90

HMLF

преди 3 години

Вече и на завършен малоу*мник трябва да е станало ясно кой е основният източник на разпространение-училищата! Март месец ни се размина заради нормалната грипна ваканция, започна учебната година присъствено и октомври се отече, сега пак същата. 5-12 клас онлайн докато не се ваксинират достатъчен брой хора. Да не говорим, че няма почти никакво спазване на мерки, дори за пред телевизията в секционната комисия на част. избори маските им като лигавници, но иначе спазвали всичко. Честит празник!

89

Анонимен

преди 3 години

Бойко ли теябаа да ти каже да си седиш у вас? Ако то нямаше Бойко? Сам акъл нямаш ли да се пазиш. Всички тези са пренебрегнали опасността от вируса на своя глава. Не е нужно някой да ви прави закони...не сте маймунииии...може би..

88

Анонимен

преди 3 години

Сериозно погледнато Борисов и компания трябва да бъдат съдени.Казвам го с чиста съвест и това е моето мнение.

87

Анонимен

преди 3 години

Бойко, това ли е безупречното овладяване на пандемията както разправяш

86

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да започне с глупацитеее по улицата и децата. Те разнасят вируса. Не бабите.

85

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям 101. Загиват най-вече възрастните хора.Защо ваксинацията не започна с тях? В другите държави по света започнаха именно с тях.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Не са толкова възрастни. Наскоро беше изчислена средната възраст на починалите на седмична база и се получава 64 години. А това е с 10 години по-малко от продължителността на живота в България -74 (което е със 7 години по-малко от Европа) Така че, поради нечии грешни решения губим 10 години от живота си. Това е престъпление срещу народа. Хората може и да не са достатъчно умни, но управляващите задължително!

83

Истукан

преди 3 години

Ако въобще ваксината създава някакви антитела, то те са за 3 месеца. Следващите 3 месеца, за да сте защитени, пак идете да си биете ваксина 2 пъти.

82

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден броят заразените, починалите, а това са предимно възрастни и много възрастни хора. Тук идва най- важният въпрос: Защо не започна от тях имунизацията? Нали те и хората с хронични заболявания са най- уязвими? Защо ваксинират млади 20 годишни театрали, циркови артисти, бъдещи олимпийци и т.н.? Майка ми пита- моят ред кога ще дойде? Ами не знам. Сега в зелените коридори се бутат всички шубета. А джи пи- тата нямат ваксини

81

Анонимен

преди 3 години

Ако някой още не знае, да го информирам - т.нар. британски щам, на който се дължи нарастването на броя заразени, всъщност е ваксината Астра-Зенека. Колкото повече хора дадат да ги надупчат, толкова по-плашеща ще става статистиката.

80

Анонимен

преди 3 години

"Сега бегайте да празнувате измисления 3 март с бабите и дедовците и да се наядете с марули оти това е най важно"....Ами да, точно това ще направя днес. И с бабите, и с дедовците, и с други близки и приятели. Ще рупаме марули, и (понеже още е рано да се наплюскаме с агнешко) ще ядем свински мръвки и ще пием винце. На теферич. А най-важното - ще си говорим, ще общуваме и ще се смеем. Ами ти?Сврян/а вкъщи от страх, да не те пипне някъде вируса, самотно ще продължиш да тракаш по клавиатурата.

79

Нищо чудно,

преди 3 години

отдавна ви беше предсказано от Мориарти, когото не слушате и когото както се разбра, са канили в партийни листи, но той е отказал, като е казал, че работи не за политическа кариера, а да помогне на народа да се избави от тази беда. Каква разлика с драпащите мангъровци и чорбановци. Човек като Мориарти, който вижда добре какво се задава, може да бъде страшно полезен, но не ще да дрънка глупости от параламентарната трибуна. Арестувайте го бе - предсказа ви третата вълна и не ще да става политик.

78

Анонимен

преди 3 години

Извикайтесега оня с мазната коса да ги погребе да му дойде акула. Куде е конспирацията и къде реалния живот. Това е ужасно по 100 човека на ден...но виждам снимки от уикенда в София хиляди хора по витушка. Това е напълно безотговорно поведение на всички вас. И то на крачки преди края на пандемията. Изчакайте още месец да мине ваксинирането . Ще спасите мн животи на близки хора.

77

Анонимен

преди 3 години

Третата вълна удари и България..Тепърва ще броим труповете. За една година 15 000 човека загинаха

76

Анонимен

преди 3 години

Борисов е за съд, тоя нагъл кел еш си играе с българите на руска рулетка.

75

Анонимен

преди 3 години

Какво "решение" са "ваксините", които не спират разпространението на вируса, нямат действие срещу мутации (които се случват постоянно) и действието им продължава по-кратко, отколкото време отнема да ваксинираш хората? Ако можете да свързвате факти, би трябвало поне нещо да ви направи впечатление в тази мистерия...

74

Ученичка

преди 3 години

На училище сме без маски. Кихаме, кашляме, обменяме си свободно коронки. Госпожата е безсилна, вдигнала е ръце от нас. Директорката изкара корона и също не й пука, дори ми се струва че иска да има още болни. Всеки се спасява сам. Колко е хубаво на училище!

73

Анонимен

преди 3 години

Израел днес, след масовото, доброволно, принудително ваксиниране - 5260 нови заразени. *** го разбери къде са правилни мерките, и къде-не.

72

Анонимен

преди 3 години

До Е?Е, ами ще чуеш след 3 седмици какво става в болниците в Тексас. Всичко е предвидимо, стига да не си си заврял главата в ***. Нискочелите не са само в България. Там им викат "реднеци" (червеношийковци)

71

Fallschirmspringer

преди 3 години

Заразени 2403,починали 81.Както се казва поехме уверено нагоре по лай-яната река без гребла.Това се нарича справяне с пандемията по герберски.Какво ли щеше да е НЕсправяне с епидемията пак по критериите на съща еднолична партийка.Умее ги Борисов нещата,много сръчно избутва на първо място разни женици със скромни когнитивни възможности да го защитават,а те дават всичко от себе си ,за да отстоят позицията, на която"Слънцето" ги монтирало.Щеше да е смешно ,ако не беше гротеско жалко и мизерно