60

Мънгизов

преди 3 години

До Цеко"Стига сте лъгали хората, че имало много болни там. Навсякъде по света има болни, утре ще ме удари саксия по главата, и какво правим? Живейте си живота и оставете и другите да го правят."Теб може и влака да те удари, ако имаш мерак, ама тия които мъкнат африканските вируси в България пълнят болниците не само със себе си, но и със заразените от тях!

59

абц

преди 3 години

До Атанас Велмазов Те много "герои", вместо в Занзибар, стигнаха до болница на системи, а и до по-тежко, така че, голям залък ***, голяма дума не казвай!

58

Цеко

преди 3 години

Стига сте лъгали хората, че имало много болни там. Навсякъде по света има болни, утре ще ме удари саксия по главата, и какво правим? Живейте си живота и оставете и другите да го правят.

57

Бил там

преди 3 години

До Атанас Велмазов Явно си научил само името на Президента им.Искренно ти пожелавам да отидеш отново там,но преди това гледай да се уредиш с някоя по хубава васкина.И да допълня, найстина си защитен след 28-я ден.А следващия месец там започва дъждовния период и ще се наложи само да пиеш по плажа.Не забравяй,че те са мюсюлмани и много спазват правилата.Както казват масайте-по-добре умрели от работа,отколкото умрели от глад.В Занзибар се разчита на това.

56

Атанас Велмазов

преди 3 години

63, Разбира се, че ще отида там и през март, ком.плексарче, няма да седя като тебе на дивана с маската и да слушам какво ми казва щаба, вирус там няма, а жените са прелестни, дашни , чест и адмирации за президента Магуфули, че не обрече народа си на глад и не ги затвори, има още смели хора по света....

55

Бил там

преди 3 години

До Атанас ВелмазовМалко послъгваш!На Занзибар се консумира основно южноафриканско уиски,което е по-хубаво от шотландското.Бирата им също не е лоша "Килиманджаро".Съмнявам се,че ще отидеш пак през март,защото те вече ще са пламнали с южноафриканския ковид.Съжалявам,че явно си прекарал като на Съни бийч и не си могъл да усетиш прелестите на това райско кътче.А за жените-изследвай се,защото повечето красавици са работели по Европа.

54

само питам

преди 3 години

Нали туроператорите бяха затворени до онзи ден, как така се организират чартъри до Занзибар?

53

Бил там

преди 3 години

Занзибар заедно с островите Мафия и Пемба са едни невероятно красиви места.Населението е много бедно,работи за 1,5 долара на ден.Най-хубавото е,че са винаги засмяни и не злобеят,че някой е дошъл да се кефи.Онези,които работят в туризма знаят по няколко езика.Лошото е,че цялата търговия е с Южна Африка,занзибарците я боготворят и мечтите им са свързани с живот в ЮАР.Изключително силно е и влиянието на Индия,която има много инвестиции на Занзибар-основно Хотели 4 и 5 звезди.

52

Анонимен

преди 3 години

одете, одете...сал южноафрикански щам си нямахме, таманнего и ваксината не го ловисе съм знаел, че ще се мре, ама не съм вервал, че ще е от простотия

51

Българин

преди 3 години

Над 10 хиляди си умряха само в България сигурно от старост и с широка усмивка на устата... А наш многознайко пак конспирации и евреи навсякъде му се привиждат... Аман от невежи

50

До Атанас Велмазов

преди 3 години

"много ром, местна бира"...Само това от приказките ти за почивката е истина мой човек :)

49

69

преди 3 години

И се похвали в днес.бг. Евала!

48

Атанас Велмазов

преди 3 години

Естествено, че няма никакъв вирус, и няма ба.ламурници, които да верват в ''пандемията'' КОФИ 19 ! Изкарах си великолепно, купони до зори, коктейли Лонг Айлънд, много ром, местна бира, какички, плътски удоволствия до зори , живота кипи на макс, края на март заминавам пак !

47

Анонимен

преди 3 години

Бе какво ме интересува какво е казал президентът на Танзания, как му беше името... Маугли?!Не съм хукнал натам да ходя!

46

Анонимен

преди 3 години

Ах, Дойче Веле... ясно!

45

hahah

преди 3 години

Заврете си короната отзад!

44

Сата НАТО

преди 3 години

Едно вееме по същия начин партийните агитатори ни разказваха за живота в упадъчния Запад.

43

Сата НАТО

преди 3 години

Медици рискуват да бъдат уволнени или да останат без разрешително за упражняване на професията си, ако си позволят открито да говорят за COVID-19.-----Съвсем правилно.

42

Анонимен

преди 3 години

Това е висшата политиката. Хвалиш Хвалиш и правиш пари - няма значение дали е така. Не като вас БГ измекярииии все да плюете държавата си и после да чакате пари. Цял ден само седите и мрънкате. Така ще си останете до края.

41

Анонимен

преди 3 години

Незнам има ли няма ли ама вече ми писна да гледам селфита с *** на *** хванали промоцията с директния чартър. Ще се радвам тая поредна изява на кифленската селяния да секне като им сложат една забрана да се пътува до там!