220

Анонимен

преди 3 години

Вторник винаги е шок и ужас, за една година не ви увряха канчетата, че цифрите са насложени от почивните дни

219

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да се плашим, кажете го направо....

218

Анонимен

преди 3 години

Започвайте да къртите пейките в парковете, друго спасение няма.

217

до другаря Позитано

преди 3 години

Другарю Позитано, теб другаря Борисов с 300 ли ти вкара мозък в зад ника.

216

видехте ли

преди 3 години

Колко сте прости и се юрнахте да клюкарите срещу Бойко у кръчмите децата требе да се забранът3000 болни на ден и отворени заведения, САМО ОТ ЕДИН ДЕН ааааатребе да нема 3 трети март щото е кумунистически

215

Анонимен

преди 3 години

Зад създателите на вируса който беше пуснат в Китай стоят НАТО и Пентагона. А може да са помагали и "атлантическия клуб" в София тъй като това е терористично натовска организация

214

Бай Хой

преди 3 години

Това е резултата от отварянето на училищата. Заведенията не играят в случая - те са отворени от вчера и ефекта ще го видим в края на месеца. Който иска да се пази може да не отиде на заведение, НО не може да не прати детето на училище - и с пазенето дотам.

213

Анонимен

преди 3 години

9 млн Израел е ваксинирал 50.8% от населението с една и 36.2 процента с две. До месец над 90% от населението ще е ваксиниран с 2 ваксини.

212

видехте ли

преди 3 години

Близо 3000 болни на ден и отворени заведения, САМО ОТ ЕДИН ДЕН. онзи мазен тип, представителят им, може да е доволен. Ако не беше толкова нагъл, щяха да го отворят април. А сега простите хора се юрнаха да клюкарят по кафетата.

211

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев още миналата година каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си ! A другаря Борисов каза че много добре управлява пандемията. ВЕРНО Е !

210

Анонимен

преди 3 години

Близо 3000 болни на ден и отворени заведения, онзи мазен тип, представителят им, може да е доволен. Ако не беше толкова нагъл, щяха да го отворят април. А сега простите хора се юрнаха да клюкарят по кафетата.

209

Ivan

преди 3 години

16000 теста кой си прави бе, никой не пътува. Измислени статистики, могат да си изкарват колкото си искат и да затворят каквото и когато си искат.Така е навсякъде, не само в БГ.

208

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев още миналата година каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

207

Анонимен

преди 3 години

Нещата се развиват много добре по плана на Баце. Гласуванета ще е в разгара на епидемията и ще гласуват само твърдите ядра на ГЕРБ, БСП и ДПС, останалите партии трудно ще наберат избиратели.

206

Анонимен

преди 3 години

Лойко нареди да се отваря, пък каквото ще да става... Неговите приятелчета много парички губят на ден със затворени хотели и кръчми. Мутротериторията и чалго-държавата в действие срещу собствения си народ...

205

Demonaz

преди 3 години

Айдеее ето ги виновните: кръчмите, които работят от един ден, училищата те са виновни още от Януари месец и празните фитнеси. Ах, тези младежи на 80-90 години не се спряха да ходят по тези места. Има ли още някой да вярва на този бутафорен сценарий?

204

Анонимен

преди 3 години

""А малко ли ще е да произведеш ваксина за народа си? Да не разчиташ на други, да знаеш какво си сложил вътре, да знаеш дори поименно кои хора са я произвела?Че и да не плащаш по 20$ за доза!Малко ли е?""_______"""За лиценз също се плаща и то яко.Така, че ще си платим дозите...през лиценза."""_______А дали ще я купуват?Това би помогнало в някакъв момент в бъдеще да си върнем огромните суми за такъв лиценз!

203

Да ви е честито

преди 3 години

Безхаберници. Това реално е картината отпреди 2 седмици. Сега отново някои яко ще *** а други пак яко ще пълнят чекмеджета на ваш гъб.

202

Простият

преди 3 години

гледа плавно нарастването на заразените така че не бойте се. Все пак имаме най плавно глеващата тифва за премиер с най либералните мерки.

201

Анонимен

преди 3 години

А малко ли ще е да произведеш ваксина за народа си? Да не разчиташ на други, да знаеш какво си сложил вътре, да знаеш дори поименно кои хора са я произвела?Че и да не плащаш по 20$ за доза!Малко ли е?За лиценз също се плаща и то яко.Така, че ще си платим дозите...през лиценза.