327

Анонимен

преди 3 години

Кой е най- мразеният човек в България? Къде са парите на европейските данъкоплатци? Като си извън България аз като студент, като се каже името на българският премиер потъвам от срам.

326

анонимен

преди 3 години

до 337 " Изтуйан"! Амиии,там е проблема! Че той сам се избираше до сега! И тръбеше с години,Как " ПЕЧЕЛЕЛ" " ИЗБОРИ" след " Избори"! И как " мачкал комунистите" от БСП!Ами "ПЕЧЕЛЕШЕ"Защото българина спря да гласува! -:((( А това си е негово законно право! На изборите през тези 10 години,гласуваха масово.Полиция,пожарна и Администрацията на ГЕРБ! Пазеха си работните места и хляб! И както и да ги погледнеш.С роднините си стигаха едва 18 %.ТА КАК " ПЕЧЕЛЕХА" НАИСТИНА??Сетете се сами как! ГЛАСУВАЙ!

325

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИЗМИСЛИ ,,РЕСТАРТ" И ТИКВЕНА КОНСТРИТУЦИЯ ЗА ДА ДРЪНКА ПРОСТОТИЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ФАКУЛТЕТА И СТОЛИПИНОВО !!!

324

Истукан

преди 3 години

Кой ви накара да го изберете този 3 поредни пъти. Много ясно, че ще е така, ако продължавате по същия дух.

323

666

преди 3 години

Съд и затвор за тоя!

322

Lina

преди 3 години

Тая неща, ница бочка, и тя не усеща как и се подиграва цар плъх сарайски. Помъкнал мето обикаля с джипката и се излага.От портиера на пашата- толкова

321

помнещ

преди 3 години

Едно мнение на човек,роден и живял през социализма! На времето др Живков,колкото и да се показваше по телевизията тогава,мутрата ГО ПРЕВЪЗХОЖДА ДНЕС! То почти всяка вечер И МЕДИИТЕ ВСЕКИ ДЕН "ПИШАТ"за него!Та др Живков НИкога Не каза " АЗ СТРОЯ ИЛИ ПОСТРОИХМЕ"!Той казваше тогава така.ТРУДЕЩИТЕ СЕ ПОСТРОИХА! Изказванията му бяха разбираеми за всеки нормален човек! Той НИкога не си позволи! Да нахока някого и чрез "екрана" да помаха показалец за назидание и укор! Това е специалитет на др Борисов!

320

Kit Chelin

преди 3 години

До Анонимен Човече кьорав ли си или гербераст. Пътувай само от София до Правец и виж какви тунели и мостове са построени. Един мост се равнява на 10 строени по времето на твоя измислен вожд, да не говорим за Аспаруховия мост. Магистрала "Тракия" беше построена 3/4, др. Борисоооф дострои останалото и се похвали, че той я построил. За зала "Армеец" беше осигурено финансирането, проектирането и строителството на 80%" и нея си присвои. Колко язовири, пътища, АЕЦ и болници са построени преди него.

319

Анонимен

преди 3 години

Хората си работят, ама тоя точно какво работи като отиде там и се снима не е ясно. Ще видим за колко време ще се разруши това дето го правят, че нещо всичко направено от тях бързо пропада

318

Анонимен

преди 3 години

тоя какво работи освен да гледа страшно от великия си джип и да чака връзкарите да му ръкоплпяскат по команда

317

помнещ

преди 3 години

до 328 Амиии сам прецени че БНТ все още е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ! Макар и там да има Бойкофили които Не го крият! Всички останали са Бойкофилски! Промиват яко мозачетата на младите българи най вече! Ние помнещите борчето бивше,няма как да ни повлияят! -:)

316

Койчо

преди 3 години

А кого осъдиха за лъжа бе бойче

315

Анонимен

преди 3 години

Браво на Първа програма! И жалко, че друга държава прави документалните филми за нашата история! Срамна работа... честита да ни е родината на асфалта и всичко останало което не ми се изброява... тъжен трети март момичета и момчета...

314

Лойко

преди 3 години

Жалка карикатура си без капка чест и достойнство ...обида за човешкия род въобще. Скрий се в някоя дупка и не се показвай.

313

Анонимен

преди 3 години

има ли държавни служители тук, на 2500-3000 нето заплата, известни като герберастки ***?

312

Щирлиц

преди 3 години

До ВасилДа не обиждаме третокласниците,те не са виновни.

311

Анонимен

преди 3 години

Бочко що изби свинете, дето хората гледаха. На кой господар служиш?

310

Анонимен

преди 3 години

До Kit ChelinИ къде са тези обекти, покажи ми ги?

309

Анонимен

преди 3 години

Къде се скри бе " Тонка"? Беше " ЦАР" от години в този "сайт" на властта? -:) Има ли "статии" за Борчето бивше и Ти беше тук!-:) Май и ти усещаш вече полъха на промяната?! Значи това за теб Тук е било просто "работа"? Очаквах да ми отговориш за " Страндцата".А ти бега с 200 от сайта! -:))))

308

Анонимен

преди 3 години

Такова дебелоочие не съм срещал