СУ е пълен с комунистически професори от Съветската школа, а каква наука могат да преподават тия вампи. ри на студентите, само те си знаят...

17

Койчо

преди 3 години

А Благоевградския на кое място е че гешев учи там

16

Анонимен

преди 3 години

Оставка Близнашки

15

Анонимен

преди 3 години

Има си хас като печатат доларе и много ясно че могат да купят всеки по-умен професор който си искат. Образованието струва много пари и в България е пред закриване и децата ще учат ВУЗ в Англия или САЩ и стават яничарни седеросоиди че ги купуват. ГЕРБ имат нужда от овчари и не дават пари.

14

до 7

преди 3 години

абсолютно съм съгласен че класацията е пародия .И че американските университети се превръщат на зоопарк .Но има прекалено много народ от останалия свят който ще си набутва още дълго време парите в тях.Така че за доста годни напред те ще продължават да са много богати.

13

Анонимен

преди 3 години

Имах колежка ,която се хвалеше с дипломите си, а една фактуране не можеше да напише . Счетодство и финанси е завършила. Как ,тя си знае.Лошото е ,че такива се уреждат в банки и държавни институции.