79

Анонимен

преди 3 години

Човек, който говори сериозно за несъществуващ вирус не може да се нарече лекар, още по-малко пък специалист.

78

Анонимен

преди 3 години

Първо знатния корупционер Генчо се изказа, сега Петров... и кардиолози искат своето парче от ковидната пица. Време беше. Намаля работа. Няма ги вече кашлящи баби, дето ги събират по селата и карат с автобуси за да им турят набързо по 23 байпаса.

77

Лъжа

преди 3 години

Тази вълна беше умишлено и нагло предизвикана от тиквата и клакьорите му. Колкото до лекото протичане - лека им пръст на починалите. А за "спасителите" - пълни чекмеджета.

76

Анонимен

преди 3 години

Вуте, нищо не ти се разбира.

75

Вуте

преди 3 години

До: номер 71Аааа, това последното дето ме съветваш - не смеем да го направим!Она жената на мене ми плющи шамари, Пена е по-яка от мене!Бъркаш ме с бай ти *** май?

74

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаТи явно си във вихъра си, г-не от министерството на Истината. Тва дето го пишеш от официалните власти ли е или от някой по- надежден източник?

73

Истината

преди 3 години

Някой тук манипулираше, че нямало трета вълна в Русия, Швеция и Беларус. ИстинатаВ Русия още не е завършила втората вълна, която имаше пик в края на декември 2020. За сравнение пикът на втората вълна в България беше в средата на ноември 2020, а третата вълна започна през втората половина на януари.В Швеция от 4 седмици са в трета вълна.В Беларус втората вълна имаше плато през декември и до около 23 януари 2021 и все още са в спад на втората вълна.

72

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Професьоре, дай отговор на фундаменталния въпрос на който никой не може да даде логичен и истински отговор: защо и как на ВЪЛНИ!? :)ЛОГИЧНО обяснение, моля!

71

щом има избори

преди 3 години

наближават изборите разбира се няма да казват колко е свиреп вируса. Пуснаха децата без ваксини и сега сеят зараза.

70

Анонимен

преди 3 години

До Евреиската ВаксинаБрат, копай землянка, влизай вътре и не излизай докато не дойде второто пришествие. А да и маска сложи, че не се знае знае ли се.

69

До 65

преди 3 години

Доста далеч сме от груповия имунитет. Заразените са незначителен процент от населението. Около мен много малко хора се заразиха. Груповият имунитет ще го постигнем с ваксините. Има голяма разлика в дела на заразените по възрастови групи. При най-младите заразените да 1 на 155 човека, а при тези над 80 години един на 44 човека. При тези на възраст 40-49 години заразените са един на 18 човека. Това заблуждава колко са заразените и някои смятат, че са много повече.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен62Щото там няма евросредства, които да се усвояват. С други думи - на тях тоя ЕС не им дава пари, за да си пълнят чекмедженцата. Разбираш ли?

67

Анонимен

преди 3 години

До ВутеНе си българин бре. Налюскай се с кило, отвори джама, развей трибагреника (китайско производство), гръмни една пиратка и викай с цяло гърло "Да живей българия бе вашта ***". Шибни един звучен шамар на жената с думите "Ти да мълчиш." Набий по един шут и на децата, да одат да си лягат. Затвори джамлъка, пусни новините и почвай да псуваш задето никой нищо не правел в тази държава.Тряа си патрит ве, кой туй от тебе? Аааа ша са караме значи.

66

На всеки километър.

преди 3 години

До: номер 69И така, до края на света!Безкрайно ще бъде. Защо мислиш, че ни говорят за "новото нормално" - да носиш маска, да си правиш PCR тест всеки път като прднеш...Завинаги ще бъде така! А ваксините ще ги пласират като топъл хляб!

65

Анонимен

преди 3 години

За една година пандемия, истерии, паника , нулева учебна година, безработица и т.н..Това до кога ще е?Търпението на хората не е безгранично, защото сиренето е с пари!

64

Вуте

преди 3 години

Язе веке съм се ваксинирал против коронавирус. Със 100 грама, сунгурларска и царска туршийка!Втората доза - още утре! Ше вземем още пет-шест дози сека вечер - профилактично!

63

Вальо Джибрата

преди 3 години

Не знам тия на коя вълна се намират. Аз си се намирам вкъщи, на ракийка и салатка. Тия кви неща ми дрънкат не моа ги разбера. Чао.

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Швеция смъртността е увеличена със 7%, за останалите две държави - руснаците Путин яко ги заключваше а на беларус не може да се вярва на данните, боса им е манипулатор.

61

тестван

преди 3 години

Карах някакъв вирус, края на миналата година, със всичките симптоми на COVID19.Направих си тест - отрицателен.Появиха се кардиологични проблеми. Дадоха ми хапчета. Оправих се.Познавам много други като мен.Един колега беше с бронхопневмония, много по-тежко от мен я кара, и с отрицателен PCR тест. Симптомите - пак като на коронавирус. Не знам защо, но изглежда има много фалшиви отрицателни тестове. Значи, заразените са много повече, значи почти стигаме стадния имунитет и всичко ще приключи!

60

Анонимен

преди 3 години

Респект, Професоре! Пазете се от изкушения!