110

Анонимен

преди 3 години

Обръщам се към екипа на Dnea.bgюда знаете че некролози ще има в вашия офис !!!

109

Анонимен

преди 3 години

Оффчарлъка все още не е разбрал,как управляващата пасмина се гаври с него,защото има едно много силно оржие -ДЪРЖИ ИНФОРМАЦИЯТА и си я върти,както си иска!В унисон с въртенето на информацита се върти и оФФчоглавият еКлекторат!Важното е да не мисли,ЗАЩОТО АКО МИСЛЕШЕ,СЛЕД ДУМИТЕ НА НОЩ-ниците,ЧЕ НОСЕНИТЕ ОТ МАРТ 2020Г,ДО ЯНУАРИ 2021Г.МАСКИ,ВЪОБЩЕ НЕ СА ПРЕДПАЗВАЛИ ОТ ВИРУСА(КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ГО ПРЕКАРАЛИ,БЕЗ ТРУПОВЕ ПО УЛИЦИТЕ) И ЗАТОВА ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА БЪДАТ ЗАХВЪРЛЕНИ ВСЯКАКВИ МАСКИ!

108

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да коментирате кое да затворело, кое да отворело, ама училищата ли са ви проблем, или ресторантите, или какво. Вече една цяла година извъртяхме, почва втората. Какво е решението според вас, завинаги затворени и завинаги децата пред компютъра? Ама и това не е решение, нали? Или "още малко", докато... Докато какво? Докато мине и втора година, и почне трета, и пак сме на същото място, само че много по-зле.

107

Анонимен

преди 3 години

До ДжипковТози път май ще се повторят на квадрат! И пак гласувайте за ГЕРБ!

106

Няма нищо чудно,

преди 3 години

защото математиците предвидиха турболентното разпространение на пандемията до +/- 100. Когато Томов каза преди 15 дни, че в началото на март ще имаме над 2000 заразени на ден, повечето се хиллеха като изоглавени. Ето ви новите предвиждания и да не кажетете, че не сте предупредени. След 10-ти ще минем 3 хил., а след 20 март 4 хил. Като се има предвид, че на 1000 позитивни почиват средно 45, в прогресия до изборите ще загубим още 2 700 - 2 800 души. Кой ще поеме ОТГОВОРНОСТ?

105

Джипков

преди 3 години

В България паднаха почти всички ограничения, заведенията се напълниха, а епидемията настъпва. Мрачните картини от края на миналата година са на път да се повторят. Много вероятно е да стане и по-страшно и умиращите на стълбите пред болниците да бъде ежедневие.

104

Хипотеза

преди 3 години

Честит празник на всички Българи.Отваря се всичко,за тези дето постоянно пищяха че им се нарушават правата и т.н.Четем някаква статистика,толкова заболели,толкова починали,някакви цифри и повечето не осъзнаваме че това са разбити семейства и роднини.Интересно, ако тази болест засягаше предимно децата ни,и смърта ни ги отнемаше,пази боже,какви ли щяха да бъдат роптанията.Това ли са гръбнака на икономиката,заведения,дискотеки и нощни клубове,ако е така значи много сме загазали.

103

Факт

преди 3 години

Малко статистика за тези дето философстват на тема събота, неделя и как се сумирали в понеделникСреден брой нови случаи по дни на седмицата от 1 юли 2020 до 1 март 2021 включително.1108 - Понеделник1367 - Вторник1231 - Сряда1170 - Четвъртък1174 - Петък 678 - Събота 267 - НеделяВижда се, че в понеделник има най-малко нови случаи от работните дни на седмицата.

102

Анонимен

преди 3 години

Как ще обясните на изборите колко човешки живота струва властта!По данните който имаме в момента след 2 седмици болните ще са между 30-40 процента от тестваните.Връщаме се в изходна позиция от ноеври-декември месец,присъственото обучение отново спомогна за неконтролируемото разпространение. В София даже в момента трудно има места за приемане в болница.

101

зер

преди 3 години

еми ще пием по една мастика в кръчмето ся, а след няколко седмици ще ръкопляскаме пак от балконите.

100

Факт

преди 3 години

15-21 януари 2021 (7 дни) - 416 нови случая средно на ден24 февруари-2 март 2021 (7 дни) - 1663 нови случая средно на денЗа 40 дни увеличение 4 пъти.Правителството на мутрите и щаба на премиера дали най-накрая разбраха, че третата вълна започна преди 40 дни?

99

Анонимен

преди 3 години

Да , вижда се ,че на прости,необразовани и продажни хора не бива да се дават компютри и достъп до мрежата.То вярно че са без работа и нямат къде да се изявяват замърсяват прекалено много.Беднотията и нещастията на един народ идват от масовата простотия и елементаризъм.Мързела отделно.

98

Анонимен

преди 3 години

Напред чобани, вече сте свободни, отворени, има кръчми и барове ще има :)

97

Анонимен

преди 3 години

Браво вече 5000са в болница. Но няма проблем да отварят всички кръчми и дискотеки. Деца набута и в класни стаи по 30 бр. Но проблем няма така след още една седмица 10000 в болница. Питам кой ще поеме отговорноста за загубените животи на хората

96

Радостен оптимист

преди 3 години

Нека по повод 3 март да връчим по един медал на тази част от нас, които спазват мерките. Благодарение на тях не стигнахме до катастрофата и още сме живи. Медал III степен на хора, които от една година понесоха удара и невзгоди на само изолацията. II-ра - на се престрашили да се вакцинират. Първа степен по право се полага на ковид активисти и агитатори.

95

Анонимен

преди 3 години

Ходих веднъж в село Неофит Рилски да гледам къща, първо са едни прастари съборетини, на входа на селото има огромно сметище, пълно е с тъмнокожи с каруци, а в центъра имаше ретро-мутри на седянка, с анцузи, взеха да ни гледат лошо и за малко да налетят да ни бият - без причина. Така че, не ми го хвали това Неофит Рилски!

94

Анонимен

преди 3 години

КОРОНАВИРОС НЯМА! ТОВА Е ХРЕМА!

93

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ВСИЧКО! ПЪЛЕН ЛОКДАУН КПП-ТА И ГЛОБИ ЗА ИЗЛИЗАЩИ НАВЪН!

92

Анонимен

преди 3 години

Сега като отварят ресторанти и април дискотеки на изборите ще има 8000 в болница и ще умират по 200 на ден! Така герб ще спечелят изборите с 50% защото само синия електорат ще гласува, защото българите са страхливци!

91

Софиянец

преди 3 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.