86

БОГАТ---БЕДЕН

преди 2 години

ВСИЧКО Е ДАЛАВЕР- ИМПЕКС. ЩОМ ИГРАЕ ЧИЧКО-ПАРИЧКО, МОГАТ И ГРАЖДАНИ НА ГРЕНЛАНДИЯ ДА НИ НАПРАВЯТ.ДА ЖИВЕЕ СВЕТОВНАТА ДАЛАВЕРА!?!!!!

85

:D

преди 3 години

До Караибрахимили ще даде 40 лв за отрицателна проба....

84

Kaleidoscope

преди 3 години

Истината е, че след преболедуване се изграждат антитела, които са напълно достатъчни за справяне с вируса при повторна среща, но това не се пропагандира и налага, за да се прокарат ваксините. Също така е изключително съмнително и грозно за човешките права опитите да се наложи ваксинирането. Вашо право е да откажете ваксина, но няма да имате право да работите и да пътувате, за какви права говорим и после човек да не вярва на конспиративни теории..

83

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарПо езика който използваш като "да ви *** с тия реклами"

82

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката има вид на ваксинирана.

81

Tonita-7

преди 3 години

Едва ли!

80

Анонимен

преди 3 години

Няма начин ваксината да има по силен имунитет от самото заболяване.

79

ха-ха

преди 3 години

Поредната налудничава реклама на ваксини !Докторката и нея май ще я видим в листите на ГЕРП ?!

78

Тайпи

преди 3 години

Да ви се и ваксините калпави да ви се не види....китайски чип ли сложиха, що ли не знам. Не ще да ми хваща радио Веселина и това е, върти суче и все на радио Хоризонт включва. Пет Же-то *** дойди, доволен съм- въртим си по цел ден порнхъба и те така. Ще чакам втората ваксина и дано се оправят настройките.

77

Лекар

преди 3 години

До ЛекарХей,"лекар".Писна ми да ти казвам да не използваш моя ник!!!Макар че като чете човек каква гнус пишеш веднага ще разбере че нямаш нищо общо с медицината

76

Анонимен

преди 3 години

Т.е. имунитетът от срещата с цял вирус е по-слаб отколкото имунитета от срещата с парченце от същия!?

75

Анонимен

преди 3 години

до 10Ти си ходи в Гърция, аз всяко лято съм си на нашето море! Умрел съм ти па за Гърция баш!

74

Караибрахим

преди 3 години

Спокойно, *** ще хукне масово да се ваксинира като наближи лятото. В един момент ще осъзнае, че трябва да цака по 100 лева за ПСР, за да отиде в Гърция и много бързо ще му отпаднат размислите относно ефективноста на ваксините :-)

73

Анонимен

преди 3 години

Когато жени, изглеждащи по определен начин, се опитват да дават компетентно мнение по разни въпроси, много хора не са склонни да им вярват.

72

някой

преди 3 години

До: номер 68 (лекар до 62)Виж какво, лекарю! Моят шеф беше от тези, които изкараха най-тежко COVID19, беше в болница повече от месец и на кислород!Той никога не е спазвал никакви мерки, няма и да спазва!Не задължава никого от подчинените си да се ваксинира, няма да се ваксинира и той!Разбира се, имаме такива колеги, които искат да се ваксинират.Нали все още ваксината е "доброволна"?За какво е тогава тази яростна рекламна кампания?Направете я задължителна и ще се ваксинираме!

71

Анонимен

преди 3 години

Тая га стана ганусар, га га.а и почерня, че и непоискан акъл дава

70

Анонимен

преди 3 години

Айде айде, аре нема нужда!За една от тези ваксини се оказа и го обявиха официално, че не са уцелили точната доза и са я надвишили 10 пъти!!!Това са го установили че в хода на ваксинацията, или на експериментите с хора може би е по-правилно, като ваксинирали с много по-малки дози, ефектът бил същият!

69

Анонимен

преди 3 години

Блондинки започнаха да ни дават акъл ! - лелееее , какво доживяхме.

68

Хм

преди 3 години

Може и така да е защото в коронавируса има пептиди които подтискат имунната система!Във ваксините го няма,така,че може и така да е.

67

швейцарец

преди 3 години

Тази д-р Петрова дали не знае,че в България ваксинират преимуществено с препарата на АстраЗенека,който в Швейцария е -меко казано -неприемлив.Защо не коментира това,а удобно го премълчава?Или-това просто е израз на пренебрежение към стадото,на което трябва да се внуши нещо.