283

Анонимен

преди 3 години

До мюрето на КГБ"Малко му остана. Скоро Гешев ще го приземи върху нара в следствения арест."Не че нещо, ама последния път избуханаха 200 дена протести, като заръждаха само приближение. Ако задръжат Радев ей така, за кеф, както задържаха другите, не ми се мисли, какво ще стане.

282

Анонимен

преди 3 години

И да оди пеша, да не стъпва на наште пътища, нали така

281

Зори

преди 3 години

Тая Караянчева е егати наглата .Тая е оперирана от срам, наглост, пошлост и егоцентризъм.Гнусна е.

280

До Анонимен 306

преди 3 години

Прав си на 100% !За съжаление през последните десетилетия, благодарение на политическите амбиции ни налази провинцалната прстотия. Тази КИРджалийска дама няма грам възпитание и финес. Забрави бързо времето га тичаше след козите и викаше ура след автомобилите.....Отврат .... и не само тя !

279

Анонимен

преди 3 години

много гнуснов софия хората са човек върху човек на честването пък на смяна на караула са още по нагъстозащо след като всичко това се вижда някакви мутраци и т..ъпи кърджалийсдки п..ки ще казват къде да си празнуваме националния празник тия вашингтонси слуги ако ги изтървем може и да го бутнат тоя памеитникза да заличават българската памет и история

278

Анонимен

преди 3 години

Какво значи чисто и простоо ? Това е Кърдажалиййската умница след баня

277

Толупа пуска злобни

преди 3 години

Куч** като тая и сачева да лаят, щото самият той е страхлив като плъх.

276

Анонимен

преди 3 години

Пълнената Кърджалийска Патица е еманация на простотията и гьонсуратлъка.Но тя се гордее с прякора от Вожда си, защото той я е забелязал. Иначе е просто *** с претенции...но изборите ще я отрезвят.

275

Анонимен

преди 3 години

честит празник българиа това което казва тъ.па.та кърджалийска п..а - както я нарече банкянския комунист не е важнотова ще и остане за поколениятаи внимавайте пак да не си изберате такива п..ки

274

Избирател

преди 3 години

Наистина ли е захапала г-н Президента ? Скоро ще им забрани Бойко Борисов на своите да хапят когого и да било. Като змиите са, хапят само когато умират, а тези от Герб са вече на изчезване. На изборите ще гласуват само желаещите. Така си е по време на пандемия.

273

мюрето на КГБ

преди 3 години

Ушатия червен пpимaт не пропусна да се направи отново на "велик". Малко му остана. Скоро Гешев ще го приземи върху нара в следствения арест.

272

Честит Празник!

преди 3 години

Какво е казала гражданката Цвета Караянчева надали би интересувало някого. Думите и представляват интерес единствено поради това, че в момента тя е председател на Народното събрание. Тъкмо поради това е абсурдно тъкмо тя да атакува държавния глава за решението му да направи публично изявление, посветено на Националния празник на страната, при това, в деня, когато България отбелязва този празник.

271

SS

преди 3 години

а докато бе това т.нар. "слово", непрекъснато се чуваха трибуквените възторжени викове *** !, *** !, *** !, *** !

270

До 289

преди 3 години

Лиляна Павлова няма да върне нищо,защото тя,заедно с Нанков пълнеха чекмеджето на вожда.Затова я скриха в Брюксел,за да я забравим.Но не са познали.Скоро всеки ще си получи заслуженото.

269

пиринско маке

преди 3 години

Тази е захапала президента Радев. Тази изобщо не е на нивото на президента. Но в коментарите много добре се вижда как хората захапаха пекинската кърджалийка!Честит национален празник, българи!Да живее България!!!

268

Анонимен

преди 3 години

Тая си изпя лебедовата песен,с поредното позорно изказване.И дори не подозира,че началника и я хвърли на кучетата,като я вкара отново в листите за Кърджали.Е кой е луд пак да гласува за тая пуйка,бе?

267

Анонимен

преди 3 години

с едно нещо съм съгласен с Баце, тая наистина е ***

266

Отечествен Фронт

преди 3 години

Пекинската *** дето ходи без *** ,пак избръщолеви нейните си *** глупости .АМА то от поцинкована кофа какво друго да очакваш ,нищо умно .

265

Диана

преди 3 години

Браво, браво!...Щом законодателят, при това Председател на законодателите, не спазва държавните разпоредби, какво ни остава на нас...Да махаме по-бързо БСП и да почнем сериозно да търсим истинските си лидери, мамка му...Никой не заслужава такива "законотворци" - тайни агенти на БСП, явно...

264

Анонимен

преди 3 години

До ОПАЗащото ще събере 0.002% гласове :D