Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев може да дойде на Шипка и да се поклони пред героите като обикновен гражданин. Не е важно да прочетеш слово, а какво чувстваш, заяви председателят на парламента Цвета Караянчева от Шипка.

Според нея трябва да намерим обща цел, която да ни обедини и да работим за благото на българските граждани.

Тя призова да забравим в днешния ден изборната кампания.

Общ преглед
"Да отдадем почит на всички достойни български опълченци. Нека днес всеки да дойде и да преклони глава, да подиша въздуха на Шипка и да чуе виковете "ура", тътенът на оръдията. Трябва да загърбим егоизма си", каза още Караянчева.
Още по темата
Тя поздрави всички, които днес ще отидат на Шипка и призова останалите да го направят в друг ден на годината.

Все пак тя направи и кратък анализ на парламента и управлението на страната, като смята за нормално Народното събрание да има нисък рейтинг. Все пак там било място за различни партии и мнения.

"Последните 4 години управлявахме в отсъствие на опозицията. Наши колеги се включваха онлайн, загубихме колега парламентарист. Могат българските граждани да изразяват мнение на площадите, едни протести с много добри послания. Хора с политическо минало яхнаха тези протести и те бяха опорочени. Парламентът е много важна трибуна, но трябва да се използва ефективно. В тази пандемия едно стабилно правителство и парламент гарантираха живота на хората", каза още председателят на парламента.

Коментари Напиши коментар

406

Щирлиц

преди 2 месеца

Не бойте се другари джурналисти от неудобните вам коментари,защото само послушковците и платените натегачи ги е страх.

405

П. П

преди 2 месеца

Точно казано. Аман от тъпанарип

404

Тошо

преди 2 месеца

Госпожата би било добре, да обедини нацията като Председател на НС ! Казаното от нея беше в повече от необходимото !