22

Анонимен

преди 3 години

Тази ненужна мода не отмина ли?

21

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън обяви в реч преди дни, че 38 милиона американци гладъват.

20

Анонимен

преди 3 години

Айде сега потърси в ютюб за ада в Русия докато в ЕС стоят затворени в къщи и носят намордници:"Камеди Клаб Ночной клуб Марина Кравец Гарик Харламов Демис Карибидис"

19

Max

преди 3 години

Е как не ги е срам?Как може да ходят само в кварталите си?Каква е тази анрхия?Не трябва въобще да излизат никъде.И така поне 10-тина години,минимум.

18

Лъжеш!

преди 3 години

Русия запази медицинската системаАйде дега потърси руските видея в Ютуб - Ад руских больноц

17

Анонимен

преди 3 години

Във вихъра на психясването.

16

Анонимен

преди 3 години

Ми комунисти, сър.

15

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 е просто поредният сезонен грип, вирусите постояно мутират, и те са живот и те се защитават. Целта на ковид-истерията е да ограничи свободата на хората и да оправдае понижаването на жизнения стандарт от провала на западната система. Защо в други страни намя мерки - в Русия няма истерия, няма мерки, няма лигавници-намордници, всичко работи нормално, всичко е отворено, всеки който иска се ваксинира, медиите и правителството не убеждават хората да ходят да се ваксинират, вируса не е новина.

14

Анонимен

преди 3 години

А тука гевезетата мрънкят че имало ограничения :)))

13

Анонимен

преди 3 години

До Като четаА мога ли да си купя блет за прекрасните САЩ да отида мия тоалетна на блек лайф метърс да изкарам долари?

12

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че държави, в които населението чак сега разбра, че трябва да се мият ръцете продържително и с топла вода - дори и да ги затворят по къщите - ефекта ще е кръгла нула.

11

Анонимен

преди 3 години

1968 година чехите се бяха разбрали с Москва, и когато делегацията се върнала в Чехия обяснили, че от Москва казали правете скаквото искате, стройте социализъм с каквото искате лице това си е ваша работа, но само не пипайте Варшавския договор. Чехите моментално забравили за социализма с човешко лице и "спонтаннно" излезли на протест със скъпи и красиви плакати за излизане от Варшавския договор.

10

Като чета

преди 3 години

Коментарите изглежда половин България са си закупили билети и са се отправили към прекрасната Русия, дето хората свободни и няма коронавирус, а има и достатъчно Спутник за желаещите. Кво ни интересува Чехия. Кой иска в Чехия?

9

Драго

преди 3 години

Същите мерки да се наложат и у нас, а не Буци да пуска децата на училище (най-големите заразопреносители) и да отваря заведенията. Още сме далеч от положение, за което да може да се твърди, че сме преборили вируса! И тия ненормалници да отложат изборите за догодина или да ги направят изцяло онлайн!

8

Анонимен

преди 3 години

В Русия има точно толкова заразени колкото и другаде. Но Русия запази медицинската система от времето на съветския съюз. На запад има високо технологична медицина за много тесен кръг от хора която струва много скъпо и която се провали с ковид кризата. Докато Русия запази масовата съветска медицина (както и Белорус), която не е super медицина за избрани, но е добра и масова, достъпна за всеки, и ако възникне беда може да спаси хората. Болниците нямат проблем да поемат тежките случаи и всичко работи нормално, няма мерки и паника.

7

Генерал Зима

преди 3 години

Тия доказаха, че е имало, защо армията на СИВ да ги прошляпа през 1968 година...Баш *** либерастия са построили!

6

Право Ценков

преди 3 години

Призовавам тези, които разбират от право, да направят една платформа където може да се запишем и да се заведе колективен иск от хиляди хора срещу съответното правителство и ЕС! Със сигурност иска ще успее! Не може да се използват недоказани ваксини,в експериментален стадий, при това срещу изменчив РНК вирус( т.е. доказано неработещи!), като основание за певилегии и ограничаване нормалните ЧОВЕШКИ права на останалите!!!!!!!!!!!!!

5

КовидМаниак

преди 3 години

Бееее, беее.

4

Азимов

преди 3 години

Имало и по-прости от нас.

3

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам тия неща.Защо продължават тези глупости при положение,че СЗО обяви че има намаление на смъртните случаи.В Европа и Америка тикваните глави продължават с ината си. Но какво да се прави като нямат акъл да разсъждават и изпълняват каквото им е наредено отгоре