40

Анонимен

преди 3 години

Информация от първа ръка от няколко месеца си обчувам с девойка от танзания ковид там има ,но няма зомбирани олита както в бг.Слава на президента на Танзания.

39

Джон Президента

преди 3 години

Прави са журналята. У наша танзанийска република имаме много ковид-19 на кило. И ковид-20, и ковид-21 имаме. При нас дори папаята и козите са положителни за ковид. И все пак ви ударихме у земята, европейци напреднали. Ние имаме отрицателен резултат за олигофрения, докато вие всички сте положителни !

38

А познайте

преди 3 години

Дали някоя фарма компания не си е правила експерименти с танзанийците за ваксините?!? Като изключително бедна страна сигурно под "благоприлични подбуди" някоя от ваксините може изпървом там да са я тествали и президентът (вождът) им да е повярвал, че няма КОВИД. Но някак си неприлично е да кажеш, че се правят опити с хора и за това е удобно да каже ***, че вирус няма. А не казва, че глад, мизерия и други зарази има бол, но това не е за пред очите на летуващите от богатите държави.

37

Баровец

преди 3 години

Бях там, хубаво е, ама кво да ви кажа, вие сте на ниво бунгало в Китен

36

Анонимен

преди 3 години

Кпадеца вика: дръжте крадеца...Всеки който не манипулира данните е обвинен в манипулация:):):)

35

Идиоти освен на

преди 3 години

Шипка 6, има и в зУнзибар, тексас, мисисипи и къде ли не.

34

занзибарец

преди 3 години

днес се прибирам от Занзибар, в момента чакам трансфера в Дубай.Цял месец изкарах, смених 3 хотела, обиколех почти всички заведения за туристи - Ковид няма!Няма болни, умрели, настинали даже няма!!!Така, че - не пишете глупости!На Витошка, като отвориха кръчмите, има ли Ковид?!Който е с акъла си и взема елементарни мерки, като хигиена и дезинфектанти, даже и маски не са нужни, няма да има проблеми....

33

Анонимен

преди 3 години

Еми хората там вярват на президента.Щом е казал,че няма ковид,значи няма!

32

Реалист

преди 3 години

До IT-спец:Няма как да си IT-спец понеже пишеш неграмотно.Да оставим това настрана но източникът е даден - Дойче Веле, воето не вдъхва доверие.

31

Анонимен

преди 3 години

Там са същитеГаньовци, като нашите щрауси (заравят главата си в пясъка и... проблема изчезва) , които обаче гледат само парите за сметка на здравето и живота...

30

IT-спец

преди 3 години

неразбрах кой го твърди това, снимки, видея, ... някакви доказателства за Зинзибар ? Щот и аз мога да си нащркатам статия за примерно Молдова колко са зле само по слухове...!

29

Анонимен

преди 3 години

Скоро отварят и Слънчев бряг за баловете.

28

Оня

преди 3 години

Лъжете гадове! Мажете лъжите си с небивалици. В Беларус например е спокойно и не им пука. Нищо различно от други години, а нас тука ни лъжете колко зле е там. Ковид е вид грип. Умните хора са наясно с всичко.

27

Анонимен

преди 3 години

Там не им дават да напишат covid, тука не дават да напишат нещо различно от covid.

26

Анонимен

преди 3 години

Няма втора гнусотия като Дойче веле....

25

Питър

преди 3 години

В България много хора са чували "у фейсбуко", че в Занзибар е свобода, че президентът им е народен човек и го е грижа за народа... Истината е, че президентът се бори с "болестта на белите" с масови католически молитви, а вестниците публикуват водещи статии как да се пазят от "пневмония" (не г*з, а ***), че 90 процента от хората живеят под прага на бедността и ако ги затворят, ще умрат от глад. Най-вероятно президентът се е ваксинирал вече, да ви кажа под секрет, те диктаторите най-обичат така

24

Анонимен

преди 3 години

Не зная дали е препечатена точно тази статия, но от около месец в много сайтове и форуми върви скрита реклама на един българин с хотели в Занзибар.

23

Анонимен

преди 3 години

Занзибарските ресторантьори: Парите не миришат на трупове от ковид!

22

Питър

преди 3 години

Няма корона. Затова вицепрезидентът им го писаха умрял от пневмония. А интересно защо са го тествали за ковид в болницата, че и дал положителен резултат

21

Анонимен

преди 3 години

В Занзибар има истинска пазарна икономика.Либертарианската икономика не се ограничава заради здравето на хората. Здравеопазването е платено, образованието е платено и няма субсидии за храна за работническата класа, както в САЩ и Западна Европа.