103

Ма

преди 3 години

Жо, ами направи си количествен тест за антитела. Аз си направих и излезе че имам 93 при 45 за добър имунитет. Ако всички си правят правилния тест, ще излезе че 50% са го карали.

102

Жо

преди 3 години

Вече двама лекари, независими един от друг, ми казват, че съм прекарал Ковид-19 безсимтомно, без да разбера.Единият лекар е пулмолог и разглеждаше рентгенова снимка на белите ми дробове.Другият е радиолог в онкологията и разглеждаше мои изследвания от бърз антигенен тест.Аз нямам спомен да съм боледувал от Ковид-19, но и двамата лекари са категорични- преболедувал съм бил, безсимптомно.Два пъти през миналата година съм си правил PCR-тест и двата пъти беше отрицателен.

101

Анонимен

преди 3 години

Ха, още един щам мина покрай блока.Черен беше, сигурно е африканският.

100

Анонимен

преди 3 години

Година и половина след началото, още се дискутира има ли пандемия, няма ли.Егати "пандемията", бих казал в този случай.

99

Анонимен

преди 3 години

Дайте го насам тоя вирус, да се материализира най-после.

98

Анонимен

преди 3 години

Чоко защо ми слагаш минус, с кое не си съгласен.

97

Чоко

преди 3 години

До Aми неСъгласен съм с теб. При най-тесния ми кръг роднини - 13 човека, до момента сме изкарали Ковит-19, четири човека. Доказани с ПСР тест . Това е около 25%.В офиса от 5 човека, трима сме го изкарали до момента.

96

Анонимен

преди 3 години

Защо правителствата и службите не се постараят да разберат от къде се взе вирусът и да се потърси отговорността за тая биологична война а то само рестрикции за гражданите и безкраен тормоз, липса на елементарни права за хората да имат лица поне това ами съсипването на бизнеса и образованието...

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсеки ден си навън и не виждаш притеснени хора.... ей това си е за притеснение...Ако го няма поне малко притеснението от този вирус никой няма да спазва и правилата - което е факт. Вчера на кадрите от Шипка показаха 20 човека и от тях 3-4 имаха маски като на 2 от тях маските бяха под носа( все едно са без). Никой не трябва да изкрейзва и да се затваря в бункер, но елементарните правила да се спазват и нещата ще са по-добре, ама не той нашенеца правила не спазва, а после иска помощи

94

Вейхайвей

преди 3 години

До АнонименВсяка година от грип и усложненията му в света са умирали над три млн. и половина човека. Всеки доктор съм чувала да казва, че грип безобиден няма. С ковида е същото. След всички мерки, които се взеха, най-важното мисля, че беше да не се стресират да такава степен хората.

93

Aми не

преди 3 години

От всичките ми познати / с които поддържам връзка по някакъв начин/ грубо около 100 човека - 6 са минали Ковид , и 5 *** са ваксинирани /1ва доза / . Всички са интелигентни хора и на никой не би му и хрумнало да се крие или да не пази околните от вируса . Така че статистиката е вярна . Може да си сметнете процентите . А , Да и около 10 са си мислели че може би е Ковид , но тестовете / ПСР / са им били отрицателни

92

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен 88 - Има такива ваксини например за рак на маточната шийка. Тези ваксини работят :) Опресни си информацията....

91

Анонимен

преди 3 години

То и един съсед се шегуваше, че вируса ей сега минал покрай блока му, но сега вдовицата му даже и до гроба му няма сили да отиде.

90

Анонимен

преди 3 години

Неясно е защо някои сравняват грипа с Ковид-19. От грип на година умират по десетина човека, а от Ковид-19 за седем месеца починаха 10000 човека. Това са несравними неща. От грип казват, че в последните години се заразяват по 250-300 хиляди човека годишно, а от коронавируса за последните четири месеца се заразиха 200000 хиляди човека, а някои твърдят, че общо заразилите се са 2,5 милиона, както този доктор.

89

до 75

преди 3 години

Като умира вируса с умрялото тяло защо ги заравят в найлонови чували или ги горят се ***?!? Нали умира чумата с човека защо не го погребът както си му е редът двоен *** си ти, говориш без да познаваш материята.

88

Анонимен

преди 3 години

Подходящите мерки могат да спрат епидемията, а частично подходящите мерки могат да ограничат епидемията. Това е доказано в редица държави. В други държави наблягат на строгостта на мерките, а не на тяхната полезност и съвсем естествено резултат няма.

87

Анонимен

преди 3 години

Тя пандемията е факт, както и че има кови диоти, които смяат, че вируса и пандемията са фалшиви.

86

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина бяха 2,5 милиона, около мен трябваше да е пълно с преболедували го и с починали от Ковид-19, а починалите са трима, а преболедувалите го са около 5% от хората около мен.

85

Анонимен

преди 3 години

Ама как само 2,5 милиона са преболедували Ковид-19?! Минимум 25 милиона са го преболедували в България.

84

Генерал годжи

преди 3 години

Има ли още канарчета, дето вярват в измисления ковид ... Ахахайахахаха