60

Анонимен

преди 3 години

Това не е хаос това е пример нали така каза Тиквата пример който гледат ама самоот който гледат не го прилагат в Европата т.е пример как не трябва да се прави

59

Анонимен

преди 3 години

На тази сестра и не беше ли директор на здравната каса или нещо подобно. Не са ли я разследвали още? Народния съд май беше техен патент. Ще гласувам за този който гарантира лустрация през последните 30 години, ама за сега май няма такъв.

58

Анонимен

преди 3 години

Тука е пълно със герберски клакьори. Мобилизирани са да защитават това "криво" герберско управление сервилно приклекнало пред Германия и САЩ.

57

не е така

преди 3 години

До Анонимен 54Така ли, значи навсякъде другаде всичко е по мед и масло?Няма никакви проблеми и всичко си е нормално?

56

Диана

преди 3 години

Като не й харесва на Йотова нашата държава и гледа само другите - да се маха от тук и да си ходи при другите...Тази жена на се интересува какво да направи за държавата ни въпреки, че това е задължението й за което всеки месец й плащат хиляди лева...Крайно време е да я уволняваме за несправяне със задълженията си! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

55

Анонимен

преди 3 години

Социалистите са социалисти на думи. Колкото да заблуждават хората. В услуга са на Европейския съюз който не може да осигури за България нужния брой ваксина. Всички бълнуват Европейски съюз, организация която е зле организирана и немощна да си направи дори ваксина за хората. Недоносче някакво. Много европейски страни загърбиха ЕК и ЕС и си се оправят сами. Само ние лижем краката на Меркел и подобни.

54

Toni до А бе..

преди 3 години

Продължавай да сънуваш ...можеш ли да бъдеш откровен ако е възможно изобщоКолко пъти сте губили последните 10 години и колко пъти сте си признавали ???????????????????????????????????????Въпрос за 1000000Можеш да използуваш всички джокери на света и няма да ти помогнатВечните губещи(,,Победители")

53

ооооо Шипка

преди 3 години

е нали вирус нема , що квичите ?

52

А бе

преди 3 години

герберунгели *** ,като ядете хурката на 4.04 къде ще търчите да си скриете оцапаните ***. Или както винаги пак ще обърнете бързо лопатата и с който е на власт. Само ,че този път няма да ви се получи. Ще рецитирате Червените ескадрони до припадък и в хор.

51

Сержант

преди 3 години

Много противна.

50

Анонимен

преди 3 години

Хаос има и трябва да си сляп и глух, за да не го виждаш и то не само с ваксините, а с всичко свързано с епидемията в България още когато тя започна в началото на 2020 година.

49

Анонимен

преди 3 години

Др.Йотова откъде имате тези информации? Директно от Москва ли ви изпращат опорните точки?

48

Бойко президент

преди 3 години

Такива магнолии ще лапнете на изборите,че и на Бузлуджа няма на можете да се скриете от срам и вие и Мая и Слави и абвгд.

47

Toni

преди 3 години

ЛЕШОЯДИ чакащи своята мършаТова сте вие другарко ЙотоваБез капка СЪВЕСТОпазил ни Господ от ваше следващо управление....Да се заиграваш със страховете на хората по време на пандемия е отвратително ...как малко поне не слезнахте на земята в реалностабе не ви ли срам...Не мога да ви гледам и вас и ония тънкоусник Крум ЗАРКОВВигенин.. И сие...ШАЙКА червени пиявици...Народа ще ви даде отново червен картон отновоИ ще слушаме че сте победилиБезсрамници

46

🐷 рунтав

преди 3 години

Г-жо по-грозно поведение на президентството ни никога не е имало дори и в години на пълно неразбирателство и противоборство! Наглото и назидателно вменяване на мненияе, претенции без покритие и разум и гаф след гаф са ви специалитет. А се вземете в ръце с Р. Радев и нека някой грамотен ви просветли в протокол и поведение, че освен жалки сте и смешни, но непростимото е, че петните имиджа на България, не само вашия си. Да си наглец, дербат и профан не е страшно ако не си на предствителна позиция

45

Анонимен

преди 3 години

Никоя държава не допуска ортодоксални комунисти и агенти на КГБ- Русия в Президенството. Това го можем само ние.

44

Анонимен

преди 3 години

Бокича да си има голяма обеца на ухото, никога повече да не отстъпва важни държавни постове на дървените глави Никакво президентство, омбудстманство и тънъ. Доказаха че винаги се о$ират щото не им стига акъла.

43

Случаен минувач

преди 3 години

Илиана, в нито една държава президентът не се появи с вдигнат юмрук пред събралото се множество и да обяви: "Няма никакъв вирус! Това са пълни глупости!" както направи нашият на Шипка точно преди 1 година и не намери за нужно да се извини. В нито една държава президентът не е тръгнал да подстрекава към бунт, както направи нашият миналото лято. В нито една държава президентът не е поискал народната събрание да се саморазпусне, както направи нашият миналото лято. Да продължавам ли?

42

сигурно

преди 3 години

Тя пък в коя държава отиде,за да види лично там как стоят нещата, че да се изказва.

41

Анонимен

преди 3 години

Балтов като се изявява всеки ден по тв да каже колко от ваксинираните са хора бад 65г сптямо общия брой ваксинирсни по зелите коридори