307

Анонимен

преди 3 години

До ФигурантинътЗаведенията на Витошка те чакат!

306

Анонимен

преди 3 години

До мисли му РадеФ !Ей,сополанко,отивай да прочетеш нещо за трети март и стига си писал глупости!

305

Фигурантинът

преди 3 години

Ходи чак до Шипка за да лъже. Ако беше забранено , никой нямаше да се качи на върха. Но заразяването без дистанция и маски е задължителна процедура инспирирана от Фигуранта. И после ще пита докторите - защо има толкова заразени.Ами има толкова заразение , защото има толкова фигурантчета без акъл.

304

Анонимен

преди 3 години

До относно Фигуранта .Тичай в селската кръчма,че ще опуснеш купона!Любимата ти чалга,ракията,порно филма са там.

303

Анонимен

преди 3 години

Оставка!Съд!

302

Kit Chelin

преди 3 години

Ей ти се скъса от работа. От оглед на оглед с джипката и министри и инспектираш строителството на пътища и магистрали, от което нищо не разбираш. Твоите разходки не са работа, харчиш нашите пари яко и безконтролно. Много преди теб управляващи построиха големи и значими обекти, но никой у нас и по света не се е хвалил толкова много и не разделял страната ни. Време е да си ходиш и да потънеш в забрава, защото вече не се търпи твоята наглост и простащина. Хора мислете и бдете за да има България.

301

анонимен

преди 3 години

Силата на Имащите на право на глас.Е именно в правото им И ДА ИЗЛЯЗАТ И ГЛАСУВАТ! За когото си пожелаят! Но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГЛАСУВАТ! Така от "дивана" НЕ СТАВА! ВЕднъж на 4 години е бе българино! Зарязваш всичко и просто гласуваш! Ако излязат поне 65 % и гласуват.ГЕРБ ще бъде претопен и просто" учатник" в тези избори!Силата е в теб! ГЛАСУВАЙ МАСОВО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Време е за реален изборен резултат! Стига е гласувала ,само "държавната администрация" пазеща заплатите си!24% с държ чиновници!

300

Анонимен

преди 3 години

Последния път, кгато се показа пред много хра, беше на пленума на подразделението на БКП - ГЕРБ, преди около 9 месеца.

299

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 305Ама как! ТОй английския не е важен! Нито образованиете! Нито четенето на книги! Нито отношението народ и помощници в парията! Нито общата култура (Б.Б. още не знае кой е Оруел)! Нито обноските! Нито начина на изразяване! Нито престъпното минало! Нито огромните кредите!НЕЕЕ! Тези неща не са важни за един премиер! Не и нашия!

298

!

преди 3 години

"Премиер", който на националния празник неможе да се покаже сред хората!?!?!?

297

Анонимен

преди 3 години

В България от работа богати няма само от крадене както писа някой тук но работата ще Ви се отблагодари когато най малко очаквате бъдете себе си съхранете се духом пък този от горе си знае работата нали все него дава за пример Борисов ще настане време и той ще го разбере по другия начин бъдете сигурни ще си плати за цялото зло което е сътворил хвалейки смият себе си Аз го вярвам

296

относно Фигуранта

преди 3 години

Единственото в което успя да убеди цялата нация , а и международния правителствен елит е, че Фуражката наистина е доказано предпазно средство срещу проникване на акъл в главата !

295

Кавалера

преди 3 години

Напъвам се да видя работници-но сигурно са Шипка.

294

Анонимен

преди 3 години

до 305 Нали? Щото Радев го засенчва с интелект! Борчето бивше,поне Английски да беше научило! Ама не! То се искат мозъчни гънки за това! А той завалията,няма И мускули вече.Само мазнини! -:) Пътник е от властта! Само говоренето и държанието Му ни напомнят за мутренските времена! Това само е останало в него от тогава!

293

мисли му РадеФ !

преди 3 години

Aко те докопа Борисов, яко ще ти набие канчето и нахлупи мазната фуражка върху клепналите ушаци !!!

292

ъ

преди 3 години

Нещо да кажеш за айдуците и бандитите ? Или там е твоя територия и за това си траеш ? Ние простите хора бая помниме кой си !

291

Анонимен

преди 3 години

Ядосания,я кажи защо Кьовеши отхвърли ,7 от българските кандидати за европейски прокурори?Май голям шамар ви зашлеви,а?

290

Анонимен

преди 3 години

Я кой се появи? " Тонката" бре.Герберското ***! " Странджата" го няма нещо бе Тонка? Да не се е споминал нещо,пък ние да не знаем? Ти си млад още!-:) Но оплюваш Соца без да го помниш!Той Странджата го помнеше! Но пък подържаш едно "величие" живяло и родено през соца като др Борисов! Станал "демократ" в момента в който взе властта?! Странно! Лягаш си комунист.И се "събуждаш" " демократ"? Това само той го може и никой друг! Тръгвате си Тонка в деня на изборите! До тук бяхте!-:)

289

Прост

преди 3 години

Бойко Борисов трябва да каже истината. Крадене трябва, а не работа. Лъги трябват, а не политика. Бой и мачкане трябва, а не свобода. Ама нещо се срамува.

288

бетонджия

преди 3 години

Ей, баце що не каза,че си толкоз работлив ,че и на празниците работиш бре?То е срамота да са прайш по светец и от Господ!