43

да,да ама не

преди 3 години

До СофиянецТИ СИ НИКАКЪВ БРОКЕР!? ЗА ЦЯЛА ГОДИНА ПАНДЕМИЯ НЕ ГИ ЛИ ПРОДАДЕ ТИЯ БУНГАЛА НА СМЕТИЩЕТО?! БИЛ СИ ПРОДАЛ АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ ЗА НЕ ЗНАМ КОЛКО к?! СЕРИОЗНО?!

42

Анонимен

преди 3 години

До КоментарВсъщност не точно. Осоебно с всеки носещ маска и прочие, хора не излизащи с месеци от тях, спазващи ограничения. Най-добрият варинат, според мен, щеше да е, здравото и работоспособно население, което не полага директни грижи за рискови групи, да бъде оставено да зикара вирОса, без да се налага мерки, граничещи с конц. лагери, икономичекса нестабилност и кой знае колко депресии, които ще усетим след години. Протсот младите щяха да са го преболедували.

41

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 3 години

Внимавайте със гладуване(то) за здраве.От лечебно, може да стане животозастрашаващо + вирус !

40

до 41

преди 3 години

Става дума за ноември месец, когато беше големия брой зареазени. До тогава народа беше още на лятната вълна - че минаваме между капките щото БЦЖ ни пазела. Нямаше тестове по 18лв в аптеките

39

Анонимен

преди 3 години

До до 25Анекдотите не са доказателства, дори да "звучат" разумно.

38

до 34

преди 3 години

Какви несертифицирани лаборатории, бе?! Тестовете в аптеките са по 18лв... Тестват се вкъщи и айде.

37

Коментар

преди 3 години

Реалната цифра е 90% !Няма как някой да се е отървал!Също като при грипа минава през всички..някои само кихат и се сополивят една седмица и с лекарства и без лекарства им минава а някои дето са по кекави ги събаря и един месец доктори,температури,антибиотици и ..така!Мене даже три дена хрема и това е без да ми пречи изобщо!

36

Анонимен

преди 3 години

Еее ама докторе бе и процентите растят!!! Пак упражнения по лаладжийстване...

35

До 33

преди 3 години

Детето ти сигурно ще се радва много и ще ти благодари освен за детската градина и за образованието, което ще му осигуриш на село, заради страха да не умреш и мечтата то да живееш вечно, дори за сметка на детето ти...

34

ха-ха

преди 3 години

До АнонименИмам изненада за всички уплашени от Коронавируса.---------------------------По-*** извод не бях чел. Пази изненадите за себе си, ***.

33

Така е

преди 3 години

Ако не беше този медиен цирк никой нямаше да разбере за страшната зараза

32

до 25

преди 3 години

Как става ли? Много просто - единия се е тествал в несертифицирана лаборатория, след като е изгубил обоняние. Теста е положителен. Но не влиза в официалната статистика. Покрай него, семейството му изкара 2 седмици със същите симптоми, но не са се тествали изобщо. Ето ти 3ма неофициални.

31

Софиянец

преди 3 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

30

Анонимен

преди 3 години

Имам изненада за всички уплашени от Коронавируса. Всяка година има вируси. Така функционира природата. Идва вирусът и си отива. После идва друг и така нататък. Короната е един от милионите вируси. Ще мине и ще си отиде. Единствено медиите насаждат паника и страх, защото така им е наредено.

29

Най-после

преди 3 години

Най-после някой да каже нещо нормално, логично и най-вече правилно! Цяла България видя, че на мало*умните статистики на т.нар. щаб не може и не трябва да се вярва!

28

до 25

преди 3 години

Човек може да се тества с бърз тест за 20лв. от аптеката. Има сума престъпници, които го правят и не обявяват, че са болни. Ходят си спокойно по улиците и заразяват наред.

27

Анонимен

преди 3 години

Дано да са повече, колкото повече преболедували- толкова по-добре

26

9

преди 3 години

Лабораторията в Ухан е собственост на UK. Няма ли кой да попита Кралството след като се занимава с химически оръжия дали имат нещо насреща като антидот? То е ясно че излиза от лабораторията. Англичаните се дръпнаха от ЕУ и надминаха себе си. Това не е вирус, а ултра отровен коктейл който се разнася по въздуха на километри по вятъра. Така наречените ваксини НЕ са решението. Дайте антидот-а. Вкарват гени от една и съща *** на хората и те се редят на опашки.

25

Анонимен

преди 3 години

До 10, значи познаваш лично няколко души, които са били болни, но не са официално обявени. Как става това? Те не са се тествали, но ти си сигурен, че са болни от коронавирус?

24

тъй де

преди 3 години

Защо да не е реално, сигурен съм, че поне 1 милион не са и разбрали, че са го преболедували.Други 200-300000 са скрили, за да не останат без работа.................та така!