39

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига глупости, бе!Много хора го изкарахме Ковида, дори не леко, но без преглед от "смелите" лекари, а лекувани по есемес! Като дете през "лошия социализъм" във втори клас съм лежал седмица в препълнена болница, без мама или тати, лекуван от скарлатина и явно имаше епидемия, но никой не вдигаше аларма! Другият етаж беше пълен с болни от хепатит! Сега станахме много изнежени "демократи"!

38

Шотокан

преди 3 години

На един познат чичо му ослепя заради ковида. Пуснали му повечко кислород от апарата за обдишване.

37

ЦСКА 1948

преди 3 години

В Швеция за периода 2010-2019 средна смъртност 90 хил./година. ЗА 2020 96 хиляди, или средно със 7% повишение. За брабаганюс е нормално този процент да е повече, щото ний не сме шведи и го караме по-практично, вместо да се товарим с глуапви правила.

36

От бъдещето

преди 3 години

Професоре, преориентирай се навреме, че не останаха инвазивни болни покрай туй Sars- Кови19. Тази година договорихте бройки , ама за догодина не се знае дали нема да спаднат с 50%.

35

Анонимен

преди 3 години

Намираме се в пяната не във вълната

34

Барбарос

преди 3 години

Който е прекарал леко вируса или не го е карал вика що ме плащат, който се е опарил повечко обаче не мисли така. На чужд грън 100 тояги са малко и сит на гладния не вярва.

33

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Първите две кога бяха???

32

Анонимен

преди 3 години

Спрете се! На празника на България! Да внушавате негативно за ковид измамата.!!Вие може да сте на вълна,НО НИЕ ,които сме духовно осъзнати, знаещи и умни ,знаем истината.Това еобикновен вирус който при голяма част от хората минава незабелязано при малка грипоподобно и при много малка част със странични състояние - слаба имунна система - може да е тежко,а човек умира физически не защото е болен от нещо- болести няма! А защото му е дошло времето на душата да напусне земното си тяло.СВОБОДА!

31

Му-ха-ха

преди 3 години

Точно за изборите ще има запек в болниците.

30

ПроСоТо

преди 3 години

До До Прос Отокъм гробищата ВСЕКИДНЕВНО биват"издухвани" хора по най-различни "поводи":-Кой с рак,кой с инсулт,кой с инфаркт,кой с диабет,кой с ТБЦ,кой просто от старост,кой прегазен,кой пил метилов алкохол,кой заради запушване на артериите,кой заради злоупотреба с тютюна,...Изобщо,ПОВОДИ МНОГО!!!!!!..ИЗДИГАНЕТО В КУЛТ на "коковида" обаче,си е чиста проба ГНУСОТА и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,целящи да наплашат и вкарат Хората в "миши дупки".

29

Анонимен

преди 3 години

Професоре на нас ли го казваш ??? На Бойко неадекватния го кажи !

28

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Странно, защо до сега не е имало коментар на гинеколог?Би могъл да каже нещо интересно!!

27

До Прос Ото

преди 3 години

"най-обикновен сезонен грипен вирус. За три дни отшумява"Ама някои ги издуха към гробищата.

26

Анонимен

преди 3 години

Намирате се в 127 вълна на простотията годината е 2021 не е 2020 хората разбраха за тази световна измама ковид.Както знаете Руснаците направиха аутопсия на починал от "ковид" въпреки забраната на фашистката СЗО и стана ясно от какво умират хората.Спрете да гледате новини и НОЩ не използвайте 5 G пийте аспирин и няма да имате проблеми с ковид.

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА

24

Да бе да

преди 3 години

Този на снимката изглжда чисто луд. Ку-ку.

23

ПроСоТо

преди 3 години

хм!...Гледам,че некои яката са кавардисват за това,че други били посетили ресторантите и са "тъпчели".....Е,аз живея м/у две доста сносни заведения-"Парадайз" и "Пиканте".ПРЕДИ ИСТЕРИЯТА тия беха пълни "до козирката" с хора...СЕГА,вече два дни,като мина покрай тях виждам не повече от 5-6 човека..Останалото-пусто!..така че плашенето си е казало думата..

22

Анонимен

преди 3 години

глеам тука некви , с по 2, 3 мозъчни клетки се оплакват че били отворили заведенията ои моловете .Никой не ви кара да ходите на заведения и молове. Стойте си заключени в къщи.От къде на къде ще си налагате мнението и ще пречите на който иска да ходи където си иска ?

21

Анонимен

преди 3 години

Единственото логично в отварянето е желанието за пълно и повсеместно заразяване на всички с цел имунитет, понеже разбраха че няма ваксини!Но тогава не трябва да се мрънка за болниците!

20

Корупцион

преди 3 години

Кьовеши отхвърли 7 от 10-те делегирани прокурори от България