99

Ще ви се

преди 3 години

До ИдеалистКакъв идеалист си, та ти си проста опорка, като Методи Андреев, като Павел Попандов, като Кеворкян, като червения професор по история, който нарече публично Президента нищожество. Когато ни ограничаваха било заради изборите, за да не можете да гласувате, сега отвориха и щели сте да се заразите и пак ще се пречи на изборите. Е, хайде стига! Наспете се и решете какво искате! Като тия майки ли са мащехи ли, дето висят по улиците и площадите да търкат на Мая билетчето за перламента.

98

daa

преди 3 години

Какви вълни,какви 5 лева господа доктори? Вълната е една единствена,просто ние като "спазваме извънредните мерки", отлагаме НЕИЗБЕЖНОТО. Мина цяла година,светът спря да функционира за 2-3 месеца,всички се скриха като мишки и резултата какъв е- вируса не е спирал,а само ВРЕМЕННО се е скрил и то докато ние излезем от дупките си. А колко от времето си сме пропиляли,огромна част от хората загубиха бизнеса си.Вирус има,но МЕРКИТЕ не струват и сега си измислят 1,2,3,4,5 и т.н.вълни,за да се оправдаят

97

Анонимен

преди 3 години

Това плашило от къде го измъдриха.

96

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

95

Анонимен

преди 3 години

колкото и минуси да слагат герберските *** - за нищо не става никой от техната партия на ***

94

Анонимен

преди 3 години

Сега сме на нивото на 27 октомври 2020 по брой на новите случаи.

93

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, нормалните хора не приемат на сериозно тези, които се шегуват с вируса и пандемията.Всеки който е несериозен относно т.н. ковид вероятно е психично обременен и се нуждае от помощ.

92

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, нормалните хора не приемат на сериозно тези, които говорят сериозно за вирус и пандемия.Всеки който е сериозен относно т.н. ковид вероятно е психично обременен и се нуждае от помощ.

91

минувач

преди 3 години

Професоре (кардиолог) - вирусология си учил преди 20-30 години и явно не си внимавал, дори да си взел изпита!Няма такова понятие (във Вирусологията) като втора, трета и т.н. вълни! То е измилслено от Политиците и подгласниците им (като теб).

90

Идеалист

преди 3 години

Щабът заедно с Мин. председателят много добре контролират, заболеваемостта от Ковид 19 и я насочват към пик по време на парламентарните избори. Надават се хората да не отидат да гласуват масово и изборите да се решат от подвластните на управляващата клика. Да гледат само да не стане обратното. Те забраниха честването на Националния празник на вр. Шипка, но хората не ги отидоха там на пук на тъпите заповеди. Дай, Боже да цтане така и на 4 април!

89

Анонимен

преди 3 години

Професоре *** и посъветвай Борисов да затвори държавата, като сме в третата вълна. Разумните политици така правят. Грижат се за населението. Само в България е на обратно. Колко свирепа искаш да е вълната, нали всеки ден умират по 100 човека. Ако умре някой твой роднина друга песен ще запееш. С това слагачество пред Борисов до тук ни докарахте. Лъжци!!!!!

88

Хахаха

преди 3 години

Очакваше се и какво се направи? Нещо проактивно?

87

Анонимен

преди 3 години

Вълната на вируса .

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма вирус? Що не ходиш да цунеш някой болен ок ковид?

85

Иван

преди 3 години

Те и Занзибар не вярваха,а заместник президента им си замина от "някаква си настинка".Та и *** не вярва,а съседа му е в болница ,но той пак не вярва

84

Ало

преди 3 години

кой донесе третата вълна.Аве що не дигнете зплатите и пенсиите щом идва трета вълна.Стават три пъти по скъпи лекарствата.Ако има и четвърта по скъпи лекове от 4 пъти.Ийбах ви мамата.

83

O, „професоре“

преди 3 години

какво стана с билките против ковид-а ? Май не потръгна бизнеса ? Е, поне опитахте, ха-ха.

82

Анонимен

преди 3 години

Да добре, затова 5000 са в болница!

81

Анонимен

преди 3 години

*** днес пак събра *** на Шипка. Деса болна, а *** разнася заразата вместо да е карантиниран.

80

Левтер

преди 3 години

Адмирации професоре...