98

1

преди 3 години

"Но хората, които са унищожили Полша, Малорусия и Бесарабия, не искат да слушат. Турили един път те намерение да правят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. Всяко тържество на България е смърт за Русия, пишеше в един брой на Русь покойний екзалтиран славянофил Аксаков."Георги Раковски

97

Анонимен

преди 3 години

До жалки приматиКато става въпрос за подмяна на историята, някой да си спомня като дете по история да е учил за руската инвазия в Добруджа и ген.Колев?Да сте чели, в някой учебник за битката на завоя на река Черна, където руски части са се били на страната на Сърбия срещу България?***, а?

96

до113

преди 3 години

Не сте добре,ама изобщо

95

напротив

преди 3 години

До потресСлед като твърдиш,че доводите са "неверни,измислени и пропагандирани" значи си баш русофил,което значи българофоб!Нещо неясно?

94

жалки примати

преди 3 години

Какъв руснак ви е поробил бе..няма 20год от освобождението и се биете с турците против Русия.Къф ботуш ,кви пет лева.Русия ли ви натресе две национални катастрофи,Фердинанд да не е руснак и.т.н..Русия ли изби всичките останали живи пойорници и воеводи след освобождението..вземайте по някой брюйселски улук у заминавайте за Фащ!Заслужавате си всичко което ви е на главата,достойнство нямате ***

93

Анонимен

преди 3 години

НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И НА АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА 3 МАРТ.ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА,КОЯТО ИМА ВРЪЗКА С ТАЗИ ДАТА Е РУСИЯ.НОРМАЛНО...НО РУСИЯ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЛИПСВА НА ТЪРЖЕСТВАТА.ОЩЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПОСОЧИ ВРАТАТА НА РУСИЯ И С ГОЛЯМА НЕОХОТА И НЕЖЕЛАНИЕ МАРШИРУВАШЕ ПРЕД СТРОЕНИТЕ ОСТАТЪЦИ ОТ ГВАРДЕЙЦИТЕ.

92

1

преди 3 години

Захари Стоянов: "Ще ни се смеят ташкенците, авганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Ще ни кълне Полша, тая китка на славянството, която руските железни автократи три пъти хайдушки разделиха помежду три царства, с бесилници и с колове окичиха цели градове и села. Ще ни кълне още нещастна Босна и Херцеговина, която пак руските дипломати загробиха"

91

потрес

преди 3 години

Каква е тази злоба към Русия,не мога да ви разбера.Доводите ви са неверни,измислени и пропагандирани от някой козяк..Не съм русофил някъф,но грехота е пред костите на хилядите войни загинали за свободата ни.

90

1

преди 3 години

"Така както Вазов е писал много истини. Така както Захари Стоянов е писал в своите "Записки по българските въстания". Много истини след това се преиначават."Така е, и Вазов и Захари Стоянов са писали много истини за Русия, но не е имало кой да ги чете: Захари Стоянов:"По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава"

89

то се знае от всички

преди 3 години

До УжасенаСамо дето на някои не им отърва!

88

Ужасена

преди 3 години

И без 3 март с беше свободен българина. Руснаците дойдоха да ни поробят. Нека това се знае.

87

Смях

преди 3 години

ДЕСЕТКИ!?!!..Хахахааа...елате вижте колко са бе гейзери брюкселски!

86

1

преди 3 години

Хахахахаххааааа.Няма такова нещо като "носия на Пиринския край". Аз съм оттам, и всяка етно подгрупа си има собствени носии. Две градчета отдалечени на 10 километра едно от друго могат да имат свои носии, тъй че тоя дядка, дето обяснява за това как е нямало да я има България без 3 март, за 70 плюс години не е успал да научи и символите на местното му родолюбие какви са! ТАКИВА са ни "родолюбците", които си лягат и стават с Русия вместо с България.

85

Анонимен

преди 3 години

До ПОВРЪЩАНЕЯсно е ,че си се родил от повръщане, а не по нормалният начин, но защо мацаш и тука?!

84

баш рушофил

преди 3 години

Нямало сопа,така ли!?Само някой да им даде по 50 лв и глей ко стаа!!!

83

Анонимен

преди 3 години

До ПОВРЪЩАНЕА на тебе сме приготвили Възродителен процес 2 след изборите.

82

Анонимен

преди 3 години

И ние сме му приготвили балистични ракети Топол 1 и Искандер, които ще го посетят от базата в Крим!

81

ПОВРЪЩАНЕ

преди 3 години

ЧЕСТИТО ГИУРИ, АЗИС ЩЕ ПЕЕ ЗА ВАСМНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯТ КОМИТЕТ НА ДПС И ЕВРОРОМАОЧАКВАМЕ ОЩЕ ТРИ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТАПО ПРИНЦИП В БЪЛГАРИЯ СА ЗАБРАНЕНИ ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИАМА ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ВИЕ САМИТЕ СТЕ РОМИ И СИНТИДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААААААААААААААААААААА

80

Атанас Велмазов

преди 3 години

Без Русия нямаше да има България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕТО СЕ СНИМАТ СЕГА НА ШИПКА ДОВЕЧЕРА ЩЕ ***'АТ КЮЧЕЦИ ПОД ЗВУЦИТЕ НА АЗИС,МАЛИНА,ШАБАН ШАУЛИЧ И СА'О РОМАН!ЛИЦЕМЕРИ!