35

Анонимен

преди 3 години

До до Бг-''деСори, ама когато са били живи, много от идеите за социализъм и прочие, още не са били напълно формирани и познати за широката публика, така че спри с комонуситчексата пропаганда, ако е възможно.

34

Анонимен

преди 3 години

Радев пак си прави евтин ПР... плитиците трябва да биват изритвани от такива празници.

33

Анонимен

преди 3 години

Ако Васил Левски беше жив днес Бойко И Кърджалийската щяха да го плюят денонощно, докато си пият кафенце с турските си господари!

32

Анонимен

преди 3 години

Бойко е пътник, с него и всичко, което е на дърбжавна хранилка назначено по партийна линия. Някой хора ще се върнат да сеят чушки, то е ясно, и затова сега плачат.

31

Анонимен

преди 3 години

До НоргеПърво - кво е това малоумно име?!?!?1Второ - Никой няма да "спечели изборите". Защото най0много им дават до 25% от гласовете, а може и по-малко да вземат.

30

до Бг-''де

преди 3 години

Доказано е че Ботев и Лески са СОЦИАЛИСТИ .И кви шЪ праИМ ?

29

Анонимен

преди 3 години

100 думи с които буквално ви нaсра герберасти крадливи и лъжливи без да обижда никого.Припознахте ли се в думите му.Хората му ръкопляскаха и викаха "браво".Аз лично се почуствах горд ,че имам такъв Президент.

28

Анонимен

преди 3 години

Радев вече веднъж размаза Герберастката cган . Очаквайте 2ра серия!

27

Анонимен

преди 3 години

Радефф за пореден път опорочава всичко до което се докосне. Сега прави това с празника. Няма да обяснявам какво имам предвид но мисля че всеки умен човек ще разбере за какво говоря. Ще кажа само едно - бъдете умни и в никакъв случай не гласувайте за БСП и Радефф . Предполагам ще разберете защо казвам и това. От този човек ми се повръща.

26

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевЗащо завършваш псотовете си с някакво измислено американско име, слагаш удивителни, а после пишеш ЦРУ и слегаш още удивителни?

25

До Троловете

преди 3 години

Пак изкарахте по 5 лева.Днес ще пирувате с двойка кебапчета. Е...за бира няма да има, но ако пестите на седмица може да си позволите една. Ако разбира се има редовни статии за Президента

24

Анонимен

преди 3 години

Радев е ***.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Какво разпали мин. година, че не е сигурно? Защото два месеца по-ксъно имахем по 2ма заразени на ден?И би ли дал лист с "фалиралите бизнеси", ако може по-едрите, а не селките бакалии. Защото се занимавам с бизнес анализ и нека ти кажа, че няма нито един бизнес, който е фалирал поради "заразени", а поради глупави локдауни, които се случиах навсякъде с или без заразени хора.

22

Василев

преди 3 години

Руската империя не е водила борба с друга чужда империя за свободата на българския народ, а да откъсне една територия от Турция и да я направи Задунайска Губерния!Това е истината за боевете при Шипка и Руско-Турската война!Руските крепостни селяни и царски офицери, както и техните подвластни съюзни армии са проливали кръвта за величието на Руската Царска Империя!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

21

Д УАН

преди 3 години

Единствения политик в България!Цялата гротескна *** на банкянската лоена топка не е достойна да се мери със сянката му!

20

до 19

преди 3 години

Червераст, двойна дажба рубли са ти обещали, ама ше ядеш папура на 4 април, вие имате опит в това, близачи с афинитет към еднополови сношения.

19

Анонимен

преди 3 години

Герберчета, къде е вашият лидер? Пак обикаля като *** магистралите. Сигурно така ви пази от Короната. Слушайте го, той ще ви спаси.

18

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Хората ще намразят и празниците...първо се появява единия после другия...крадец вика дръжте кродеца...отврат...

17

сем

преди 3 години

Герберските тролчета, започнаха с опорките поставени им от остриетата на герб. Забележете, че каквото пишат по форумите тролчетата после Биков и компания го повтарят по медиите. И това ако нее смях. СМЕШНИЦИ.

16

На заплатка съм

преди 3 години

Герберсчета по-спокойно със заканите на 4.4 .... бъдете спокойни за турските грошчета от ШиШи и Боци , слагате ги под фесовете си и *** полите .Който е гербераст е фес в душата с а___а смазка като ***