147

Анонимен

преди 3 години

Нещата вървят към термитал 2 с еднопосочен. На нито един от изброените в тази статия не искам да плащам осигуровки, ДДС и други преки и косвени данъци. Срам ме е от тях и заради тях. Дано медицинският фашизъм свърши скоро, че да се спасяваме.

146

Васил Тодоров

преди 3 години

Битка за вота на Столипиново.

145

Анонимен

преди 3 години

"ИМА ТАКЪВ НАРОД" е истинското и правилно бъдеще ! Ако си изберете отново същите циркаджии и мафиоти сами ще си доизкопаете гробовете *** български овце ! Нечовешко и неморално е да видиш шкафчета с пачки и злато и да не повярваш на доказаната истина от независими американски лаборатории ! На 04.04.2021 ще се разбере на територия България овце ли се развъждат или народ ! Не е важно Слави чалгаджия ли е или не, важни са неговите избранници, а те са нови и неопетнени, това е важно стадо тъ'по !

144

Анонимен

преди 3 години

Ако на българинът не му е дотегнало червеното робство нека да гласува за ГЕРБ,БСП или ДПС ! Тези три шайки нагло мамят стадото след стъкменият преврат на 10.11.89 от БКП, кога ще го разбере това този "изстинал" от към мозък народ ? Циркът в Парламента ще продължи ако тези имитация на политици продължат да обитават сградата на Партийният дом ! Самото местонахождение на политиците-измамници избрани от овцата в момента /партийният дом/ показва ясно от коя партия са /да ви подсетя-БКП/ !

143

Анонимен

преди 3 години

оххх как ще ми липсва туй нещо. Свикнах бу

142

Анонимен

преди 3 години

Голям садист е Баце - ще пребие и yнoди публично и емпатично Крушовишката крава! Ама тя 4 години омуча орталъка, че желае да си ги прекерят като мъже. Само че нейното мерене ще е навътре! Хайде, хаирлия да й е големия - пожела си го! Пък дано й дойде сърце на място и се кротне!

141

Анонимен

преди 3 години

Тези избори ще са най - апатичните досега. Никакви "битки" няма да има. Ще гласуват рекордно малко хора; нещата ще се решат от твърдите електорати, пропорционалното разпределение на негласувалите хора и "онзи" вот, разбира се. Настоящата политическа картинка в основни линии ще се възпроизведе, възможно е да отпаднат 1-2 малки играчи и толкова да прескочат с вазэлин 4%.

140

Анонимен

преди 3 години

вече се знае как е завършил дучето и любовницата му. Бегай бате дорде можеш да си придвижиш телесата. Да не стане късно

139

много да те е яд

преди 3 години

Ама Русия е напред много яко. Даже Сибир е по-напреднал от нас.

138

МАСКВЕ

преди 3 години

С УКАЗ НА ЦК НА БКП НА КПССБЕ СЪЗДАДЕНО ТАКА НАРЕЧЕНОТО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИИЛИ ПО ИЗВЕСНО КАТО ПАТЕРИЦАТА НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААА

137

GO HOME...

преди 3 години

***, вашата Родина е СССР - във Сибир!

136

DUCE

преди 3 години

Поразителна прилика с Бенито Мусолини от страната родила фашизма! Българския дуче

135

ай ай

преди 3 години

дучето

134

оффф

преди 3 години

добре, *** дебел

133

Анонимен

преди 3 години

Банда комунисти!

132

Анонимен

преди 3 години

Оставка, съд, затвор, Гербеерският каскет Гешев е ПОзор Стара Загорам не щеме ний злато, ни пари, Искаме свобода и човешки правдини ...

131

Анонимен

преди 3 години

Борето го е страх да надигне гласче за санкции спрямо когото и каквото е руско. Шикалкавеенето му е огромна стъпка назад спряо устремената Нинова. И тя ще го перне защото е жена и изобщо не го бръсне за гърнишонче от семейство срамно курце огуркен.та санкциите???първо беше: следващите днипосле, следващата седмицаочаква се следващия месецнайвероятно след следващата година

130

анонимен

преди 3 години

до 150 Ами И на тези избори СИ СТОЙ В КЪЩИ! И ВЯРВАЙ НА СТЪКМИСТИЦИТЕ И СТЪКМИСТИКИТЕ НА ГЕРБЕРСКИТЕ "ПОЛИТОЛОЗИ"! И след 100 г Ще те "управлява" пак др Борисов с Групировката си!ЗАщото носиш кашон на раменете си за равновесие! И те мързи,да се разходиш до УРНИТЕ ДА ГЛАСУВАШ В ДЕЖЯ НА ИЗБОРИТЕ! До сега гласуваха само Гербавите! А ние си стояхме в къщи,манипулирани ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ,ЩОто ПАК др Борисов щял да "спечели"!-:(Ами продължавайте да сте МАНИПУЛИРАНИ И БЕЗУЧАСТНИ НА ИЗБОРИ! АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ!

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Кой го казва?

128

Емо

преди 3 години

БОРИСОВ---32 БСП--- 18 ДПС--10 ВМРО--8 СЛАВЧО---7,4 ДБ--- 4,6