200

Анонимен

преди 3 години

Фалш измами и пак фалш и измами ! Нема такава държава с такова столично стадо !

199

Лошо

преди 3 години

Ще стане грозно пак. Отваря се всичко а:* Няма достатъчно ваксини* И малкото поставени такива повечето са още на първа доза и действието им не е започналоКойто е застрашен да се пази (ако може).

198

Анонимен

преди 3 години

Иванеее "Скоро 20 000 теста на ден. Само и само ГЕРБ да спечелят."Искате да кажете какво?Хванали са 16000 от улицата и са ги натирили да им направят тестовете?

197

Анонимен

преди 3 години

До 123А малко ли ще е да произведеш ваксина за народа си? Да не разчиташ на други, да знаеш какво си сложил вътре, да знаеш дори поименно кои хора са я произвела?Че и да не плащаш по 20$ за доза!Малко ли е?

196

Анонимен

преди 3 години

До Живко: Само на мен ли прави впечатление че откакто започна т.н. "масова ваксинация" и практиката на зелените коридори, бройките на болните скочи до небесата? А преди това не беше така! ...___И през септември, после октомври и ноември така тръгна. Първо, по малко, после, по все повече и повече...Експоненциално, нали разбирате. 1 заразява 1 (примерно в даден момент), стават 2. Тези 2 х1 всеки, стават 4 (2 стари + новите 2. Тези 4 заразяват по 1 всеки, стават 4+4=8 и т.н.

195

Анонимен

преди 3 години

Няма да изместваме темата на статията. Тука не е място за политически послания или пристрастия.Нито Слави, нито Радев-никой за момента няма как да направи промяната в България. Те и преди 30г. ни лъгаха, че ще има промяна.Вместо промяна, направиха подмяна.Сега пак лъжат.Тези няма как да направят промяната. Те са продукт на системата, срещу която плюяm. Те са рожба на системата, която уж искат да сменят. Нито едно дете няма да застане срещу майката. Те лъжат. Знаем им кътните зъби.Агенти на ДС.

194

до 211

преди 3 години

Казах чисто онва фигура. Слави е по- стар от баща ми и не е нов. Той е бащата на мутрите в Б-я. За това се движи с охрана.

193

Ричи Алибегов

преди 3 години

В отговор на коментара по-долу отговарям, че не съм отворил нито едно заведение. Даже смятам да обявя фалит, защото в новото нормално явно няма място за МОЛове и места за забавление и почивка, а само за болници, хипермаркети и аптеки.

192

123

преди 3 години

До Анонимен 196Можем да произвеждаме руската ваксина само за вътрешно потребление, поне за момента. За да я изнасяме в държави от ЕС трябва одобрение на ваксината от Европейската агенция по лекарствата ЕMA.

191

до 211

преди 3 години

Ааа не Слави - твърдо не. Аз на човек с татуировки на гърба"БЕЗ МИЛОСТ" и "Аз идвам и водя Ада със себе си" не се доверявам.Той е паmерица и шоумен. Телевизията му пропада с 300 абонати е. Няма тази подкрепа, за която се говори. Това е измама. Открадна и фейсбук група за продажба на сутиени.ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД продава сутиени чашка D и E- топ качество. Не, това не е шега!Фейсбук група с името Tradebook с около 50 000 души вече е станала политическа партия, за сведение на членовете и.

190

Анонимен

преди 3 години

62% от населението не искат да си поставят Руската ваксина защото не и вярват, само тук промитите ви мозъци не проумяхте, че това е един б...***.Оксфордския екип преговаря с руснаците да комбинират двете ваксини. Само че българският седесарин знае по-добре! Не мож го излъга!

189

Анонимен

преди 3 години

То в Блъгария хубаво отварят. Ама някой знае ли дали работи хотела на Нинова "Мираджио Термал Спа Ризорт"? Питам ако работи - утре за 3 март да отскочим да го видим тоя просоловут хотел. Ей.. го къде е Халкидики.. за нула време сме там с новите пътища.

188

Анонимен

преди 3 години

До 204Коя фигура?Само не ми казвай Слави моля те!Имам много лошо отношение към него заради издагането на чалгата и чалга мутресите от шоуто му!Може би трябва пълен рестарт на системата, но няма кой да го направи. Всички нови са всъщност стари - или са обвързани с олигарси или са децата на старите муцуни! Хората не виждат по-далече от носовете си и това е отчайващо!

187

Анонимен

преди 3 години

Преди седмица бяха 7-8%, после 10%, после 14% сега 16%А шкембелиите отварят предизборно заведенията ...

186

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари-нямат 35ст. за еднократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоВАКСИНИТЕ ИМ ПРЕЧАТ! :D

185

Анонимен

преди 3 години

195 Животните в болницата се спасяват, бирата няма значение. Не е толкова страшно. Дали рано или късно ще се изкара, да се избяга не може.

184

Анонимен

преди 3 години

Ричиту Алибегов изми ли косата, че да отвори 8 от фиримите си?

183

Анонимен

преди 3 години

До Тъжен 205Колега в Русия 62% от населението не искат да си поставят Руската ваксина защото не и вярват, само тук промитите ви мозъци не проумяхте, че това е един б...***.

182

Тъжен

преди 3 години

В Европа затягат мерките - в България всичко е отворено!Важното е батките с ресторантите и игралните зали да подкрепят Борисов!Словакия купи Спутник V ние се молим за ваксини от европейските страни, които също нямат!Важното е да сме много лоялни и послушни към ЕС!!!Болниците вече се пълнят. В някои дори вече няма достатъчно лекарства.Важното е, че Щабът наблюдава цифрите на умрелите от Ковид!Яко ще се мре хора! Точно за изборите!

181

до 201

преди 3 години

Абсолютно вярно.Тези партийки не могат да ни предоставят нищо ново не защото не искат. Тези партийки са обременени. Те са продукт на системата.Обещават нещо, което всъщност е едно нищо. Плагиатстват и си крадат идеите. Както се оказа, че междувременно Нинова е открадната Визията за България (от 2008г. други хора от друга партия са я написали). Както и да е. Само исках да напиша, че тези партиики не са алатернатива. Те са продукт на системата. Опорочени са от миналото си.Трябва чисто нова фигура