87

Не че нещо ...

преди 3 години

Не ви дразни факта, че докато са ни показали един ***. на нас, Теси печат задниците из Коста Рика примерно или из Ница на някое слънчево местенце с подходящия климат .. Некое ЦРУ шефче си има нова яхтичка .... Ама тоя път ще го ядат те ....

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94При положение че половината работещи в територията са държавни служители (калинки) защо да не спечели отново :)) Навремето си казвахме че частния бизнес е бъдещето, то кво стана....все едно се върнахме назад във времето :)))

85

Левтер

преди 3 години

Не е нужно да гласувате нито за тиквата нито пък за Нинова,има и други бе.Просто излезте и ги изринете на изборите.Нека ги изненадаме че са се самозабравили вече.

84

Анонимен

преди 3 години

Заради от толкова подобни битки, в България останахме има - няма 7 милиона. За период от 30 г. Между впрочем, поради такива битки средната годишва инфлация за този период е окол 15 %. Честито но лидерите, които ще се бият напредстоящите избори. Дано умрелите от тях да са повече.

83

До 91

преди 3 години

Абе Тонка,то в Кнежа е пълно с шведските българи.Срещу 50 лв.са готови на всичко.Та,не се радвай толкова.Кнежа не е България.

82

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаВ Мъглиж вчера ГЕРБ са били БСП в съотношение 86% на 20 %.

81

Анонимен

преди 3 години

До тактициТова го кажи на Мая Манолова, тя купува гласове в Мъглиж с тези маски. И естествено загуби.

80

Анонимен

преди 3 години

Ако Б.Борисов си мисли,че софиянци ще гласуват за него,много се лъже.Видяхме му подкрепата през лятото-десетина бабички и старци,зорлем докарани пред пилоните на НДК.Явно ще разчита на страхливата администрация и фалшификациите на Мишо Константинов.

79

рпг-7

преди 3 години

Давай, Нашти и Вашти, удриии.... бре, ръгай люти чушки у боба!!!!!Избори съ туй, ей, немъ лабаво!!!!Мазило шъ ставааа!-)))))))))

78

тактици

преди 3 години

Само не раздавайте еднакви маски с жълт печат по няколко пъти на изборите.Ковидът е сигурен.

77

Тонката

преди 3 години

От днес към дългия списък от градове където хората избраха ГЕРБ прибавяме и Кнежа:):):)София,Пловдив,Варна,Бургас,Кнежа,Стара Загора,..................ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

76

Анонимен

преди 3 години

Що за име-съдържа думата бой.По ми харесва кьотечко или шамаров.

75

Тонката

преди 3 години

Кнежа-ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

74

Анонимен

преди 3 години

Нинова уреди сина си, щерката на Овчарски, щерката на Пенков, миската на Станишев т.н. Борисов уреди щерка си, миската в Барцелона, Габриел, Майдел, Йорданов, Марков и др. приятели и роднини.

73

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката и здравния му м-р да кажат защо правителствена болница източи от здравната каса 40 милиона лева за фалшиви хоспитализации.Спрете да крадете,бе!

72

избори

преди 3 години

До ДО 79И двамата са едни и същи. Избирателите не могат да избират. Примерно БКП, нова конституция и т.н. го няма.

71

ДО 79

преди 3 години

Те са Несменяеми . В Русия поне има един несменяем . В България са Хиляди .

70

Какви Лидери са

преди 3 години

това, единият е еднокнижник, а другият иска ни ваксинира с Китайски Ваксини?!

69

Тонката

преди 3 години

След тези избори Бойко ше погребе ритуално и Бесепето както преди време направи със Седесето:):):)

68

Кире

преди 3 години

30 години хейтиме ппо форуми, пред телевизора и даже по площадите. На 4ти ще имаме шанс да ги смениме. Ще ни казват и че няма смисъл да гласуваме, нищо не зависи от нас, ще ни казват и че еврофондовете без този велик инженер от банкя ще спрат. Но се вижда че го е страх. Купи си и актьори, и доктори и *** във фейбук. Но този път мисля да гласувам и да го изненадам. Като гледам май ще ни е последен шанс.