48

Анонимен

преди 4 месеца

Мраза ковид истерици и зомбирани ваксъри

47

Анонимен

преди 4 месеца

Това е висшата политиката. Хвалиш Хвалиш и правиш пари - няма значение дали е така. Не като вас БГ измекярииии все да плюете държавата си и после да чакате пари. Цял ден само седите и мрънкате. Така ще си останете до края.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Незнам има ли няма ли ама вече ми писна да гледам селфита с *** на селски пръчки хванали промоцията с директния чартър. Ще се радвам тая поредна изява на кифленската селяния да секне като им сложат една забрана да се пътува до там!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Информация от първа ръка от няколко месеца си обчувам с девойка от танзания ковид там има ,но няма зомбирани олита както в бг.Слава на президента на Танзания.

44

Джон Президента

преди 4 месеца

Прави са журналята. У наша танзанийска република имаме много ковид-19 на кило. И ковид-20, и ковид-21 имаме. При нас дори папаята и козите са положителни за ковид. И все пак ви ударихме у земята, европейци напреднали. Ние имаме отрицателен резултат за олигофрения, докато вие всички сте положителни !

43

Анонимен

преди 4 месеца

В Занзибар всички умряха, ама не са си направили PCR тестове, затова не знаят още.

42

А познайте

преди 4 месеца

Дали някоя фарма компания не си е правила експерименти с танзанийците за ваксините?!? Като изключително бедна страна сигурно под "благоприлични подбуди" някоя от ваксините може изпървом там да са я тествали и президентът (вождът) им да е повярвал, че няма КОВИД. Но някак си неприлично е да кажеш, че се правят опити с хора и за това е удобно да каже ***, че вирус няма. А не казва, че глад, мизерия и други зарази има бол, но това не е за пред очите на летуващите от богатите държави.

41

Баровец

преди 4 месеца

Бях там, хубаво е, ама кво да ви кажа, вие сте на ниво бунгало в Китен

40

Анонимен

преди 4 месеца

Кпадеца вика: дръжте крадеца...Всеки който не манипулира данните е обвинен в манипулация:):):)

39

Анонимен

преди 4 месеца

До занзибарецВчера умряха 120 жертви на африкански ковит.

38

Не е ли странно

преди 4 месеца

До *** освен наче евреиската ви пандемия не ги покоси въпреки че не носят унизителни парцали на лицата си и не унищижиха икономикта си с евреиската ви карантина

37

Идиоти освен на

преди 4 месеца

Шипка 6, има и в зУнзибар, тексас, мисисипи и къде ли не.

36

занзибарец

преди 4 месеца

днес се прибирам от Занзибар, в момента чакам трансфера в Дубай.Цял месец изкарах, смених 3 хотела, обиколех почти всички заведения за туристи - Ковид няма!Няма болни, умрели, настинали даже няма!!!Така, че - не пишете глупости!На Витошка, като отвориха кръчмите, има ли Ковид?!Който е с акъла си и взема елементарни мерки, като хигиена и дезинфектанти, даже и маски не са нужни, няма да има проблеми....

35

Анонимен

преди 4 месеца

Еми хората там вярват на президента.Щом е казал,че няма ковид,значи няма!

34

Реалист

преди 4 месеца

До IT-спец:Няма как да си IT-спец понеже пишеш неграмотно.Да оставим това настрана но източникът е даден - Дойче Веле, воето не вдъхва доверие.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Там са същитеГаньовци, като нашите щрауси (заравят главата си в пясъка и... проблема изчезва) , които обаче гледат само парите за сметка на здравето и живота...

32

IT-спец

преди 4 месеца

неразбрах кой го твърди това, снимки, видея, ... някакви доказателства за Зинзибар ? Щот и аз мога да си нащркатам статия за примерно Молдова колко са зле само по слухове...!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро отварят и Слънчев бряг за баловете.

30

Оня

преди 4 месеца

Лъжете гадове! Мажете лъжите си с небивалици. В Беларус например е спокойно и не им пука. Нищо различно от други години, а нас тука ни лъжете колко зле е там. Ковид е вид грип. Умните хора са наясно с всичко.

29

Новини от СЗО

преди 4 месеца

Танзания, Беларус и Швеция постъпиха нечовешки със своите жители лишавайки ги от маски и ваксини.Ковида вилнее и хиляди трупове задръстват моргите,а погребенията нямат край.