62

Анонимен

преди 3 години

Работил съм в чешка компания, в малък български град. Стойте далеч от такива компанийки, ако имате останало самоуважение !

61

слух

преди 3 години

От утре руските тpoлове ще спрат да пещат фалшиви новини . . .

60

Валери

преди 3 години

Направо съм възмутен, че правителството в Чехия не ги е ограничило да ходят само до тоалетната. Може ли такава безотговорност. Сега сериозно вече. Скъпи сънародници наистина ли няма друг път на развитие за България освен гейско-мюсулманския европейски халифат. Освен това Марая Габриел въобще не я харесвам като политик, а тя е едно олицетворение на новата вълна европолитици които умеят нищоговоренето и навеждането пред брюксата и вашингтон.

59

Анонимен

преди 3 години

Гласувам за АБВ, поне Мангъра казва истината.

58

Чао ГЕРБ

преди 3 години

Чалгаджията ще свали еднокнижника. Майтап!

57

Анонимен

преди 3 години

САЩ са велики, но снежните бури през зимата им пречат, затова гладуват и рафтовете са празни и се извиват опашки пред магазините.

56

Анонимен

преди 3 години

Правилно, освен че 2 милиона българи измряха при демокрацията от мизерия, други 2 милиона отидоха да мият улиците и да слугуват на запад за да се спасят от мизерията на демокрацията.

55

Анонимен

преди 3 години

"Русия и бившите соц. страни се справят най-добре. Факт."Знаем как всичко се крие в тая империя!!Естествено. Като никой не знае нищо, ясно е, че "се справят най-добре."

54

Анонимен

преди 3 години

Два милиона измряха при прекрасната демокрация._______След преврата на комунистите под московско ръководство през 1989, "Два милиона" се изнесоха на запад да се радват на нормален живот.

53

Анонимен

преди 3 години

Всичко което има България днес е построено при социализма и Тодор Живков. Да си пуснещ водата, тока, топлото, пътищата, ..._____Не бъркайте 50 града с 5000 малки селища!В моето родно място, тези неща ги видяха след преврата 1989. Аз не успях, докато живеех там.

52

Анонимен

преди 3 години

ВъпросА ако искам да си купя билет за прекрасните САЩ да отида да мия толаетни на блек лайф метърс да изкарам долари, ще ми трябва ли виза? И разрешение за работа, или в прекрасните САЩ мога да мия тоалетни на блек лайф метърс само нелегално? Хайде коментирайте, благодаря предварително за точните и изчерпателни отговори._______Социологическо проучване ли правите?_________Те си търсят и неграмотни черноработници!Както и най-добрите специалисти от цял свят!

51

Анонимен

преди 3 години

До АмиАми тя е пратила детето си в САЩ, защото България е васал на САЩ и без благословията на САЩ никой не може да стане политик,________И Русия ли е васал на САЩ в такъв случай?

50

Анонимен

преди 3 години

празните рафтовеОпашки и празни рафтове в САЩ.Empty shelves & long lines outside stores as Texas runs out of food amid deadly cold snap (VIDEO)_______Хайде сега довършете превода!И оправете преведеното вече!Така се манипулират хора!!!!Не в САЩ!Само в Тексас, където имаше невиждани снежни бури и президентът обяви бедствено положение в щата!

49

Въпрос

преди 3 години

А ако искам да си купя билет за прекрасните САЩ да отида да мия толаетни на блек лайф метърс да изкарам долари, ще ми трябва ли виза? И разрешение за работа, или в прекрасните САЩ мога да мия тоалетни на блек лайф метърс само нелегално? Хайде коментирайте, благодаря предварително за точните и изчерпателни отговори.

48

Анонимен

преди 3 години

До Като четаА мога ли да си купя блет за прекрасните САЩ да отида мия тоалетна на блек лайф метърс да изкарам долари?_____"Може!Освен добре образовани специалисти от цял свят, САЩ приемат и неуки. Имат тук и от чистачи на тоалетни!

47

Анонимен

преди 3 години

При социализма родителите не си колеха децата.

46

Анонимен

преди 3 години

Два милиона измряха при прекрасната демокрация.

45

Анонимен

преди 3 години

Всичко което има България днес е построено при социализма и Тодор Живков. Да си пуснещ водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците - всичко е от социализма, над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България произвежда само евтини черноработници и *** за запада.

44

Анонимен

преди 3 години

Добре че при нас е имало соц.строй иначе и ние щяхме да сме на западното дередже. Русия и бившите соц. страни се справят най-добре. Факт.______Факт: и соца бе единственият неповторим, без нищо лошо и опасно, но!...Сега лека-полека научаваме колко ужаси и идиотщини, (освен тези, които още тогава виждахме,) и имало в онова безвремие!!!Принципът беше "Няма човек, няма проблем!". Като не знаеш за нещо, няма такъв проблем!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Владимир Путин обяви в реч преди дни, че 68 милиона руснаци гладуват".Владимир Путин обяви и мерки които предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).