14

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 16След тези умни мисли, не е лошо и теб Господ да те прибере.АМИН!

13

Анонимен

преди 3 години

Управляващите за пореден път доказват колко са користни и егоисти. Пуснаха ваксините за хора които са по млади и оставиха старите хора на произвола на съдбата. Министъра, този министър не става за нищо. Него така го е страх от Бойко Борисов , че не може да каже и думичка насреща. Премиера се прави на доктор. Той твърди че е доктор, но по линия на пожарите. Тоя Борисов не можа ли да разбере че първо трябва да се ваксинират старите хора. Явно толкова му е акъла. Колко хора трябва да умрат още?????

12

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, АВСТРИЯ С НИСКОКАЧЕСТВЕНАТА АСТРА ЗЕНЕКА ВАКСИНИРАТ ДО 65 ГОДИШНИ. В ИСПАНИЯ С НИСКО ЕФИКАСНАТА АСТРА ЗЕНЕКА ВАКСИНИРАТ САМО ДО 55 ГОДИШНИ. ШВЕЙЦАРИЯ СПРЯХА ВАКСИНАЦИЯТА (УЖ ЗА МОМЕНТА) С НАБЪРЗО ОДОБРЕНАТА АСТРА ЗЕНЕКА.

11

Докторчо

преди 3 години

Aлчнo докторчe вия пуснахте "зелен коридор" Опашка от хора на които по принцип не е ред се ваксинират а възрастните хора които трябвало да защитим не могат да се доредят. Така за пореден път се вижда че сте нeкaдърници. Първо се ваксинират най уязвимости иначе няма свършване на този хаос

10

Анонимен

преди 3 години

Абе не сме лоши, ама примиера ни е просдак.

9

Личен лекар

преди 3 години

И какво като ми дадоха 3 флакона ваксини на астра зенека за 30 пациента, при над 300та записани? И като почти всички от тези над 65 не искат астра зенека? И не само те са които не искат тази ваксина, защото много умници наговориха куп неща против нея? Сега затварям практикота за три дена да питам всеки дали иска да се ваксинира. Защото не мога да ги върна... пълна каша....

8

Анонимен

преди 3 години

9 за какво да им е съвестно? Къде бяха тези възрастни преди две седмици? Записваха се по 5-6 човека и накрая половината изобщо не отиваха. Като им се молиха не ходеха, сега ревът. Ами да реват, следващия път ще знаят.

7

Аноним

преди 3 години

ДОЖИВЯХ, ДОЖИВЯХ да прочета най-после адекватно мнение на експерт!удех се как никой не го казва това! Уж пазехме възрастните, генералът просълзен ни натъртваше за нашите майки и бащи и накрая кво, натириха ги накрая за ваксини..Аз съм.възмутен от тази политика на правителството, никъде на Запад не направиха така, ПЪРВИ бяха възрастните , пък после коридори и т.н. Как не им.е съвестно на тия млади, прави по опашките, че майките, бащите им и бабите и дядовците им още чакат за ваксини!!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Като им се молиха преди една седмица, къде спаха. Сега да стоят по опашките и да чакат. Две седмици ги молеха пенсиите и учителите да се ваксинират. Те се чудиха и помайваха. Сега да чакат.

5

Анонимен

преди 3 години

Българинът беше за ваксините. След КОД-а Москов нещата се опорочиха. Москов с търгашеското си поведение изкара наяве нечистите печалбарски игрички."Пандемията" свърши останалото. Целта не е нашето здраве. Целта са пари и власт, а стоката се оказахме ние. Здравната система е античовешка - не тя съществува заради хората, ние съществуваме, за да я опазваме. Лицемерието мина всякакви граници с насилието, наречено ваксинация, и ограниченията, които ни очакват. ***, с марки на ушите. Свобода, а?

4

Жена на 53

преди 3 години

Много от младите хора имат планове, искат да работят и да пътуват спокойно. Никой не им се моли и не им дава привилегии да се ваксинират, те сами отиват и си чакат на опашката. Имат пълно право да бързат, техният свят не се заключва в маршрута от къщи до Кауфланд и обратно.Извинете ме, ако съм обидила някого.

3

Фермата

преди 3 години

Добитъкът трябва да е ваксиниран и регистриран с марки на ушите.

2

Б Б

преди 3 години

Да се ваксинират пенсионерите! Те са в тежест на ГЕРБ и е добре да ги понамалим!

1

Ей Баcтyн

преди 3 години

Не съм "антиваксър", аз съм "анти-експериментална-неработеща-генномодифицираща-псевдоваксина".